Medewerker technische dienst (regio Utrecht)

Nijkerk Geen diploma vereist 40 uur V-084930
Ben jij de enthousiaste technische topper en zorg jij voor een complete en veilige woonsituatie voor onze medewerkers? We komen graag met jou in contact!
Vacature Medewerker technische dienst (regio Utrecht) Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Werken met en voor EU Facility Services, het facilitaire label van Covebo. Wij staan voor ‘Gewoon goed geregeld’ Draag jij daar een steentje aan bij in de rol van medewerker technische dienst? Jij komt terecht in een gezellig, hardwerkend en informele organisatie. Uiteraard krijg je hiervoor heel veel terug! Ben jij de enthousiaste technische topper en zorg jij voor een complete en veilige woonsituatie voor onze medewerkers? We komen graag met jou in contact!

De functie:

Zoals al gezegd staat Covebo en EU Facility Services voor Gewoon Goed Geregeld! Bij EU Facility Services, het facilitaire label van Covebo zorgen wij er samen voor dat we onze internationale medewerkers op een professionele en gastvrije manier verwelkomen, huisvesten en van mobiliteit voorzien tijdens hun verblijf in Nederland. Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, zijn wij op zoek naar jou als jij overzicht kunt bewaren en technische onderlegd bent. Dan ben jij een onmisbare schakel voor onze Technische dienst!

In de rol van medewerker technische dienst, waarbij jij zorgt voor een complete en veilige woonsituatie, ben jij de persoon die niet alleen zaken signaleert, maar ook technisch en oplossingsgericht. Met je handen uit de mouwen en je aanpakkersmentaliteit zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Verder ben je verantwoordelijk voor:

 • Het onderhoud aan woningen, die voldoen aan de wet- en regelgeving (SNF)
 • Het oplossen van storingen. Elektra storing, lekkages en CV storingen
 • Je voert allerlei reparaties uit in en om de woningen
 • Je handhaaft de gestelde huis- en veiligheidsregels, want veiligheid staat voorop! 

Over het bedrijf

Een korte introductie

EU Facility Services, onderdeel van House of Covebo, is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN en FID hebben we dagelijks ruim 11.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling.

We bestaan inmiddels meer dan 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging.

Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd! Op deze manier werken wij aan onze missie: Ieders wereld van werk gewoon goed geregeld.

Terug Medewerker technische dienst (regio Utrecht) Nijkerk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Werken bij Covebo betekent veel vrijheid in ruil voor verantwoordelijkheid, collegialiteit en een informele werksfeer die je met plezier van en naar het werk laat komen. Naast dat wij zorgen dat alles Gewoon Goed Geregeld is, biedt Covebo jou:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.500,00 en € 2.700,00 (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Een aantrekkelijke bonusregeling van max. € 1.000,00 per jaar
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis (en je hebt de mogelijkheid om dagen bij te kopen) en ontvang je 8% vakantiegeld
 • Een telefoon van de zaak
 • Cursussen en trainingen om jouw kennis te vergroten
 • Een pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door House of Covebo en je eigen inbreng flexibel is
 • Ontwikkelingsmogelijkheden genoeg: trainingen, cursussen of opleidingen, wij stimuleren persoonlijke groei!
 • Oprechte aandacht voor elkaar, waarbij de menselijke maat voorop staat
 • Jouw mentale welzijn vinden wij belangrijk. Wij bieden jou vrijblijvend 24/7 laagdrempelige toegang tot OpenUp. Voor iets kleins of groots, privé of werk gerelateerd
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn
 • Diverse personeelskortingen, ook bij verzekeringen

En dat alles omdat je als geen ander weet dat vitaliteit en werk- privé balans in evenwicht moet zijn!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Jij kunt vooral jezelf zijn bij Covebo en dus ook bij EU Facility Services, maar we zien ook graag dat je initiatief neemt en beschikt over doorzettingsvermogen. In de rol van medewerker technische dienst heb je een zeer afwisselende – internationale - baan waarin je zelfstandig kunt werken. Je bent continu in contact met verschillende afdelingen en collega’s en bouw je verder aan ieders wereld van werk gewoon goed geregeld. Je bent communicatief vaardig, bent stressbestendig en bent sterk in plannen en prioriteiten stellen.

Verder:

 • Je beschikt over vmbo werk - en denkniveau
 • Je hebt affiniteit met techniek, of zoekt een mooie job, waar je je technische vaardigheden verder kunt ontwikkelen
 • Je beheerst de Nederlandse én bij voorkeur Engelse taal
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B
 • Je bent woonachtig in de regio Utrecht
 • Je bent fulltime beschikbaar
Terug Medewerker technische dienst (regio Utrecht) Nijkerk

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daphne de Bakker

Naar solliciteren