Backoffice medewerker (32-40 uur)

Breda MBO 32 uur Administratie en klantenservice V-069868
Heb jij een dienstverlenende instelling en krijg je energie van ontzorgen? Lees dan snel verder!
Vacature Backoffice medewerker (32-40 uur) Breda

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als backoffice medewerker van onze vestiging in Breda ben jij samen met twee collega’s dé onmisbare administratieve schakel. Ben jij een echte regelaar en faciliteer jij alles binnen het team? Vindt jij afwisseling in jouw job belangrijk en ben jij graag van betekenis voor je collega’s, klanten en onze uitzendkrachten? Dan is ons ambitieuze en hardwerkende team op zoek naar jou! Hiervoor ontvang je een uitstekend salaris, goede pensioenregeling en uitzicht op een vast contract. Maar er is meer…..

In de rol van backoffice medewerker pak jij de afwisselende werkzaamheden op in de administratie voor onze uitzendkrachten en onze klanten. Wij bieden je een allround administratieve functie, waar je het leuk vindt om anderen te ontzorgen. Kortom, jij bent de collega die overal van op de hoogte is en graag een ander helpt. Jij komt helemaal tot je recht in een echte ‘regelfunctie’ doordat je structuur weet aan te brengen en overzicht bewaart.

Jij weet samen met je collega’s prioriteiten te stellen in de werkzaamheden, want werk ligt er! Je staat onze uitzendkrachten te woord bij hun vragen of leg je zelf contact om iemand erop te wijzen dat er nog een aantal documenten ontbreken in zijn dossier.

Deze afwisselende functie neemt de volgende taken met zich mee:

 • Jij maakt en verwerkt werknemer- en klantendossiers aan en koppelt hier de juiste CAO aan
 • Jij verwerkt en verloont wekelijks de gewerkte uren van onze (internationale) uitzendkrachten
 • Jij verzorgt wekelijks het debiteurenbeheer
 • Jij verwerkt alle voorkomende administratie taken m.b.t. uitzenden in verschillende systemen
 • Jij maakt contracten aan en zorgt voor een compleet dossier die je tevens beheert
 • Jij neemt het ziekteverzuim op je en neemt de uitdienst meldingen in behandeling
 • Jij verzorgt het fasebeheer
 • Jij ondersteunt de audit controles

Er is volop ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Denk hierbij aan het volgen van trainingen en meer. Dat kan! Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan. Ben je onze ideale kandidaat? 

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo Group, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN, EU Facility Services en FID hebben we dagelijks ruim 9.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 725 interne collega’s.

We bestaan inmiddels 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd!

Terug Backoffice medewerker (32-40 uur) Breda

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Als backoffice medewerker krijg jij de kans om je aan te sluiten bij Covebo. Een werkgever die in jouw toekomst investeert en er alles aan doet om je werk niet alleen als baan te laten voelen. Je krijgt een mooie bonusregeling aan het einde van het jaar, bieden wij je 26 vakantiedagen op fulltime basis (met de mogelijkheid om dagen bij te kopen), 8% vakantiegeld en een gezellige en informele sfeer, binnen een groeiende jonge organisatie. Verder bieden wij jou:

 • Een goed brutosalaris tussen de € 2.600,00 - 3.000,00 (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Een telefoon en laptop van de zaak
 • Ontwikkelingsmogelijkheden genoeg: trainingen, cursussen of opleidingen, wij stimuleren persoonlijke groei!
 • Oprechte aandacht voor elkaar, waarbij de menselijke maat voorop staat
 • Moet je een keertje eerder weg vanwege je kinderen, naar de tandarts of een concert? Snel gaan! Sterkte! Veel plezier!
 • Jouw mentale welzijn vinden wij belangrijk. Wij bieden jou vrijblijvend 24/7 laagdrempelige toegang tot OpenUp. Voor iets kleins of groots, privé of werk gerelateerd
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn
 • Diverse personeelskortingen, ook bij verzekeringen
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een (gezonde) lunch

En dat alles omdat je als geen ander weet dat vitaliteit en werk- privé balans in evenwicht moet zijn!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Jij kunt vooral jezelf zijn bij Covebo, maar we zien ook graag dat je ondernemend en dienstverlenend bent. Jij bent optimistisch en denkt in ‘Ja, en..’ en niet in ‘Ja, maar..’, waardoor je geen beren op de weg ziet. Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid en successen worden gevierd.

 • Jij hebt MBO werk- en denkniveau
 • Jij hebt 1 tot 3 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke administratieve rol, binnen de uitzendbranche
 • Jij bent minimaal 32 uur per week beschikbaar (de vrijdag ben je beschikbaar ivm. de huidige bezetting)
 • Jij bent in het bezit van een rijbewijs
 • Jij spreekt de Nederlandse en Engelse taal (geen Cambridge niveau 😉)
 • Jij bent enthousiast, super nauwkeurig en dienstverlenend
 • Jij hebt affiniteit met systemen/MS Office (365) is mooi meegenomen
 • Jij bent woonachtig binnen een straal van 40 km. van Breda
 • Jij houdt uiteraard van een flinke dosis humor! 
Terug Backoffice medewerker (32-40 uur) Breda

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daphne de Bakker

Naar solliciteren