Backoffice medewerker

Son en Breugel MBO 40 uur Administratie en klantenservice V-085058
Ben jij de backoffice medewerker die ervoor zorgt dat alles gewoon goed geregeld is voor onze uitzendkrachten? Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van compliance en wet- en regelgeving? Lees dan snel verder!
Vacature Backoffice medewerker Son en Breugel

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als backoffice medewerker ben jij de onmisbare schakel van de vestiging Eindhoven. Denk hierbij aan de salarisadministratie, administratieve taken en zelfs HR-taken. En dat alles in 1 functie: backoffice medewerker! Je bent dus een beetje een manusje van alles. Ben jij de backoffice medewerker die ervoor zorgt dat alles gewoon goed geregeld is voor onze uitzendkrachten? Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van compliance en wet- en regelgeving? Lees dan snel verder!

De functie:

In de rol van backoffice medewerker pak jij de afwisselende werkzaamheden op in de administratie voor onze (internationale) vakkrachten en onze klanten. Jij voelt je thuis in een administratieve functie en krijgt er energie van om je collega's op de vestiging in Eindhoven te ontzorgen. Kortom, jij bent de collega die overal van op de hoogte is en graag een ander helpt. Jij komt helemaal tot je recht in een echte ‘regelfunctie’ doordat je structuur weet aan te brengen en overzicht bewaart.

Jij weet samen met je collega’s prioriteiten te stellen in de werkzaamheden, want werk ligt er! Je staat onze vakkrachten te woord bij hun vragen of leg je zelf contact om iemand erop te wijzen dat er nog een aantal documenten ontbreken in zijn of haar dossier. Weet jij als geen ander deze regel functie te bekleden, en behoud jij altijd het overzicht? Dan zoeken wij jou! Deze afwisselende functie neemt de volgende taken met zich mee:

 • Alle voorkomende administratieve taken m.b.t. uitzenden in verschillende systemen, waaronder bijv.: verwerken van loonbeslagen en werkgeversverklaringen
 • Jij maakt en verwerkt werknemer- en klantendossiers aan en koppelt hier de juiste CAO aan
 • Jij verwerkt en verloont wekelijks de gewerkte uren van onze (internationale) vakkrachten   
 • Jij maakt contracten aan en zorgt voor een compleet dossier die je tevens beheert
 • Jij neemt het ziekteverzuim op je en neemt de uitdienst meldingen in behandeling
 • Jij verzorgt het fase beheer
 • Jij ondersteunt de audit controles
 • Jij beantwoordt vragen m.b.t. salaris, CAO,betalingen, facturen enz.

Er is volop ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Denk hierbij aan het volgen van trainingen en meer. Dat kan! Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan. Ben je onze ideale kandidaat?

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo Group, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN, EU Facility Services en FID hebben we dagelijks ruim 10.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben meer dan 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 1.000 interne collega’s. 

We bestaan inmiddels meer dan 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd!

Terug Backoffice medewerker Son en Breugel

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Bij Covebo bieden wij jou allereerst een leuke werkplek binnen een informeel en snelgroeiend bedrijf, doen wij regelmatig aan teambuilding en krijg je iets leuks op je verjaardag. Naast dat wij zorgen dat alles Gewoon Goed Geregeld is, biedt House of Covebo jou:

 • Een bruto salaris tussen de €2.500,00 en €2.900,00 (afhankelijk van kennis en ervaring) obv. 40 uur per week
 • Een laptop van de zaak
 • 26 vakantiedagen (met de mogelijkheid om bij te kopen) als je belooft dat je terug komt!
 • Mogelijkheden om jezelf en ons bedrijf continu te ontwikkelen omdat je veel vrijheid in je functie krijgt en we opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden bieden
 • Een pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door House of Covebo en je eigen inbreng flexibel is
 • Oprechte aandacht voor elkaar, waarbij de menselijke maat voorop staat
 • Jouw mentale welzijn vinden wij belangrijk. Wij bieden jou vrijblijvend 24/7 laagdrempelige toegang tot OpenUp. Voor iets kleins of groots, privé of werk gerelateerd
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn!
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een (gezonde) lunch
 • Een gezellige en gezamenlijke vrijdagmiddagborrel om de week altijd positief af te sluiten

En dit alles omdat jij als geen ander weet dat werk en privé in balans moet zijn.

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Jij kunt vooral jezelf zijn bij Covebo, maar we zien ook graag dat je proactief, secuur en dienstverlenend bent. Jij ziet geen beren op de weg en gaat graag met plezier naar je werk. Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid en successen worden gezamenlijk gevierd! Verder herken jij je in onderstaande:

 • Je hebt minimaal mbo niveau 4 werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke rol, waar je aantoonbaar soortgelijke werkzaamheden hebt verricht
 • Je beheerst bij voorkeur de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift (geen Cambridge niveau 🙂). Beheers je ook de Poolse taal, dan is dat erg mooi meegenomen!
 •  Je bent 32-40 uur per week beschikbaar, bij voorkeur op de dinsdag en donderdag.
 •  Je bent flexibel: snel en ad hoc schakelen is aan jou wel besteed
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Eindhoven (tot 30 kilometer)
Terug Backoffice medewerker Son en Breugel

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Het Covebo team Metaal en Techniek in Eindhoven houdt van een lolletje, zij zijn een mix van mannen en vrouwen. Ze zijn recht door zee, sportief en competitief. Afspraak is bij hen afspraak en succes vieren we graag samen. Klinkt goed, toch?! En pas jij goed in een hectische omgeving, waar je je hoofd koel kan houden? Sluit dit helemaal aan bij jouw interesse? We ontmoeten je graag!

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daphne de Bakker

Naar solliciteren