Intercedent

Emmen HBO 40 uur Recht en arbeid V-070748
Wil jij alles in de wereld van werk gewoon goed geregeld hebben voor onze uitzendkrachten? Solliciteer dan direct!
Vacature Intercedent Emmen

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Wil jij de spil zijn in het verbinden van talentvolle mensen met hun droombaan? Ben jij een commercieel talent, ambitieus en creatief in het leggen van verbindingen? Durf jij klanten persoonlijk te benaderen en houd je van een dynamische werkomgeving? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Voor ons bruisende Team Regio Noord zijn wij op zoek naar een gedreven intercedent om ons team in Emmen te versterken.

Wat ga je doen?

Als intercedent bij FID ben jij de matchmaker tussen talent en werkgever. Je werft en selecteert talentvolle kandidaten die passen bij onze klanten en hun bedrijfscultuur. Tegelijkertijd ga je actief op zoek naar nieuwe klanten en vacatures om ons netwerk uit te breiden. Met jouw sociale, commerciële en coachende vaardigheden breng je de juiste verbindingen tot stand en zorg je voor een win-win situatie. Jouw inzet helpt mensen bij het verwezenlijken van hun carrièredoelen en ondersteunt bedrijven bij het vinden van de juiste talenten.

Een dag in jouw leven als intercedent:

Je begint jouw dag met een heerlijke kop koffie of thee op onze inspirerende werklocatie in Emmen. Hier ontmoet je jouw energieke collega's, met wie je even informeel bijpraat voordat je het dagelijkse overleg ingaat. Samen bespreken jullie de prioriteiten en plannen voor de dag. Als intercedent heb je volledige vrijheid om jouw werkdag in te delen. Of je nu gesprekken plant met enthousiaste kandidaten, (potentiële) klanten persoonlijk bezoekt of administratieve taken oppakt, bij FID heb jij de regie.


Klaar voor deze uitdaging? Solliciteer vandaag nog en maak van jouw carrière een succesverhaal! Sluit je aan bij ons dynamische Team Regio Noord en breng talenten samen. Samen bouwen we aan een toekomst vol groei en kansen!

Over het bedrijf

Een korte introductie

FID Uitzendbureau typeert zich door sterk ondernemerschap, grote betrokkenheid en dienstverlening op hoog niveau. In ons bruisende Team Regio Noord zijn wij op zoek naar een enthousiaste intercedent om ons team in Emmen te versterken. Met specialisatie in diverse sectoren, zoals montage, productie, schoonmaak, groenvoorziening en logistiek, leggen wij de juiste verbindingen tussen werkgevers en talentvolle professionals.

Wij geloven in de kracht van mensen en brengen talentvolle kandidaten samen met uitdagende vacatures. Als informele organisatie vormen wij een hecht team van experts. Ons team, bestaande uit vijf enthousiaste collega's, werkt zowel op onze inspirerende locatie in Emmen als in het bruisende Groningen

Terug Intercedent Emmen

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Bij FID krijg je de kans om jouw carrière een boost te geven binnen een professionele en inspirerende werkomgeving. Je werkt samen met gedreven experts die klaarstaan om jou te ondersteunen en te coachen. Jouw ideeën en initiatieven worden gewaardeerd en er zijn diverse doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Daarnaast bieden wij:

 • Een salaris tussen €2500,00 en €3200,00;
 • Een uitdagende baan (32-40 uur per week) in een dynamisch team;
 • Vrijheid en mogelijkheden om nieuwe markten aan te boren en jezelf te ontwikkelen;
 • Een langdurige relatie bij wederzijds bevallen, waarbij we samen kunnen groeien;
 • Een bedrijfsauto altijd tot jouw beschikking voor flexibiliteit en mobiliteit;
 • Een laptop en mobiele telefoon die voor jou worden geregeld, zodat je altijd verbonden bent.

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Je hebt aantoonbaar commercieel talent en ervaring in een vergelijkbare functie is een grote pré;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een natuurlijk netwerktalent;
 • Je spreekt uitstekend Nederlands;
 • Je hebt HBO- werk en denkniveau;
 • Een resultaatgerichte en ondernemende instelling met een proactieve werkhouding;
 • Je bent gemotiveerd om in de arbeidsbemiddeling te gaan werken/ jezelf verder te ontwikkelen.


Terug Intercedent Emmen

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Bij FID heb je veel variatie in taken, je zult nooit in een ‘sleur’ terechtkomen, omdat er elke dag weer nieuwe uitdagingen zijn en ook dingen zult oppakken die naast je takenpakket vallen. Daarnaast zijn wij een ‘klein’ team van 29 leuke mensen waardoor iedereen elkaar kent en ook klaar staat voor de ander wanneer je hulp nodig hebt. Je zult daardoor nooit in de ‘massa’ verdwijnen.

Je krijgt bij FID veel vrijheid en verantwoordelijkheid in het uitvoeren van je taken. Daarnaast is het mogelijk om je werkzaamheden te veranderen of uit te breiden wanneer je vindt dat het werk niet (meer) bij je past of wanneer je de uitdaging mist. Bij FID is het belangrijk dat iedereen doet waar hij/zij gelukkig van wordt en energie uit haalt. Daarnaast heb je een vaste werkplek, maar is het ook mogelijk om vanuit verschillende locaties verspreidt over heel Nederland te werken of om deels thuis te werken. 

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Roos Strating

Naar solliciteren