Recruiter - Effect Raalte

Kaagstraat 5B, 8102 GZ Raalte HBO 40 uur Recruitment V-085604
Zet de arbeidsbemiddelingwereld naar jouw hand. Als recruiter bij Effect Personeelsdiensten in Raalte bepaal jij de koers. In vrijheid krijg jij de kans om ons wervingsproces te sturen en sterke relaties te bouwen met onze opdrachtgevers. Lees snel verder
Vacature Recruiter - Effect Raalte Kaagstraat 5B, 8102 GZ Raalte

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Zet de arbeidsbemiddelingwereld naar jouw hand. Als recruiter bij Effect Personeelsdiensten in Raalte bepaal jij de koers. In vrijheid krijg jij de kans om ons wervingsproces te sturen en sterke relaties te bouwen met onze opdrachtgevers. En natuurlijk, we hebben ook aan jou gedacht! Je krijgt een aantrekkelijk salaris salaris van € 2.200,00 tot € 3.200,00, een goede pensioenregeling en flexibele werktijden. Maak deel uit van een sfeervol team dat altijd voor je klaarstaat.

De functie

Als recruiter bij Effect Personeelsdiensten in Raalte vorm je samen met Jochem en Gijs een krachtig team. Samenwerken staat voorop. Daarom pak je regelmatig met je collega’s van de vestiging Oldenzaal en Lichtenvoorde projecten op. Krijg de kans om baas te zijn over jouw werk. Heb je ideeën of een unieke werkwijze? Kom er vooral mee, want dat kan zomaar eens succesvol zijn! Verder ben je verantwoordelijk voor het volgende: 

 • Je bouwt, onderhoudt en ontwikkelt een actief kandidatennetwerk, door jouw zoektocht op vacaturebanken
 • Je interviewt telefonisch en face-to-face gescreende kandidaten
 • Je brengt vraag en aanbod samen door de juiste kandidaten te selecteren, die je voorlegt bij onze klanten
 • Je beheert je eigen klantrelaties en breidt deze waar mogelijk uit
 • Je pakt leads op die binnen zijn gekomen via onze online kanalen 


Over het bedrijf

Een korte introductie

Effect Personeelsdiensten is in 2009 opgericht en in 2017 overgenomen door de Covebo Group. Effect is een stabiele en betrouwbare partner die is uitgegroeid tot een nog steeds groeiende bemiddelaar in de bouw, techniek, productie, logistiek, office, groen en infra.

Effect heeft een 3-tal vestigingen, gevestigd in Oldenzaal, Raalte en Lichtenvoorde. Ons team bestaat uit 40 vakbekwame, gemotiveerde en zeer gezellige medewerkers met een ‘hands-on’ mentaliteit én de Twentse nuchterheid. Allemaal mét de Twentse nuchterheid. Hoe groot we ook worden, we verliezen nooit onze persoonlijke, directe en informele cultuur. De mensen die bij ons werken zijn gedreven, ambitieus, gezellig en hartelijk. We werken graag samen en staan altijd voor elkaar klaar! Je krijgt de mogelijkheid om binnen een groot bedrijf te laten zien wat je waard bent en daarmee doorgroeikansen voor jezelf te creëren.

Terug Recruiter - Effect Raalte Kaagstraat 5B, 8102 GZ Raalte

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Werken bij Effect in Raalte betekent collegialiteit en een informele werksfeer waardoor jij met plezier naar het werk gaat. Pak je verantwoordelijkheid, dan krijg je vrijheid. Wij gaan iedere dag tot het uiterste dat zorgt ervoor dat we al jaren succes na succes boeken en dat vieren we! Denk aan een gezellig teamuitje of legendarisch personeelsfeest. Naast dat wij zorgen dat alles Gewoon Goed Geregeld is, biedt Covebo jou:

 • Bruto salaris tot max. € 3.600,00 per maand, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Telefoon, laptop, leaseauto behoort tot de mogelijkheden en een bonusregeling.
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om bij te kopen.
 • Pensioenregeling waarvan 2/3 deel wordt betaald en je eigen inbreng flexibel is. 
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een lunch.
 • Sporten met je collega’s.

Maar dit is nog niet alles. Benieuwd naar wat we jou nog meer te bieden hebben? Bekijk hier alle arbeidsvoorwaarden!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Als recruiter bij Effect Personeelsdiensten in Raalte bezit jij waardevolle eigenschappen. Je bent leergierig, hebt doorzettingsvermogen en je bent lekker optimistisch ingesteld. Jij kunt vooral jezelf zijn, maar we zien ook graag dat je ondernemend en overtuigend bent. Jij ziet geen opstakels en gaat graag met plezier naar je werk. Verder beschik jij over deze talenten:

 • Je hebt een afgeronde mbo4-/hbo-opleiding, bij voorkeur in een hr, commerciële of bedrijfskundige richting
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de detachering of uitzendwereld, maar dit is zeker geen must; je kan alles bij ons leren
 • Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels (geen Cambridge niveau )
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Raalte/Nijverdal
Terug Recruiter - Effect Raalte Kaagstraat 5B, 8102 GZ Raalte

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Tussen het werken door wordt een potje darts dan ook zéker niet overgeslagen. Net als de vrijdagmiddagborrel. Teambelang staat voorop. Met zijn allen behalen we mooie resultaten in een gemoedelijke en gezellige werkomgeving. Jouw inzet wordt gewaardeerd. We geven je de vrijheid en het vertrouwen om gewoon jezelf te blijven. Oja, houd je van lekker eten tussen de middag? Dan zit je hier zeker goed. Iedere dag is er verse lunch en snacks, zoals saucijzen, patat, gehaktballen, broodbode en vis. Krijg je al trek?

Wij zijn een jong team die snel schakelen, van een lolletje houden en we gaan voor al onze collega's door het vuur. Met zijn allen zijn we altijd op zoek zijn naar de mooiste matches voor zowel de klant- als kandidaat. Daarnaast gaan we maar wat graag naar een tentfeest in het weekend. Vieren we carnaval. Gaan we naar festivals. En zijn we zeer sportminded. Herken jij jezelf hierin en in onderstaande punten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daphne de Bakker

Naar solliciteren