Senior recruiter

Nijkerk HBO 40 uur Recruitment V-089326
Start als senior recruiter bij MAATT in Nijkerk! Wil je de ruimte krijgen om jezelf verder te ontwikkelen in het mooiste vak van de wereld? Dan komen wij graag met jou in contact!
Vacature Senior recruiter Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Ben jij op zoek naar een dynamische functie als senior recruiter? MAATT in Nijkerk is op zoek naar versterking! Jouw ervaring ligt binnen de arbeidsbemiddeling en je bent klaar voor een nieuw avontuur. Ben jij net zo ambitieus als wij en zit je vol energie om de volledige recruitment op te pakken, structuur aan te brengen en uit te bouwen? Ben je bereid om vervolgens jouw eigen team neer te gaan zetten en hier sturing aan te geven? Maatt biedt jou deze kans. Je krijgt voor deze rol een salaris tussen € 2.850,00 en € 3.250,00, aantrekkelijke bonusregeling een laptop en telefoon van de zaak. Maar er is meer…….

Functie

Bij MAATT in Nijkerk krijg jij de ruimte om je eigen plan te bedenken en de gestelde doelen te behalen, natuurlijk doe je dit samen met je team. Je hebt en pakt de lead en speelt een essentiële rol in het uitzetten van de strategieën en doelstellingen, die je vertaalt naar concrete taken. Jij werkt nauw samen met onze coördinator, accountmanagers en backoffice medewerkers om de beste kandidaten aan het werk te zetten en nóg belangrijker, hen tevreden houden! De focus in deze rol ligt op de kandidaten kant. MAATT in Nijkerk is ambitieus en groeit enorm. De kans om uiteindelijk je eigen recruitmentteam te gaan opzetten is groot, waardoor jouw rol vervolgens zal gaan veranderen en je het recruitmentteam gaat begeleiden en aansturen.

Jouw taken als senior recruiter bij MAATT:

 • Actief betrokken zijn bij het aantrekken en selecteren van topkandidaten voor diverse functies in de installatietechniek, zoals loodgieters, elektromonteurs en zonnepanelen monteurs
 • Interne afstemming met de accountmanagers en teammanager en het adviseren over de juiste wervingsaanpak
 • Identificeren van trends en ontwikkelingen binnen het recruitment vakgebied en deze implementeren in de praktijk.
 • Opstellen van rapportages en het monitoren van de recruitmentactiviteiten en -resultaten.
 • Zorgdragen voor een soepel verloop van het volledige recruitment proces, inclusief het screenen van CV's, het afnemen van interviews en het doen van referentiechecks

Voor jou liggen er volop kansen om jezelf te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen. Dit alles doe je samen in een jong en gedreven team. Kansen om door te kunnen groeien, jouw eigen team neer te zetten en hier leiding aan te gaan geven zijn zeker aanwezig!

Over het bedrijf

Een korte introductie

House of Covebo is een snelgroeiende organisatie met meer dan 40 vestigingen in Nederland en Europa. Tijdens piekperiodes hebben we dagelijks zo'n 10.000 aanpakkers (groot gedeelte EU) aan het werk. In 2016 is MAATT opgericht, een stabiele en betrouwbare partner in de installatietechniek voor bedrijven en medewerkers.

Hoe groot we ook worden, we verliezen nooit onze persoonlijke, directe en informele cultuur. De mensen die bij ons werken zijn gedreven, een tikkeltje gek, ambitieus, gezellig en hartelijk. We werken graag samen en staan altijd voor elkaar klaar! Je krijgt de mogelijkheid om binnen een groot bedrijf te laten zien wat je waard bent en daarmee doorgroeikansen voor jezelf te creëren. The sky is the limit!

Terug Senior recruiter Nijkerk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Werken bij MAATT betekent collegialiteit en een informele werksfeer waardoor jij met plezier naar het werk gaat. Pak je verantwoordelijkheid, dan krijg je vrijheid. Wij gaan iedere dag tot het uiterste dat zorgt ervoor dat we al jaren succes na succes boeken en dat vieren we! Denk aan een gezellig teamuitje of legendarisch personeelsfeest. Naast dat wij zorgen dat alles Gewoon Goed Geregeld is, bieden wij jou jou:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.850,00 en € 3.250,00 (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Een laptop van de zaak en een bonusregeling op Maatt!
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om bij te kopen
 • Pensioenregeling waarvan 2/3 deel wordt betaald en je eigen inbreng flexibel is
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een lunch
 • Sporten met je collega’s

Maar dit is nog niet alles. Benieuwd naar wat we jou nog meer te bieden hebben? Bekijk hier alle arbeidsvoorwaarden!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Bij MAATT zijn leergierigheid, doorzettingsvermogen en positiviteit cruciaal voor succes. Als jij ondernemend, overtuigend en vooral jezelf bent, pas je goed bij ons. Wij zien geen beren op de weg en gaan graag met plezier naar ons werk. Wij zoeken een collega met de volgende talenten: 

 • Je hebt een relevante MBO/HBO diploma, in een commerciële richting
 • Je hebt 1 tot 3 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke rol, binnen de uitzendbranche
 • Je hebt bij voorkeur affiniteit met sector techniek
 • Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels (geen Cambridge niveau😉)
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en woont bij voorkeur in de omgeving Nijkerk, Apeldoorn, Zwolle
Terug Senior recruiter Nijkerk

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Het MAATT team in Nijkerk bestaat uit een mix van mannen en vrouwen, 20’ers en 30’ers. Jouw teammaten Daan, Yorick, Pascal en Dragos zijn: recht door zee, sportief, competitief en ‘afspraak is afspraak’ vinden zij belangrijk. De gespreksonderwerpen en sfeer zijn vergelijkbaar met die van de voetbalkantine. Humor is belangrijk in onze dagelijkse werkzaamheden en wordt erg gewaardeerd. Klinkt goed, toch?! Sluit dit helemaal aan bij jouw interesse? We ontmoeten je graag!

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daphne de Bakker

Naar solliciteren