Recruiter

Goes MBO 40 uur Recruitment V-078746
Wil jij als recruiter vraag en aanbod bij elkaar brengen en het team van techniek verder uitbouwen? Lees dan verder!
Vacature Recruiter Goes

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Voor onze vestiging in Goes zijn wij op zoek naar een recruiter Techniek. Ons jonge, gedreven team werkt in een hip en modern ingerichte locatie gevestigd in Goes. Waar wij ons erg thuis voelen! Mede door ons fijne dakterras en onze productieve, plantrijke omgeving. Omdat iedereen binnen het team kansen krijgt om door te groeien, kunnen wij ons team nu verder uitbreiden. 

Als recruiter ben jij verantwoordelijk voor de werving binnen de technische branche, te denken aan functies binnen; metaal, machinebouw en werktuigbouwkunde. Samen met de teammanager zorg jij dat deze vacatures worden vervuld en dat jullie uitzendkrachten en klanten tevreden zijn. Je gaat regelmatig op werkbezoek gaat bij klanten en je creativiteit voor het invullen van vacatures kun je volledig kwijt in het maken van videovacatures.

Werkzaamheden die bij de functie horen.

 • Je bent verantwoordelijk voor het recruitment van Nederlandse en soms ook Europese uitzendkrachten (70%/30%).
 • Je onderhoudt de contacten met bestaande klanten, waarbij de aandacht uitgaat naar het beheren, optimaliseren en uitbouwen van de dienstverlening. Daarnaast onderhoud je proactief de contacten met lopende en nieuwe uitzendkrachten binnen de sector techniek. 
 • Je werft vakkrachten en voert intake gesprekken met kandidaten en stelt ze voor bij je opdrachtgever. In de huidige, krappe arbeidsmarkt is je overtuigingskracht erg van belang!
 • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de vacatures op de social media kanalen en op de website van Covebo.
 • Je bedenkt acties voor het werven en binden van geschikte vakkrachten in de techniek en voert deze acties uit, hierbij maak je gebruik van de modernste technieken, waaronder videorecruitment. 

Kortom het gehele proces van recruitment is jouw verantwoordelijkheid. Samen met je teamgenoot ga jij de techniektak verder laten groeien! Mocht je ook interesse hebben om de sales op te pakken, dan is de mogelijkheid hier zeker om je hier verder in te ontwikkelen. De mogelijkheden tot ontwikkeling zijn volop aanwezig. Heb je de ambitie om door te groeien tot commercieel medewerker of teammanager dan liggen de kansen klaar. Tijdens een opleidingstraject wordt je dan steeds steeds meer betrokken bij de werkzaamheden, waardoor je taken en verantwoordelijkheden steeds verder uitgebreid worden. Hierdoor krijg jij een unieke kans om jezelf en jouw team verder te ontwikkelen en misschien wel uit te breiden.

De administratie ligt bij jouw backoffice collega waardoor jij je kunt richten op de klant en kandidaat. Bij Covebo ben je de regisseur van je eigen toekomst en er is volop ruimte voor trainingen en opleidingen.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: VNOM, Effect personeelsdiensten, Fygi en Eurojob hebben we dagelijks ruim 9.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitmentorganisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 725 interne collega’s.  

We bestaan inmiddels 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging. 

Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd! Op deze manier werken wij aan onze missie: Ieders wereld van werk gewoon goed geregeld! 

Terug Recruiter Goes

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Werken bij Covebo betekent veel vrijheid in ruil voor verantwoordelijkheid, collegialiteit en een informele werksfeer die je met plezier van en naar het werk laat komen. Naast dat wij zorgen dat alles Gewoon Goed Geregeld is, biedt Covebo jou:

 • Een bruto maandsalaris afhankelijk van ervaring tussen de € 2.500,- en € 2.800,-
 • Auto van de zaak
 • Bonusregeling
 • Een telefoon en laptop van de zaak
 • 26 vakantiedagen (met de mogelijkheid om bij te kopen), als je belooft dat je terugkomt!
 • Mogelijkheden om jezelf en ons bedrijf continu te ontwikkelen omdat je veel vrijheid in je functie krijgt
 • Flexibele werktijden (waarbij ook thuiswerken tot de mogelijkheid hoort)
 • Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, met een uitgebreid inwerktraject
 • Een pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door Covebo en je eigen inbreng flexibel is
 • Oprechte aandacht voor elkaar, waarbij de menselijke maat voorop staat
 • Jouw mentale welzijn vinden wij belangrijk. Wij bieden jou vrijblijvend 24/7 laagdrempelige toegang tot OpenUp. Voor iets kleins of groots, privé of werk gerelateerd
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een (gezonde) lunch (en natuurlijk op vrijdag een lekkere hap)
 • Sporten met je collega’s
 • Diverse personeelskortingen, ook bij verzekeringen

En dat alles omdat je als geen ander weet dat vitaliteit en werk- privé balans in evenwicht moet zijn!

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Je beschikt over mbo/hbo werk- en denkniveau 
 • Je hebt minimaal 1-3 jaar werkervaring in de uitzendbranche of (personeels)planning
 • Een commerciële instelling is een absolute must
 • Ervaring in de techniek is een pré, als je hier maar enigszins gevoel bij hebt
 • Je bent digitaal goed onderlegd en weet social media commercieel toe te passen
 • Je bent commercieel ingesteld. Je bent een energieke persoonlijkheid die overal kansen ziet
 • Je hebt een flexibele instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar
 • Je bent woonachtig in een straal van 35 km rondom Goes
Terug Recruiter Goes

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Je kunt rekenen op een professionele en gezellige werkplek binnen een ambitieus en snelgroeiend team. Wij zijn een hecht team, dat hier werkt vanuit onze eerste baan. We zorgen goed voor elkaar en lunchen gezellig samen.

Met 3 enthousiaste teams wordt er dagelijks hard gewerkt om onze uitzendkrachten, klanten en werkzoekenden uit de regio te voorzien van de beste dienstverlening binnen bouw/techniek.

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daphne de Bakker

Naar solliciteren