Coordinator Pools sprekend

Veenendaal MBO 40 uur Recruitment V-070155
Spreek jij Pools en Engels en wil jij de spin in het web zijn en een belangrijke rol vervullen voor de uitzendkrachten van Covebo Veenendaal?
Coordinator Pools sprekend - Veenendaal

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Spreek jij Pools en daarnaast Engels en ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Coördinator in de omgeving Veenendaal? Wil jij veel zelfstandigheid in jouw baan? Ben jij sociaal sterk en kun je goed omgaan met mensen? Dan is deze functie als Coördinator Pools sprekend in Veenendaal echt iets voor jou!

In de rol van coördinator fungeer jij als eerste aanspreekpunt voor onze uitzendkrachten uit de hele EU. Daarnaast zal je ook regelmatig aanwezig zijn als coördinator op de werkvloer bij de uitzendkrachten.

Taken die binnen jouw takenpakket als coördinator vallen:

 • Eerste aanspreekpunt voor onze uitzendkrachten en klanten;
 • Begeleiden en het rondleiden van onze kandidaten en medewerkers;
 • Plannen van de medewerkers en hen te informeren samen met je collega's;
 • Actieve meedenken bij het vinden van oplossingen voor wijzigingen in de planning.
 • Onderhouden van contacten met bestaande klanten waarbij de aandacht uitgaat naar het beheren, optimaliseren en uitbouwen van de dienstverlening;
 • Zorgen dat de medewerker en klant beiden tevreden zijn
 • Coördineren & controleren huisvesting & vervoer voor onze uitzendkrachten

De rol is veelomvattend maar samengevat regel jij voor jouw medewerkers; alles van aankomst in Nederland, het transport, de huisvesting, totdat mensen hun weg hebben gevonden bij onze opdrachtgevers. Jij bent voor de medewerkers het gezicht en het aanspreekpunt, waar zij terecht kunnen met vragen over hun contract, planning of overige zaken. Door jouw persoonlijke contact zorg je ervoor dat zij zich ook echt thuis voelen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhouden van goede relaties met je opdrachtgevers. Je bezoekt regelmatig je klanten, waardoor je op de hoogte blijft van hun wervingsbehoeften.

Bij Covebo krijg je de vrijheid om zelf initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Assertief, proactief en ondernemend zijn kernwoorden die zeker passen bij deze functie.

Ben jij net zo enthousiast als dat wij zijn over de vacature Coördinator Pools sprekend in Veenendaal? Solliciteer dan snel!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo Group, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: VNOM, Effect personeelsdiensten, Fygi en Eurojob hebben we dagelijks ruim 9.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitmentorganisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 725 interne collega’s.

We bestaan inmiddels 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging.

Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd! Op deze manier werken wij aan onze missie: Ieders wereld van werk gewoon goed geregeld.

Coordinator Pools sprekend - Veenendaal - 1

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Werken bij House of Covebo betekent veel vrijheid in ruil voor verantwoordelijkheid, collegialiteit en een informele werksfeer die je met plezier van en naar het werk laat komen. Naast dat wij zorgen dat alles Gewoon Goed Geregeld is, biedt House of Covebo jou:

 • Een bruto maandsalaris afhankelijk van ervaring tussen de € 2.200,- en € 2.400,-;
 • Auto van de zaak;
 • Bonusregeling;
 • Een telefoon en laptop van de zaak;
 • 26 vakantiedagen (met de mogelijkheid om bij te kopen), als je belooft dat je terugkomt;
 • Mogelijkheden om jezelf en ons bedrijf continu te ontwikkelen omdat je veel vrijheid in je functie krijgt;
 • Flexibele werktijden (waarbij ook thuiswerken tot de mogelijkheid hoort);
 • Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, met een uitgebreid inwerktraject;
 • Een pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door House of Covebo en je eigen inbreng flexibel is;
 • Oprechte aandacht voor elkaar, waarbij de menselijke maat voorop staat;
 • Jouw mentale welzijn vinden wij belangrijk. Wij bieden jou vrijblijvend 24/7 laagdrempelige toegang tot OpenUp. Voor iets kleins of groots, privé of werk gerelateerd;
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn;
 • Sporten met je collega’s;
 • Diverse personeelskortingen, ook bij verzekeringen.

En dat alles omdat je als geen ander weet dat vitaliteit en werk- privé balans in evenwicht moet zijn!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Belangrijk in deze functie zijn goede sociale vaardigheden, creativiteit en flexibiliteit. Het is van groot belang dat jij beschikt over een service gerichte instelling en stressbestendig bent. Je beschikt over een enthousiaste en sterke persoonlijkheid. Jij weet echt van aanpakken en je zet ongevraagd een stap extra. Verder breng je het volgende mee:

 • Soortgelijke ervaring is welkom maar niet vereist;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Commerciële instelling met de menselijke maat;
 • Goede beheersing van de Poolse en Engelse taal in woord en schrift;
 • Beheersing van de Nederlandse, Russische, Letse, Litouwse of andere Europese taal is een pré;
 • Enthousiaste persoonlijkheid en overtuigingskracht;
 • Flexibele instelling;
 • Rijbewijs is een harde eis!


Coordinator Pools sprekend - Veenendaal - 2

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Dit jonge en energieke team, geleid door Teamleader Andrzej en met twee internationale coördinatoren, hecht veel waarde aan een goede werksfeer en lachen. Ze geloven dat plezier op de werkvloer leidt tot betere resultaten. Samen vormen ze een dynamische eenheid die gedijt op positieve energie en onderlinge steun. Als onderdeel van dit team krijg je de kans om te groeien, innoveren en plezier te hebben terwijl je samenwerkt met inspirerende individuen.

Dit gaan we doen!

1
Wij bellen je - icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
Gesprekken en test - icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
Inwerken - icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Klaudia Wieckowska

Naar solliciteren