Product Owner Websites

Nijkerk HBO 32 uur Marketing, communicatie en PR V-076387
Ben jij communicatief sterk, goed in stakeholdermanagement en ben je de spil voor doorontwikkeling? Dan ben jij misschien wel onze aankomende Product Owner Websites.
Vacature Product Owner Websites Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Wij zijn op zoek naar een Product Owner Websites, die binnen het Digital Marketing team van House of Covebo verantwoordelijk is voor zowel het introduceren en implementeren van nieuwe (internationale) websites en features als het continue verbeteren van websites (zowel front-end en back-end) en websitetechniek. Binnen House of Covebo werken we inmiddels met een centraal websitesysteem waarop inmiddels al 16 verschillende websites draaien. Bovendien werken we samen met teams in 9 landen binnen de EU.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

House of Covebo, onderdeel van House of HR, één van de hardst groeiende organisaties in arbeidsbemiddeling. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN, EU Facility Services en FID hebben we dagelijks ruim 11.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje, Roemenië en Hongarije. In totaal hebben we circa 950 interne collega’s. 

Vrijheid is bij ons jouw grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt en zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Uiteraard met bijpassend mandaat. Bij ons mag je fouten maken, natuurlijk met het doel om er samen beter van te worden. Want, je beste zelf zijn doe je samen. Bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. ‘Kan niet’ is bij ons geen antwoord en ook bij tegenslag is ons moraal altijd: Positiviteit wint altijd.

Terug Product Owner Websites Nijkerk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Als Product Owner Websites bij House of Covebo krijg jij de kans om je aan te sluiten bij een werkgever die in jouw toekomst investeert en er alles aan doet om je werk niet alleen als baan te laten voelen. Je krijgt een goed salaris en een mooie bonusregeling aan het einde van het jaar, bieden wij je 26 vakantiedagen op fulltime basis (met de mogelijkheid om dagen bij te kopen), 8% vakantiegeld en een gezellige en informele sfeer, binnen een groeiende jonge organisatie. Verder bieden wij jou: 

 •  Een bruto maandsalaris tussen de € 3500,00 en € 4500,00 op fulltime basis en afhankelijk van kennis en ervaring) 
 • Een telefoon en laptop
 • Ontwikkelingsmogelijkheden genoeg: trainingen, cursussen of opleidingen, wij stimuleren persoonlijke groei! 
 • Oprechte aandacht voor elkaar, waarbij de menselijke maat voorop staat 
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn 
 • Diverse personeelskortingen, ook bij verzekeringen 

Wat we verwachten

En waar we op hameren

De Product Owner is in staat te denken en te handelen in de totale waardeketen van Covebo. Hij/zij is verantwoordelijk voor een integrale planning en borgt hiermee over de teams heen dat het geheel de maximale waarde heeft en er een optimale snelheid wordt behaald. Hiervoor breng jij het volgende mee:

 •  Je bent een afgestudeerde Hbo’er of WO’er 
 • Je hebt 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke rol of dit is een logische stap in jouw carrière 
 • Je werkt graag samen maar bent ook gewend om zelfstandig aan de slag te gaan 
 • Je kan gemakkelijk overzicht houden en coördineren 
 • Je bent besluitvaardig, daadkrachtig en communicatief vaardig 
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar 

  En verder: 

 •  Jij stelt mede de productvisie op, vertaalt dit naar een Product Roadmap en knipt epics kundig op in user stories. Zo creëer je de planning en voorspelbaarheid voor en met je team van developers 
 • Je stelt vragen om prioriteiten te bepalen en om wensen op waarde te schatten 
 • Je fungeert als initiator en begeleider en van het externe development team en de marketingteams als het gaat om websiteprojecten en haalt zo het beste uit mensen en technologische mogelijkheden naar boven. 
 • Je haalt actief doelen en requirements op van projecten bij de verschillende teams, waarbij je altijd overzicht houdt over het uiteindelijke resultaat. 
 • Je hebt een aanwijsbaar trackrecord op IT-delivery/realisatie van middelgrote- tot grote epics 
 • Je stelt de releaseplanningen op en draagt de verantwoordelijkheid over de communicatie omtrent releases richting je stakeholders. 
 • Je vergroot de professionaliteit en samenwerking tussen marketingteams en development teams. Zo leren we dagelijks beter samen te werken 
 • Je werkt nauw samen met de teams van ICT en Sourcing voor een optimaal werkende candidate journey 
 • Je werkt met externe bureaus en developers aan optimaal werkende websites en platformen 
 • Je neemt een meewerkende rol in bij technische verbeteringen rondom het meetbaar maken van resultaten op de website. Je bent bekend met Google Tag Manager, Google Analytics, conversieoptimalisatie en dataverwerking. 
 • Je bent flexibel en verantwoordelijk; je scherpt je planning aan als zaken complexer blijken dan ingeschat en neemt je stakeholders hierin mee 
Terug Product Owner Websites Nijkerk

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Je maakt deel uit van het digital marketing team van House of Covebo, het Support Center in Nijkerk. Het digital marketing team levert actief marketingondersteuning en nieuwe inzichten aan de diverse nationale en internationale marketingteams binnen HoC. Als Product Owner Websites ben je communicatief sterk, goed in stakeholdermanagement en ben je de spil voor doorontwikkeling van ons websitesysteem en platformen in 9 landen. 

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Marco van den Berg

Naar solliciteren