Commercieel medewerker

Heerenveen MBO 40 uur Recruitment V-085574
Ben jij op zoek naar een allround rol waar je de vrijheid krijgt om jouw opdrachten op jouw manier in te vullen? Beschik jij over sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden en sta je open voor een mooie uitdaging? Lees snel verder!
Vacature Commercieel medewerker Heerenveen

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Covebo Bouw & Techniek in Heerenveen is op zoek naar een commercieel medewerker! Zoek jij een uitdagende baan waar je absoluut van toegevoegde waarde bent, voor onze klanten en medewerkers? Ben jij op zoek naar een allround rol waar je de vrijheid krijgt om jouw opdrachten op jouw manier in te vullen? Beschik jij over sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden en sta je open voor een mooie uitdaging? Wil jij werken bij een bedrijf uit de top 3 in de uitzendwereld, dat ambitieus, snelgroeiend en informeel is? Bij Covebo in Heerenveen krijg jij de kans om jouw talenten toe te passen en jezelf te blijven ontwikkelen. Hebben wij jouw interesse gewekt? Kom dan ons team versterken en solliciteer nu! 

De functie

Vanwege de interne doorgroei van een collega, zijn wij op zoek naar een nieuwe commercieel medewerker! Wij bemiddelen vanuit Heerenveen vaktechnische profielen in de Metaal (denkende aan lassers, constructiebankwerkers en monteurs), voornamelijk vanuit Polen en Hongarije.

We zijn als team ambitieus, enthousiast en pakken kansen waar we die zien. Als coördinator voel je je verantwoordelijk voor onze medewerkers en vind je het fijn om alles te regelen. Je helpt ze op het gebied van huisvesting, transport, contracten, planningen en begeleidt ze waar nodig. Met jouw warme en energieke persoonlijkheid weet je dat open communicatie de sleutel tot succes is. Op deze manier bouw je actief aan een sterke en langdurige relatie tussen Covebo, de vakspecialisten en onze opdrachtgevers. Je bezoekt regelmatig je klanten om ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn met onze dienstverlening. In de rol van commercieel medewerker is geen dag hetzelfde! Verder zijn jouw werkzaamheden:


 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers en klanten
 • Je begeleidt jouw vakspecialisten bij uiteenlopende zaken
 • Je denkt actief mee bij het vinden van oplossingen voor wijzigingen in de planning
 • Je voert diverse administratieve handelingen uit die nodig zijn voor het gehele proces
 • Je coördineert en controleert de huisvesting & vervoer voor onze medewerkers
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: VNOM, Effect personeelsdiensten, Fygi, FID en Eurojob hebben we dagelijks ruim 9.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitmentorganisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 725 interne collega’s.

We bestaan inmiddels 21 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging.

Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd! Op deze manier werken wij aan onze missie: Ieders wereld van werk gewoon goed geregeld! Hoe groot we ook worden, we verliezen nooit onze persoonlijke, directe en informele cultuur. De mensen die bij ons werken zijn gedreven, een tikkeltje gek, ambitieus, gezellig en hartelijk. We werken graag samen en staan altijd voor elkaar klaar! Je krijgt de mogelijkheid om binnen een groot bedrijf te laten zien wat je waard bent en daarmee doorgroeikansen voor jezelf te creëren. The sky is the limit!

Terug Commercieel medewerker Heerenveen

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Als commercieel medewerker bij Covebo ben jij de regisseur van je eigen toekomst. Jouw inzet wordt enorm gewaardeerd en we zullen jou de vrijheid en het vertrouwen geven om altijd jezelf te blijven. Je krijgt bij ons alle ruimte voor je eigen creatieve inbreng en initiatieven. Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid en successen worden samen gevierd. Daarnaast: 

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.500,00 - 2.800,00 (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Auto, telefoon en laptop van de zaak
 • Bonusregeling op maat!
 • Werk is voor 95% tijdens kantoortijden, bereikbaarheid in het weekend en ‘s avonds wordt vergoed (€100,- bruto)
 • 26 vakantiedagen (met de mogelijkheid om bij te kopen) én een diversiteitsdag naar jouw persoonlijke wens in te plannen
 • Moet je een keertje eerder weg vanwege je kinderen, naar de tandarts of een concert? Snel gaan! Sterkte! Veel plezier!
 • Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, met een uitgebreid inwerktraject
 • Een pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door ‘House of Covebo’ en je eigen inbreng flexibel is
 • Wij bieden jou vrijblijvend 24/7 laagdrempelige toegang tot OpenUp. Voor iets kleins of groots, privé of werk gerelateerd. Wij willen graag dat vitaliteit en werk- privé balans in evenwicht zijn!
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een (gezonde) lunch (en natuurlijk op vrijdag een lekkere hap)
 • Diverse personeelskortingen, ook bij verzekeringen

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Leergierigheid, doorzettingsvermogen en positiviteit zijn cruciaal voor succes. Als jij ondernemend, overtuigend en vooral jezelf bent, pas je goed bij Covebo. Wij zien geen beren op de weg en gaan graag met plezier naar ons werk. Wij zoeken een collega met de volgende talenten: 

 • Je hebt minimaal 1-3 jaar werkervaring in een (commerciële) administratieve binnendienst rol en bent toe aan een nieuwe stap
 • Je hebt ervaring in de uitzendwereld, of je hebt kennis van het opstellen van planningen en/of verwerken van administratieve werkzaamheden
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent fulltime beschikbaar en bent in het bezit van een rijbewijs
 • Je bent woonachtig binnen een straal van 40 km rondom Heerenveen, met de bereidheid om opdrachtgevers te bezoeken in de kop van Overijssel en de Noordoostpolder
Terug Commercieel medewerker Heerenveen

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Het Covebo team in Heerenveen bestaat uit een mix van 20’ers en 30’ers. Het team bestaat uit: Wybe, Gosia, Charlotte, Barbara en Przemek. De cultuur op het kantoor in Heerenveen is te omschrijven als open, direct en eerlijk. Zij zijn een enorm hecht team en zoeken een persoon die daar goed op aansluit. Humor is belangrijk in de dagelijkse werkzaamheden en wordt erg gewaardeerd. Klinkt goed toch?! Sluit dit helemaal aan bij jouw interesse? We ontmoeten je graag!

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daphne de Bakker

Naar solliciteren