Teammanager Barneveld

Barneveld MBO 40 uur Recruitment V-073693
Klaar voor de volgende stap? Zie jij jezelf als onze nieuwe teamleider in Barneveld? Solliciteer nu en ontdek de onbegrensde mogelijkheden bij Covebo – waar jouw leiderschap het verschil maakt!
Vacature Teammanager Barneveld Barneveld

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Met jouw ondernemersgeest en grote drive weet jij, als teammanager, het team binnen de productie en logistieke branche van Covebo in Barneveld uit te bouwen. Je motiveert jouw team en leidt de junior recruiters op, zodat ze alle fijne kneepjes van het vak leren kennen. Opbouwen vanaf nul? Nee hoor, er liggen al klanten klaar voor je. Pak deze kans, want je krijgt alle begeleiding die je nodig hebt. Voor jouw baan krijg jij een salaris van € 3300,00 tot € 4500,00 (afhankelijk van ervaring), een mooie bonusregeling en daarbij krijg jij een auto, laptop en telefoon van de zaak! 

Stel je voor: je eigen team samenstellen, maar dan onder de vlag van Covebo. Je krijgt alle vrijheid om dit naar eigen inzicht vorm te geven.

Jouw baan is veelzijdig met een breed scala aan taken. Als teammanager draag je een grote verantwoordelijkheid, niet alleen voor de resultaten, maar ook voor de dynamiek en sfeer. Jij hebt de taak om de juiste collega's te selecteren, vertrouwend op je intuïtie om te bepalen wie het beste bij het team past. Verder is het essentieel dat je bekend bent met de uitzendwereld, zodat je onze collega's optimaal kunt begeleiden en inspireren. Je staat onvoorwaardelijk achter je team en werkt zelf mee.

Met jouw frisse kijk en duidelijke visie op de uitzendwereld, zie jij kansen om het commerciële resultaat van de vestiging te boosten. Iedere kans grijp jij met beide handen aan. Daarbij word je begeleid door vestigingsmanager Gydo. Verder ga je als teamleider bij Covebo een team aansturen van (inter)nationale coördinatoren aan en werk je nauw samen met de klanten. Je krijgt de vrijheid om je eigen team uit te bouwen, te coachen en je klanten uit te bouwen. Met al een solide klantenbasis klaar voor jou is dit de perfecte functie om meer verantwoordelijkheden en eigenaarschap te krijgen in je werk. Verder zijn dit jouw taken: 

 • Aansturen van een team van internationale coördinatoren (intercedenten);
 • Beheren van een eigen winst- en verliesrekening;
 • Ontwikkelen en uitvoeren van een commercieel jaarplan;
 • Fungeren als het eerste aanspreekpunt voor klanten op tactisch & strategisch niveau;
 • Uitbreiden van klantrelaties door warme contacten uit te breiden;
 • Samenwerken met backoffice en accountmanagers, en andere teammanagers in de omgeving.

Daarnaast draagt de teammanager binnen het team, het Covebo DNA uit en vertolkt nadrukkelijk de rol van cultuurbewaker. Kortom, een zeer uitdagende en veelzijdige functie binnen een superleuke club, Covebo!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Als onderdeel van House of HR, blinkt Covebo uit in zowel nationale als internationale arbeidsbemiddeling. Met 20 jaar ervaring en een netwerk van vestigingen in Nederland en Europa, zijn we een toonaangevend bedrijf in de branche. Wij bij Covebo willen alles gewoon goed geregeld hebben. Wij zorgen daarom voor huisvesting voor de uitzendkrachten, ontwikkelen onze uitzendkrachten en zorgen dat ook op gebied van welzijn alles gewoon goed geregeld is.

Werken bij Covebo betekent collegialiteit en een informele werksfeer waardoor jij met plezier naar het werk gaat. Pak je verantwoordelijkheid, dan krijg je vrijheid.

Wij werken niet met targets, maar met doelen en hoe je die bereikt, is aan jou! Wij bepalen niet jouw dag, dat doe je zelf!

Gydo is de vestigingsmanager en hij vindt het onwijs belangrijk dat jij jezelf kunt zijn en jouw mening en inbreng doet er toe! Je krijgt bij ons alle ruimte voor je eigen creatieve inbreng en initiatieven. Het is jouw winkel en dus jouw verantwoordelijkheid! Hoe gaaf is dat!

Terug Teammanager Barneveld Barneveld

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Werken bij Covebo betekent veel verantwoordelijkheid, collegialiteit en een informele werksfeer die je met plezier van en naar het werk laat komen. Naast dat wij zorgen dat alles Gewoon Goed Geregeld is, onze arbeidsvoorwaarden in het kort:

 • Bruto startsalaris vanaf € 3300,00 tot € 4500,00 per maand plus een aantrekkelijke bonusregeling;
 • Een laptop en een leaseauto;
 • 26 vrije dagen op fulltime basis maar dit kunnen er meer worden (door bijv. een diversiteitsdag);
 • Pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door House of Covebo en je eigen inbreng flexibel is;
 • Aandacht voor vitaliteit, bijvoorbeeld gezellig sporten met collega’s.

Maar dit is nog niet alles. Benieuwd naar wat we jou nog meer te bieden hebben? Bekijk hier alle arbeidsvoorwaarden!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Bij Covebo zoeken we echt het Covebo DNA. Dit gaat niet om opleiding of achtergrond. Maar gezien de zwaarte van de functie is het fijn als je al ervaring hebt in arbeidsbemiddeling, bijvoorbeeld als intercedent, recruiter, of accountspecialist die toe is aan een vervolg stap in zijn of haar carrière. Verder bezit je de volgende kwaliteiten:

 • Je hebt ervaring in de EU arbeidsbemiddeling/uitzenden;
 • Je bent toe aan de volgende stap of meer vrijheid/verantwoordelijkheid binnen de arbeidsbemiddeling;
 • Gedrevenheid, samenwerkingsvermogen en enthousiasme zijn essentieel in ons team;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en goed Engels.
Terug Teammanager Barneveld Barneveld

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Het kantoor ziet er een beetje uit als een gezellig bruincafé. Vrijdag is er dan dus ook een vrijdagmiddagborrel daar wordt iedere week aan het rad van fortuin gedraaid voor leuke uitjes en ideeën voor de vrijdag daarop. Oftewel het is iedere vrijdag feest bij Covebo Barneveld.

Gydo de vestigingsmanager vindt het belangrijk dat zijn team de vrijheid en ruimte krijgt en vooral ook dat er een goede sfeer heerst. Bij Gydo kan het niet gek genoeg, we hebben nu ook een kantoorhond! Qua werktijden is het dan ook flexibel en hij werkt echt vanuit het vertrouwen.

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Kai Bosma

Naar solliciteren