Recruiter (24 uur)

Fabriekstraat 42 7005 AR Doetinchem HBO 24 uur Recruitment V-086929
Ontdek jij uniek talent dat zich wil (laten) omscholen binnen de high-tech branche? Lees snel verder!
Vacature Recruiter (24 uur) Fabriekstraat 42 7005 AR Doetinchem

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Ontdek uniek talent. Als recruiter bij Verder In Techniek in Doetinchem volg jij talenten en enthousiasmeer jij hen om in gesprek te gaan. Verder in Techniek geeft talent de kans om zich om te scholen en op te leiden binnen de high-tech branche. Met jouw begrip voor oprechte aandacht en interesse weet jij het verschil te maken in het contact met kandidaten. De juiste werk- en privé balans vinden wij belangrijk, zoek jij een parttime baan én werk jij graag vanuit huis? Geen probleem! Hiervoor krijg jij een bruto maandsalaris van €2.600,00 tot €3.100,00, 26 vakantiedagen en goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Maar er is meer…

De functie

Bij Verder In Techniek wacht je als recruiter een uitdagende taak: het vinden en enthousiasmeren van uniek high-tech talent voor onze klanten. Met creativiteit, doorzettingsvermogen en social media vaardigheden maak jij het verschil in een krappe arbeidsmarkt, waarbij oprechte aandacht voor kandidaten centraal staat. Hightech meets hands!

Jouw taken

 • Je beheert het kandidatennetwerk
 • Je ontwerpt en beheert social media campagnes
 • Je analyseert de behoefte van onze opdrachtgevers voor aantrekkelijke vacatureteksten
 • Je onderhoudt regelmatig contact met kandidaten en lost plaatsingsproblemen op
 • Je ontwikkelt acties om topkandidaten aan te trekken met de nieuwste technieken
 • Je bezoekt moderne fabrieken om kandidaten te ontmoeten en werk opstart te begeleiden
 • Je bent verantwoordelijk voor recruitment, inclusief het zoeken naar talent en het voeren van intakegesprekken

Over het bedrijf

Een korte introductie

Verder in techniek is onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN, EU Facility Services en FID hebben we dagelijks ruim 9.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 725 interne collega’s. 

We bestaan inmiddels 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Covebo is een bedrijf waar je jezelf kunt zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd!

Terug Recruiter (24 uur) Fabriekstraat 42 7005 AR Doetinchem

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Als recruiter bij Verder in Techniek wordt jouw inzet enorm gewaardeerd en we zullen jou de vrijheid en het vertrouwen geven om altijd jezelf te blijven. Je krijgt bij ons alle ruimte voor je eigen creatieve inbreng en initiatieven. Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid en successen worden samen gevierd. Daarnaast:

 

●      Fulltime bruto maandsalaris van €2.600,00 tot €3.100,00, afhankelijk van kennis en ervaring

●      Laptop en telefoon van de zaak

●      26 vakantiedagen, goede pensioenregeling en diverse personeelskortingen

●      Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

●      Werken vanuit huis is geen probleem!

●      Leuke bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn


Maar dit is nog niet alles. Benieuwd naar wat we jou nog meer te bieden hebben? Bekijk hier alle arbeidsvoorwaarden!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Als recruiter bij Verder In Techniek is jouw leergierigheid, doorzettingsvermogen en positiviteit cruciaal voor succes. Verder neem je dit met je mee:

 • Beschikt over mbo/hbo werk- en -denkniveau
 • Ervaring in een soortgelijke (commerciële) rol, affiniteit met de techniek is een pre
 • Minimaal 24 uur per week beschikbaar en flexibel qua uren
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Bereidheid om vanuit huis te werken en waar nodig op locatie bent in Doetinchem of bij de klant
Terug Recruiter (24 uur) Fabriekstraat 42 7005 AR Doetinchem

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Op de vestiging in Doetinchem werken wij met een klein, hecht team waar we naast hard werken, ook erg veel plezier hebben en geregeld successen vieren! Wil jij samen met ons verder doorgroeien en deel uitmaken van dit geweldige team? Dan ontmoeten wij je heel graag!   

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daphne de Bakker

Naar solliciteren