primary-job-image

CNC Docent

Start dan als Docent bij Verder in techniek en help mensen aan een nieuwe toekomst in de Nederlandse High-tech sector voor de CNC techniek – Hightech meets hands!

 • Fabriekstraat 42 7005 AR Doetinchem
 • HBO
 • 40 uur
 • V-086936

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Wil jij werken bij een ambitieus, informeel en snelgroeiend team waar je inzet wordt gewaardeerd? De ruimte krijgen om jezelf verder te ontwikkelen in het mooiste vak van de wereld en waar dit gestimuleerd wordt? Ben je op zoek naar een uitdagende rol waarin je de vrijheid hebt om jouw opdrachten op jouw manier in te vullen?

Start dan als Docent bij Verder in techniek en help mensen aan een nieuwe toekomst in de Nederlandse High techsector voor de CNC techniek – Hightech meets hands!

De functie

Als Docent binnen Verder in Techniek ligt er een mooie uitdagende opdracht en kans op jou te wachten! Samen met je collega’s ga jij aan de slag met het opleiden van uniek talent voor de High tech sector, je volgt dit talent, enthousiasmeert en passioneert ze voor dit prachtige vak met toekomst. Je helpt mee met het opzetten van een nieuw concept CNC opleiden voor collega’s uit de EU. Je begrijpt dat oprechte aandacht en interesse het verschil maakt in het contact met leerlingen en bent goed in staat om dit over te brengen. In de huidige krappe arbeidsmarkt moet alles uit de kast gehaald worden om geschikte kandidaten te vinden en te lanceren in dit prachtige vak.

Dit alles doe je samen bij een bedrijf dat al 10 jaar bestaat. Verder in Techniek heeft innovatieve opleidingen, is eigenzinnig en creatief in praktische opleidingen. Kansen om door te kunnen groeien zijn ook zeker aanwezig, want wij zijn een opleider en geloven uiteraard in scholing en ontwikkeling 😉

Jouw taken

 • Je bent verantwoordelijk voor het omscholen van kandidaten, je begeleid en doceert kandidaten om te zien waar iemand zijn talenten liggen en waar jij kunt helpen.
 • Je gaat mee naar klanten om hun beheoftes in kaart te brengen.
 • Je beheert deze behoeftes en zet een archief op.
 • Bereidheid om deel te nemen aan de ontwikkeling van lesmateriaal en curriculum. 
 • Je hebt veelvuldig contact met de kandidaten die via ons werken. Zit iemand niet helemaal op zijn plek? Dan heb jij dit al snel door en kijk je samen met je collega’s wat je kunt doen om dit op te lossen.
 • Je bezoekt regelmatig moderne fabrieken met onze buitendienst om de kandidaten te zien/spreken, tijdens de opstart van de werkzaamheden.

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Werken als docent bij Verder in Techniek in Eindhoven betekent collegialiteit en een informele werksfeer waardoor jij met plezier naar het werk gaat. Pak je verantwoordelijkheid, dan krijg je vrijheid. Wij gaan iedere dag tot het uiterste dat zorgt ervoor dat we al jaren succes na succes boeken en dat vieren we! Denk aan een gezellig teamuitje of legendarisch personeelsfeest. Naast dat wij zorgen dat alles Gewoon Goed Geregeld is, biedt Covebo jou:

 • Bruto salaris tussen € 3.600,00 en € 4.500,00 per maand, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Telefoon en laptop van de zaak.
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om bij te kopen.
 • Pensioenregeling waarvan 2/3 deel wordt betaald en je eigen inbreng flexibel is. 
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een lunch.
 • Sporten met je collega’s.

Maar dit is nog niet alles. Benieuwd naar wat we jou nog meer te bieden hebben? Bekijk hier alle arbeidsvoorwaarden! En in het Engels.


Wat we verwachten

En waar we op hameren

Bij Verder in techniek zijn leergierigheid, doorzettingsvermogen en positiviteit cruciaal voor succes. Als jij ondernemend, overtuigend en vooral jezelf bent, pas je goed bij ons. Wij zien geen beren op de weg en gaan graag met plezier naar ons werk. Wij zoeken een collega met de volgende talenten:

 • Je beschikt over mbo/hbo werk- en denkniveau
 • Een sterke passie voor CNC-techniek en een grondige kennis van CNC-machines en -programmering
 • Je beschikt over het vermogen om complexe concepten op een duidelijke en begrijpelijke manier over te brengen
 • Een flexibele en proactieve houding ten opzichte van onderwijs en technologische ontwikkelingen
 • Je bent fulltime beschikbaar en bent flexibel qua uren
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (geen Cambridge niveau ;)
 • Je hebt heel veel zin om van je nieuwe baan een succes te maken

Over het bedrijf

Een korte introductie

Verder in techniek is onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN, EU Facility Services en FID hebben we dagelijks ruim 9.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 725 interne collega’s. 

We bestaan inmiddels 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Covebo is een bedrijf waar je jezelf kunt zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd!

CNC Docent
CNC Docent

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Op de vestiging in Eindhoven werken wij met een klein, hecht team waar we naast hard werken, ook erg veel plezier hebben en geregeld successen vieren! Wil jij samen met ons verder doorgroeien en deel uitmaken van dit geweldige team? Dan ontmoeten wij je heel graag!   

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Dit gaan we doen!

step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

CNC Docent
Naar solliciteren