Senior Backoffice Medewerker Sliedrecht

Sliedrecht MBO 32 uur Administratie en klantenservice V-087622
Ben jij een echte regelaar, kun jij het overzicht bewaren en faciliteer jij alles binnen het team? Dan komen wij graag met jou in contact!
Vacature Senior Backoffice Medewerker Sliedrecht Sliedrecht

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Heb jij als ervaren backoffice medewerker al flink wat administratieve meters gemaakt en ben je toe aan een mooie vervolgstap? Covebo in Sliedrecht is op zoek naar een ambitieuze topper die het backoffice team komt versterken. Ben jij een echte regelaar, kun jij het overzicht bewaren en faciliteer jij alles binnen het team? Ben jij graag van betekenis voor je collega’s, klanten en onze uitzendkrachten? En wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van compliance en wet- en regelgeving? Dan is ons ambitieuze en hardwerkende team op zoek naar jou! Hiervoor ontvang je een uitstekend salaris, goede pensioenregeling en uitzicht op een vast contract. Maar er is meer…..

De functie

In de uitdagende rol van Senior Backoffice Medewerker pak jij samen met je team de afwisselende werkzaamheden op administratief gebied voor onze uitzendkrachten en klanten op. Je gaat samen met de teamleaders backoffice taken oppakken. Wij bieden je een allround administratieve functie, waar je het leuk vindt om anderen te ontzorgen. Met jouw kennis en ervaring zorg je voor structuur en weet je precies wat er gedaan moet worden. Kortom, jij bent de collega die de lijntjes uitzet, overal van op de hoogte is en graag een ander helpt. Jij komt helemaal tot je recht in een echte ‘regelfunctie’ doordat je structuur weet aan te brengen en overzicht bewaart.

Jij pakt de lead als het gaat om het stellen van prioriteiten van de taken en werkzaamheden, want werk ligt er! Je faciliteert je collega’s en werkt mee om in de uitvoering. Zoals je weet is het voeren van een goede administratie binnen de uitzendbranche erg belangrijk en hier komt meer bij kijken dan je denkt. Van klant- en medewerkers dossiers, het koppelen van de juiste CAO, het verwerken van de gewerkte uren en verloning, debiteurenbeheer, contracten, ziekteverzuim en fasebeheer.

Deze afwisselende functie neemt de volgende taken met zich mee:

 • Samen met de vestigingsmanager draag jij bij aan de ontwikkeling van onze backoffice-afdeling
 • Je neemt initiatieven om bestaande processen te optimaliseren
 • Je pakt de lead binnen het backoffice team. Je zet de lijnen uit, zorgt voor overzicht en structuur
 • Je gaat op zoek naar de juiste manieren om werkstromen te optimaliseren, zoals het efficiënt verlonen en factureren van uitzendkrachten, het automatiseren van routinematige handelingen, tot het ontwikkelen van brede backoffice-taken zoals het bedenken van controlemechanismen en proactieve communicatie met andere afdelingen
 • Je werkt mee in de uitvoering

Er is volop ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Denk hierbij aan het volgen van trainingen, persoonlijke groei en meer. Dat kan! Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan. Ben je onze ideale collega? 

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo Group, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN, EU Facility Services, Verder in Techniek en FID hebben we dagelijks ruim 10.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben meer dan 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 1.000 interne collega’s. 

We bestaan inmiddels meer dan 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd!

Terug Senior Backoffice Medewerker Sliedrecht Sliedrecht

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Werken bij Covebo betekent collegialiteit en een informele werksfeer waardoor jij met plezier naar het werk gaat. Pak je verantwoordelijkheid, dan krijg je vrijheid. Wij gaan iedere dag tot het uiterste dat zorgt ervoor dat we al jaren succes na succes boeken en dat vieren we! Denk aan een gezellig teamuitje of legendarisch personeelsfeest. Naast dat wij zorgen dat alles Gewoon Goed Geregeld is, bieden wij jou jou:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3000,00 en € 3.700,00 (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Een laptop, auto en telefoon van de zaak
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om bij te kopen
 • Pensioenregeling waarvan 2/3 deel wordt betaald en je eigen inbreng flexibel is
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een lunch
 • Sporten met je collega’s


Maar dit is nog niet alles. Benieuwd naar wat we jou nog meer te bieden hebben? Bekijk hier alle arbeidsvoorwaarden!
Wat we verwachten

En waar we op hameren

Jij kunt vooral jezelf zijn bij Covebo, maar we zien ook graag dat je proactief, secuur en dienstverlenend bent. Jij ziet geen beren op de weg en gaat graag met plezier naar je werk. Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid en successen worden gezamenlijk gevierd! Verder herken jij je in onderstaande:

 • Je hebt minimaal mbo+/hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt werkervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur binnen de uitzendbranche
 • Je beheerst bij voorkeur de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift (geen Cambridge niveau 🙂)
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Sliedrecht (straal van 40 kilometer)
Terug Senior Backoffice Medewerker Sliedrecht Sliedrecht

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Het Covebo team Metaal en Techniek in Sliedrecht houdt van een lolletje, zij zijn een mix van mannen en vrouwen. Ze zijn recht door zee, sportief en competitief. Afspraak is bij hen afspraak en succes vieren we graag samen. Klinkt goed, toch?! En pas jij goed in een hectische omgeving, waar je je hoofd koel kan houden? Sluit dit helemaal aan bij jouw interesse? We ontmoeten je graag!

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Kai Bosma

Naar solliciteren