Werken bij Covebo New Energy

Ben jij (direct) op zoek naar een nieuwe uitdaging of naar een nieuwe werkgever? Wil jij Nederland helpen groener te worden? Dat komt goed uit! Covebo New Energy heeft opdrachtgevers door heel Nederland. We zoeken kandidaten die zich verder willen ontwikkelen binnen de duurzame branche. Bij Covebo New Energy vind je altijd een manier van werken die bij jou past.

Wij bieden vakgerichte cursussen aan zodat jij jouw werk goed en veilig uit kunt voeren. Het behalen van een VCA-Certificaat is een cursus die wij standaard aanbieden in ons Test- & Trainingscentrum. Dit is een verplichte cursus die je bewust maakt van de risico’s op de werkvloer.

Daarnaast zorgen wij voor nette werkkleding, het nodige gereedschap en eventueel voor vervoer en verblijf. Natuurlijk moet jouw salaris op tijd worden betaald, regelen wij jouw vakantiedagen en alle andere juridische zaken. Zo kun jij je volledig focussen op je nieuwe baan! Mocht er een opleidingsbehoefte zijn, dan zullen wij deze samen met jou bespreken en in gang zetten. Jij als kandidaat staat bij ons centraal. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel onze vacatures of neem direct contact op. Wij zijn te bereiken via 0881410720 of via newenergy@covebo.nl.