Campagne Marketeer

Nijkerk HBO 40 uur Marketing, communicatie en PR V-086688
We zoeken een campagne marketeer om het marketingteam te versterken en de resultaten van onze campagnes te verbeteren en diversiteit in advertentiekanalen uit te breiden.
Vacature Campagne Marketeer Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

We zoeken een campagne marketeer om het marketingteam te versterken! Aan jou de uitdaging om de resultaten van onze campagnes te verbeteren en nieuwe advertentiekanalen te ontdekken. Heb je ervaring met Google Ads en ben je klaar voor meer? Pak deze kans!

Je nieuwe baan

Als campagne marketeer bij Covebo ben jij de allround Pay-Per-Click (PPC) Specialist. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor het plannen en uitvoeren van performance based marketingcampagnes. 

Jij gaat meteen op zoek naar optimalisatiemogelijkheden in ons Google Ads account. Je beheert de campagnes om zowel kandidaten als klanten te bereiken. Lekker divers dus! Samen met je collega’s ontwikkel je de strategie, die je uitrolt over verschillende kanalen en campagnes. Uiteraard zoek jij altijd de balans tussen budget en resultaat.

Je krijgt de vrijheid om nieuwe kanalen en campagnes te ontdekken en testen. Want niet geschoten is altijd mis toch? Voor het advertentiemateriaal werk je samen met de contentmarketeer die jou voorziet van rake teksten én een foto- en videograaf die ter plekke vette beelden schiet. Op technisch gebied word je gelukkig ook ondersteund!

Verder zijn dit jouw taken als campagne marketeer:

 • Je beheert het online advertentiebudget en zorgt voor kostenefficiënte campagnes
 • Je voert campagne experimenten uit om doorlopend campagnes te verbeteren
 • Je geeft advies en feedback op uitingen en landingspagina’s en helpt deze te ontwikkelen
 • Je verzorgt rapportages en stuurt op de juiste KPI’s

Over het bedrijf

Een korte introductie

In deze rol ben jij actief voor Covebo Bouw & Techniek. Deze tak bestaat maar liefst uit 19 vestigingen en ruim 160 collega’s! Met meer dan 20 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat de zaken Gewoon Goed Geregeld zijn voor onze 2000 medewerkers en de klanten waar zij elke dag aan het werk zijn. Deze medewerkers zetten hun expertise bijvoorbeeld in als timmerman, lasser, bankwerker of automonteur. 

Vrijheid is bij ons jouw grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt en zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Uiteraard met bijpassend mandaat. Bij ons mag je fouten maken, natuurlijk met het doel om er samen beter van te worden. Want, je beste zelf zijn doe je samen. Bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. ‘Kan niet’ is bij ons geen antwoord en ook bij tegenslag is ons moraal: positiviteit wint altijd.

Terug Campagne Marketeer Nijkerk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Werken bij Covebo betekent collegialiteit en een informele werksfeer waardoor jij met plezier naar het werk gaat. Pak je verantwoordelijkheid, dan krijg je vrijheid. Wij gaan iedere dag tot het uiterste dat zorgt ervoor dat we al jaren succes na succes boeken en dat vieren we! Denk aan een gezellig teamuitje of legendarisch personeelsfeest. Naast dat wij zorgen dat alles Gewoon Goed Geregeld is, biedt Covebo jou:

 • Bruto startsalaris vanaf € 3000,00 tot € 3500,00 per maand.
 • Telefoon, laptop, leaseauto en een bonusregeling.
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om bij te kopen.
 • Pensioenregeling waarvan 2/3 deel wordt betaald en je eigen inbreng flexibel is.  
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een lunch
 • Sporten met je collega’s

Maar dit is nog niet alles. Benieuwd naar wat we jou nog meer te bieden hebben? Bekijk hier alle arbeidsvoorwaarden!

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • hbo werk- en denkniveau
 • Een aantal jaar ervaring met Google Ads 
 • Kennis verbreden naar kanalen als YouTube, Meta- en LinkedIn Ads
 • Bereid trainingen te volgen
 • Analytische vaardigheden om data-gedreven besluiten te nemen
 • Goede communicatieve- en sociale vaardigheden
 • Inventief en probleemoplossend vermogen
 • Ervaring met WordPress, Meta Ads, GA4 is een plus
 • Up-to-date kennis van de nieuwste trends en technologieën in online marketing
Terug Campagne Marketeer Nijkerk

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Ja, we werken hard en we bellen en we vergaderen, net als bij ieder ander bedrijf. Maar altijd met een rotsvast geloof in vrijheid én verantwoordelijkheid. We hebben oprechte interesse in elkaar, van persoonlijke ambities tot thuissituaties. Er is genoeg ruimte voor ontspanning. Na een overleg even een balletje trappen, pingpongen, tafelvoetballen of wat minder competitief: gewoon buiten een rondje wandelen.  

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daphne de Bakker

Naar solliciteren