Recruiter

Nijkerk MBO 40 uur Recruitment V-089325
Start als recruiter bij MAATT in Nijkerk! Wil je de ruimte krijgen om jezelf verder te ontwikkelen in het mooiste vak van de wereld? Dan komen wij graag met jou in contact!
Vacature Recruiter Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Wil jij werken bij een ambitieus, informeel en snelgroeiend bedrijf en waar je inzet wordt gewaardeerd? Start als recruiter bij MAATT in Nijkerk! Wil je de ruimte krijgen om jezelf verder te ontwikkelen in het mooiste vak van de wereld? Voor ons hardwerkende en hechte team in Nijkerk zoeken wij een junior recruiter. Ben jij niet bang voor een beetje hectiek en sta je open voor deze mooie uitdaging? Dan komen wij graag met jou in contact.

De functie

Als recruiter binnen MAATT in Nijkerk ligt er zoals we al kort hebben aangegeven een hele mooie en uitdagende kans op jou te wachten! Als gedreven en positieve collega krijg je de mogelijkheid om alles te leren over het recruitmentvak. Samen met je collega’s ga jij aan de slag met het opsporen van uniek talent, volgt deze en enthousiasmeert ze om in gesprek te gaan met jou en onze mooie klanten.

Zelfs als je geen ervaring hebt, is dat geen probleem! Er zijn volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen. Dit alles doe je samen in een jong en gedreven team in Nijkerk. Kansen om door te kunnen groeien zijn ook zeker aanwezig, want zo zijn wij bij MAATT!

Jouw taken

 • Je bent verantwoordelijk voor het recruitment van kandidaten, je zoekt kandidaten en voert intakegesprekken om te zien waar iemand zijn ambities liggen en waar jij kunt helpen
 • Je schrijft kandidaten in en beheert dit waardevolle netwerk
 • Jij bedenkt en beheert social media campagnes en andere kanalen
 • Je bedenkt leuke acties om de beste kandidaten te vinden door middel van de modernste technieken
 • Je inventariseert de behoeften van onze opdrachtgevers en zet deze om in aantrekkelijke vacatureteksten die online geplaatst worden
 • Je hebt veelvuldig contact met de uitzendkrachten die via ons werken. Zit iemand niet helemaal op zijn plek? Dan heb jij dit al snel door en kijk je samen met je collega’s wat je kunt doen om dit op te lossen

Over het bedrijf

Een korte introductie

House of Covebo is een snelgroeiende organisatie met meer dan 40 vestigingen in Nederland en Europa. Tijdens piekperiodes hebben we dagelijks zo'n 10.000 aanpakkers (groot gedeelte EU) aan het werk. In 2016 is MAATT opgericht, een stabiele en betrouwbare partner in de installatietechniek voor bedrijven en medewerkers.

Hoe groot we ook worden, we verliezen nooit onze persoonlijke, directe en informele cultuur. De mensen die bij ons werken zijn gedreven, een tikkeltje gek, ambitieus, gezellig en hartelijk. We werken graag samen en staan altijd voor elkaar klaar! Je krijgt de mogelijkheid om binnen een groot bedrijf te laten zien wat je waard bent en daarmee doorgroeikansen voor jezelf te creëren. The sky is the limit!

Terug Recruiter Nijkerk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Werken bij MAATT betekent collegialiteit en een informele werksfeer waardoor jij met plezier naar het werk gaat. Pak je verantwoordelijkheid, dan krijg je vrijheid. Wij gaan iedere dag tot het uiterste dat zorgt ervoor dat we al jaren succes na succes boeken en dat vieren we! Denk aan een gezellig teamuitje of legendarisch personeelsfeest. Naast dat wij zorgen dat alles Gewoon Goed Geregeld is, bieden wij jou jou:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.300,00 en € 2.800,00 (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Een laptop van de zaak en een bonusregeling op Maatt!
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om bij te kopen
 • Pensioenregeling waarvan 2/3 deel wordt betaald en je eigen inbreng flexibel is
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een lunch
 • Sporten met je collega’s

Maar dit is nog niet alles. Benieuwd naar wat we jou nog meer te bieden hebben? Bekijk hier alle arbeidsvoorwaarden!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Bij MAATT zijn leergierigheid, doorzettingsvermogen en positiviteit cruciaal voor succes. Als jij ondernemend, overtuigend en vooral jezelf bent, pas je goed bij ons. Wij zien geen beren op de weg en gaan graag met plezier naar ons werk. Wij zoeken een collega met de volgende talenten:

 • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau en
 • Je beschikt over een commerciële instelling, bij voorkeur heb je ervaring in een soortgelijke rol
 • Je hebt bij voorkeur affiniteit met sector techniek
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (geen Cambridge niveau ;)
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving Nijkerk, Apeldoorn, Zwolle
Terug Recruiter Nijkerk

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Het MAATT team in Nijkerk bestaat uit een mix van mannen en vrouwen, 20’ers en 30’ers. Jouw teammaten Daan, Yorick, Pascal en Dragos zijn: recht door zee, sportief, competitief en ‘afspraak is afspraak’ vinden zij belangrijk. De gespreksonderwerpen en sfeer zijn vergelijkbaar met die van de voetbalkantine. Humor is belangrijk in onze dagelijkse werkzaamheden en wordt erg gewaardeerd. Klinkt goed, toch?! Sluit dit helemaal aan bij jouw interesse? We ontmoeten je graag!

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daphne de Bakker

Naar solliciteren