Content Marketeer

Nijkerk MBO 40 uur Marketing, communicatie en PR V-087893
Ben je een creatieve content marketeer, klaar om met jouw unieke ideeën en creativiteit écht het verschil te maken? Ben je op zoek naar een omgeving waar jouw liefde voor content, leren en het vieren successen centraal staan? Dan zoeken wij jou!
Vacature Content Marketeer Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Binnen het marketing team van Covebo hou je je bezig met het opzetten, uitvoeren en optimaliseren van de contentstrategie. Daarnaast wordt je het aanspreekpunt voor alles wat met content creatie en beheer te maken heeft.

Zo ga je contentprestaties analyseren en hou je je bezig met het maken van rapportages om de impact te meten en de strategie aan te passen waar nodig.

Maar ook het verhogen van online zichtbaarheid en betrokkenheid behoort tot een van je taken!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Over Covebo

Al meer dan 20 jaar zijn we actief in de wereld van Bouw & Techniek en Productie & Logistiek. Met deze baan als content marketeer ga je aan de slag voor de Productie & Logistiek tak. Hier matchen we mensen met toffe banen, van orderpickers tot heftruckhelden. We zijn overal te vinden, van Hoogeveen tot Roermond, met een gezellige club van 250 collega’s verdeeld over 22 vestigingen.


Vrijheid is bij ons jouw grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt en zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Uiteraard met bijpassend mandaat. Bij ons mag je fouten maken, natuurlijk met het doel om er samen beter van te worden. Want, je beste zelf zijn doe je samen. Bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. ‘Kan niet’ is bij ons geen antwoord en ook bij tegenslag is ons moraal: positiviteit wint altijd.

Terug Content Marketeer Nijkerk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Werken bij Covebo betekent collegialiteit en een informele werksfeer waardoor jij met plezier naar het werk gaat. Pak je verantwoordelijkheid, dan krijg je vrijheid. Wij gaan iedere dag tot het uiterste dat zorgt ervoor dat we al jaren succes na succes boeken en dat vieren we! Denk aan een gezellig teamuitje of legendarisch personeelsfeest. Naast dat wij zorgen dat alles Gewoon Goed Geregeld is, biedt Covebo jou:

 • Bruto startsalaris vanaf €3100 tot 3500 (afhankelijk van ervaring) per maand.
 • Telefoon en laptop
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om bij te kopen.
 • Pensioenregeling waarvan 2/3 deel wordt betaald en je eigen inbreng flexibel is.  
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een lunch
 • Sporten met je collega’s

Maar dit is nog niet alles. Benieuwd naar wat we jou nog meer te bieden hebben? Bekijk hier alle arbeidsvoorwaarden!

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Je hebt een mbo / hbo werk- en denkniveau en ervaring in contentmarketing.
 • Je luistert goed en vraagt door, daardoor weet je wat de organisatie nodig heeft en dit kun je vertalen naar een effectieve contentstrategie.
 • Je werkt georganiseerd en houdt overzicht, ook als je aan meerdere projecten tegelijk werkt.
 • Je bent resultaatgericht; je stelt prioriteiten en handelt proactief om projecten succesvol en efficiënt af te ronden.
 • Klaar om bij ons aan de slag te gaan als dé contentexpert!
Terug Content Marketeer Nijkerk

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Ons marketingteam: een klein, maar super enthousiast team van drie. Mariëlle is onze rots in de branding, al bijna 10 jaar aan boord en kent Covebo op haar duimpje. Dan hebben we Romy, onze frisse wind, al 3 jaar bij de club en vol met creatieve ideeën. En Yvette. In dit team combineren we hard werken met ontspanning en plezier. Op woensdagmiddag trekken we onze bokshandschoenen aan – de perfecte manier om stoom af te blazen. En als het zonnetje schijnt, dan kan je ons zomaar spontaan op het terras vinden 😉.

We zijn een energieke, positieve bende. Delen successen en gaan ervoor samen. We hechten er veel waarden aan om elkaar te helpen en ervoor te zorgen dat we allemaal happy naar ons werk gaan.

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Kai Bosma

Naar solliciteren