Recruiter /Coördinator Litouws sprekend

Barneveld MBO 40 uur Recruitment V-086244
Spreek jij Litouws en Engels en wil je deel uitmaken van ons toffe team in Barneveld? Ben je communicatief sterk en kun je met verschillende mensen praten? Dan is deze functie als Recruiter /Coördinator in Barneveld echt iets voor jou!
Vacature Recruiter /Coördinator Litouws sprekend Barneveld

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als Recruiter /Coördinator coördineer je de werkzaamheden van onze uitzendkrachten en trek je nieuwe kandidaten aan. Met jouw creatieve en energieke aanpak weet je kandidaten te selecteren en te overtuigen om bij onze klanten aan de slag te gaan. De perfecte match vinden is jouw doel! De functie Recruiter /Coördinator is een gecombineerde functie waarbij je terecht komt in een omgeving met afwisselende verantwoordelijkheden waardoor geen dag hetzelfde is!

Jouw verantwoordelijkheden als Recruiter /Coördinator bestaan ​​onder andere uit:

 • Werven en selecteren van EU-kandidaten voor onze opdrachtgevers;
 • Schrijven van unieke vacatureteksten en blogs voor onze website en Facebook;
 • Onderhouden van goede relaties met onze wervingskantoren;
 • Werkroosters versturen en bijwerken in het systeem;
 • Het opstellen van contracten, regelen van documenten (zoals het BSN), eerste aanspreekpunt voor werknemers voor vragen over werk, huisvesting, enzovoort.
 • Conflictoplossing, probleemoplossing en planning.
 • Uitvoeren van administratieve handelingen die nodig zijn voor het gehele proces.

Simpel gezegd, dit is een multitasking-rol en je bent altijd in voor een uitdaging en bent flexibel om je plan te wijzigen wanneer er zich een onverwachte uitdaging voordoet. We bieden je altijd de kansen die je nodig hebt om je creatieve inzichten en initiatieven te laten zien. We waarderen je harde werk en geven je de vrijheid en het vertrouwen om altijd jezelf te blijven.

Ben jij net zo enthousiast als dat wij zijn over de vacature Recruiter /Coördinator in Barneveld? Solliciteer dan snel!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: VNOM, Effect personeelsdiensten, Fygi en Eurojob hebben we dagelijks ruim 9.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitmentorganisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 725 interne collega’s.

We bestaan inmiddels 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging.

Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd! Op deze manier werken wij aan onze missie: Ieders wereld van werk gewoon goed geregeld.

Terug Recruiter /Coördinator Litouws sprekend Barneveld

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Werken bij Covebo betekent collegialiteit en een informele werksfeer waardoor jij met plezier naar het werk gaat. Pak je verantwoordelijkheid, dan krijg je vrijheid. Wij gaan iedere dag tot het uiterste dat zorgt ervoor dat we al jaren succes na succes boeken en dat vieren we! Denk aan een gezellig teamuitje of legendarisch personeelsfeest. Naast dat wij zorgen dat alles Gewoon Goed Geregeld is, biedt Covebo jou:

 • Bruto salaris tussen € 2.400,00 en € 2.600,00 per maand, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Telefoon, laptop, leaseauto en een bonusregeling.
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om bij te kopen.
 • Pensioenregeling waarvan 2/3 deel wordt betaald en je eigen inbreng flexibel is. 
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een lunch.
 • Sporten met je collega’s.

Maar dit is nog niet alles. Benieuwd naar wat we jou nog meer te bieden hebben? Bekijk hier alle arbeidsvoorwaarden!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Bij Covebo zijn leergierigheid, doorzettingsvermogen en positiviteit cruciaal voor succes. Als jij ondernemend, overtuigend en vooral jezelf bent, pas je goed bij ons. Wij zien geen beren op de weg en gaan graag met plezier naar ons werk. Wij zoeken een collega met de volgende talenten:

 • Je hebt werkervaring in een dienstverlenende functie (pre) of in ieder geval met mensen gewerkt;
 • Je beheerst de Litouwse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je beschikt over een commerciële instelling, bent niet bang om de telefoon aan te nemen en bouwt graag relaties en contacten op;
 • Je hebt een proactieve en flexibele werkhouding;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Barneveld (Indien je niet over een eigen accommodatie beschikt, verzorgen wij deze voor je!);
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
Terug Recruiter /Coördinator Litouws sprekend Barneveld

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Klaudia Wieckowska

Naar solliciteren