Coördinator Pools sprekend

Oss MBO 40 uur Recruitment V-089340
Spreek je Pools, Engels en daarnaast Nederlands en ben je op zoek naar een boeiende baan als Coördinator Pools sprekend? Dan hoef je niet verder te zoeken!
Vacature Coördinator Pools sprekend Oss

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als Coördinator maak je deel uit van ons fantastische team in Oss. Jij bent het directe aanspreekpunt voor zowel onze klanten als onze medewerkers. Met jouw warme, energieke en creatieve persoonlijkheid weet je dat open communicatie de sleutel tot succes is. Het welzijn van de mensen waarmee je samenwerkt is van groot belang voor jou en als echte teamspeler straal je positiviteit uit.

Als enthousiaste multitasker neem je verschillende taken op je, waaronder:

 • Eerste aanspreekpunt voor onze klanten en medewerkers;
 • Werven en selecteren van EU-kandidaten voor onze klanten;
 • Versturen en bijwerken van werkroosters in het systeem;
 • Actieve meedenken bij het vinden van oplossingen voor wijzigingen in de planning;
 • Uitvoeren van administratieve handelingen die nodig zijn voor het gehele proces;
 • Coördineren & controleren van huisvesting & vervoer voor onze medewerkers.

Als Coördinator zul je mensen begeleiden bij vragen over huisvesting, transport, salaris en ziekteverzuim. Je helpt hen bij verschillende problemen en situaties die ze tegenkomen, en zo bouw je actief aan een sterke relatie tussen Covebo en de medewerkers. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhouden van goede relaties met je opdrachtgevers. Je bezoekt regelmatig je klanten, zodat je op de hoogte blijft van hun wervingsbehoeften. In de rol van Coördinator is geen dag hetzelfde!

Ben jij net zo enthousiast als dat wij zijn over de vacature Coördinator Pools sprekend in Oss? Solliciteer dan snel!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: VNOM, Effect personeelsdiensten, Fygi en Eurojob hebben we dagelijks ruim 9.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitmentorganisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 725 interne collega’s.

We bestaan inmiddels 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging.

Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd! Op deze manier werken wij aan onze missie: Ieders wereld van werk gewoon goed geregeld.

Terug Coördinator Pools sprekend Oss

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Werken bij Covebo betekent collegialiteit en een informele werksfeer waardoor jij met plezier naar het werk gaat. Pak je verantwoordelijkheid, dan krijg je vrijheid. Wij gaan iedere dag tot het uiterste dat zorgt ervoor dat we al jaren succes na succes boeken en dat vieren we! Denk aan een gezellig teamuitje of legendarisch personeelsfeest. Naast dat wij zorgen dat alles Gewoon Goed Geregeld is, biedt Covebo jou:

 • Bruto salaris tussen € 2.600,00 en € 2.800,00 per maand, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Telefoon, laptop, leaseauto en een bonusregeling.
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om bij te kopen.
 • Pensioenregeling waarvan 2/3 deel wordt betaald en je eigen inbreng flexibel is. 
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een lunch.
 • Sporten met je collega’s.

Maar dit is nog niet alles. Benieuwd naar wat we jou nog meer te bieden hebben? Bekijk hier alle arbeidsvoorwaarden!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Belangrijk in deze functie zijn goede sociale vaardigheden, creativiteit en flexibiliteit. Het is van groot belang dat jij beschikt over een service gerichte instelling en stressbestendig bent. Je beschikt over een enthousiaste en sterke persoonlijkheid. Jij weet echt van aanpakken en je zet ongevraagd een stap extra. Verder breng je het volgende mee:

 • Je hebt werkervaring in een dienstverlenende functie (pre) of in ieder geval met mensen gewerkt
 • Goede beheersing van de Poolse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Beheersing van de Nederlandse taal is een pre;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Oss
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
Terug Coördinator Pools sprekend Oss

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Covebo Oss is een ervaren team waar je gewoon jezelf kunt zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van medewerkers voor productie en logistiek. Ons team bestaat uit mensen die gedreven, ambitieus, gezellig en hartelijk zijn. We werken graag samen staan altijd klaar voor elkaar! Tussen het werken door wordt een potje tafelvoetbal zeker niet overgeslagen. Net als de vrijdagmiddag borrel. Teambelang staat voorop!

Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken?

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Klaudia Wieckowska

Naar solliciteren