Recruiter

Zeewolde MBO 40 uur Recruitment V-067177
Wil jij onze medewerkers te vinden, te enthousiasmeren en te binden? Lees dan snel verder!
Vacature Recruiter Zeewolde

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Covebo Zeewolde is dé specialist in uitzenden binnen de productie & logistiek en wij zijn op zoek naar een enthousiaste recruiter ter aanvulling op ons team. In de rol van recruiter ben jij verantwoordelijk voor het werven, binden en al het reilen en zeilen van onze kandidaten. Daarnaast draai je eigenlijk je eigen winkel met eigen klanten en eigen kandidaten. Wil jij alles gewoon goed geregeld hebben voor ieders wereld van werk? Dan hebben wij dé ideale vacature voor jou!

Covebo staat voor het gewoon goed regelen van ieders wereld van werk. Als recruiter bij Covebo Zeewolde speel jij hierin een belangrijke rol, want jij vindt en bindt onze Nederlandse en internationale medewerkers en matcht ze met onze klanten.

Jij bent verantwoordelijk voor het recruitment van kandidaten, je zoekt kandidaten en voert intake gesprekken om te zien waar iemand zijn ambities liggen en waar jij kunt helpen. Daarnaast heb je contact met onze bestaande klanten om je kandidaten voor te stellen en te kijken hoe het gaat.

Verdere taken in deze functie zijn oa:

 • Je schrijft kandidaten in en beheert dit waardevolle netwerk;
 • Jij post berichten en social mediacampagnes op de kanalen van Covebo;
 • Je bedenkt leuke acties om de beste kandidaten te vinden door middel van de modernste technieken zoals videorecruitment;
 • Je inventariseert de behoeften van onze klanten en zet deze om in aantrekkelijke en creatieve vacatureteksten die online geplaatst worden;
 • Je stelt de kandidaten voor aan onze klanten, want jouw kandidaat is de beste!
 • Je hebt veelvuldig contact met de uitzendkrachten die via ons werken. Zit iemand niet helemaal op zijn plek? Dan heb jij dit al snel door en kijk je wat je kunt doen om dit op te lossen.

Solliciteer en word deel van dit onwijs leuke team! 

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: VNOM, Effect personeelsdiensten, Fygi, FID en Eurojob hebben we dagelijks ruim 9.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitmentorganisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 725 interne collega’s.

We bestaan inmiddels 21 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging.

Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen.

Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd!

Op deze manier werken wij aan onze missie: Ieders wereld van werk gewoon goed geregeld!

Hoe groot we ook worden, we verliezen nooit onze persoonlijke, directe en informele cultuur. De mensen die bij ons werken zijn gedreven, een tikkeltje gek, ambitieus, gezellig en hartelijk. We werken graag samen en staan altijd voor elkaar klaar! Je krijgt de mogelijkheid om binnen een groot bedrijf te laten zien wat je waard bent en daarmee doorgroeikansen voor jezelf te creëren. The sky is the limit!

Vacature Recruiter Zeewolde

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Werken bij Covebo betekent veel vrijheid in ruil voor verantwoordelijkheid, collegialiteit en een informele werksfeer die je met plezier van en naar het werk laat komen. Naast dat wij zorgen dat alles Gewoon Goed Geregeld is, biedt Covebo jou:

 • Een bruto maandsalaris afhankelijk van ervaring tussen de € 2.300,- en € 2600,-
 • Een auto van de zaak;
 • Laptop en telefoon van de zaak;
 • Een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 26 vakantiedagen (met de mogelijkheid om bij te kopen), als je belooft dat je terugkomt!
 • Mogelijkheden om jezelf en ons bedrijf continu te ontwikkelen omdat je veel vrijheid in je functie krijgt;
 • Flexibele werktijden;
 • Een pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door House of Covebo en je eigen inbreng flexibel is.

En nog veel meer!

En dit alles omdat jij als geen ander weet dat werk en privé in balans moet zijn.

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Jij kunt vooral jezelf zijn bij Covebo, maar we zien ook graag dat je proactief, ondernemend en dienstverlenend bent. Jij ziet geen beren op de weg en gaat graag met plezier naar je werk. Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid en successen worden gezamenlijk gevierd!

Verder herken jij je in onderstaande:

 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring in een backoffice functie in de arbeidsbemiddeling is een pre;
 • Je bent 32 uur per week beschikbaar;
 • Je bent flexibel: snel en ad hoc schakelen is aan jou wel besteed;
 • Ervaring met MSF is een grote pré.

Verder is het belangrijk dat jij proactief te werk gaat, duidelijk en direct kunt communiceren en een echte verbinder bent! Jij bent niet snel gek te krijgen en krijgt het ook op vrijdagmiddag nog voor elkaar om met het team gas te geven. 

Vacature Recruiter Zeewolde

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Waarom werken bij Covebo Zeewolde?

Covebo heeft al jarenlang goede samenwerkingen met verschillende (grote) klanten en is een begrip binnen de productie & logistiek. Als recruiter krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en speel je een belangrijke rol in de organisatie. Wij werken niet met targets, maar met doelen en hoe je die bereikt, is aan jou!

Wij bepalen niet jouw dag, dat doe je zelf!

Hakima is de vestigingsmanager en zij vindt het onwijs belangrijk dat jij jezelf kunt zijn en jouw mening en inbreng doet er toe! Je krijgt bij ons alle ruimte voor je eigen creatieve inbreng en initiatieven.

Daarnaast geloven wij binnen Covebo in het ‘’Covebo DNA’’ en als je eenmaal binnen bent dan zijn de doorgroei mogelijkheden oneindig. 5, 10 of 15 jarige jubilea zijn bij ons meer dan normaal.

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Roos Strating

Recruiter