Facilitair medewerker

Nijkerk Geen diploma vereist 40 uur V-089506
Ben jij de enthousiaste technische topper en zorg jij voor een complete en veilige woonsituatie voor onze medewerkers? We komen graag met jou in contact!
Vacature Facilitair medewerker Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Werken met en voor EU Facility Services, het facilitaire label van Covebo. Wij staan voor ‘Gewoon goed geregeld’ Draag jij daar een steentje aan bij in de rol van facilitair medewerker? Jij komt terecht in een gezellig, hardwerkend en informele organisatie. Uiteraard krijg je hiervoor heel veel terug! Ben jij de enthousiaste technische topper en zorg jij voor een complete en veilige woonsituatie voor onze medewerkers? We komen graag met jou in contact!

De functie:

Zoals al gezegd staat Covebo en EU Facility Services voor Gewoon Goed Geregeld! Bij EU Facility Services, het facilitaire label van Covebo zorgen wij er samen voor dat we onze internationale medewerkers op een professionele en gastvrije manier verwelkomen, huisvesten en van mobiliteit voorzien tijdens hun verblijf in Nederland. Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, zijn wij op zoek naar jou als jij overzicht kunt bewaren en technische onderlegd bent. Dan ben jij een onmisbare schakel voor onze technische dienst!

In de rol van facilitair medewerker zorg jij voor een complete en veilige woonsituatie. Jij signaleert zaken, steekt je handen uit je mouwen en bent een echte aanpakker. Verder ben je verantwoordelijk voor:

 • Het inrichten van (nieuwe) woningen, die voldoen aan de wet- en regelgeving (SNF)
 • Het schilderen van de wanden, vervangen van een vloer, het onderhouden van de tuin en verrichten van kleine klusjes, zoals het vervangen of ophangen van lampen, het ophangen van gordijnen, etc.
 • Je signaleert eventuele afwijkingen, die je bespreekt met je collega’s en waar je samen op zoek gaat naar de beste oplossing
 • Je bezorgt spullen naar de woningen van House of Covebo (bezorgdienst)
 • Je haalt woningen leeg die opgezegd zijn door onze internationale medewerkers
 • Je handhaaft de gestelde huis- en veiligheidsregels, want veiligheid staat voorop! 

Over het bedrijf

Een korte introductie

EU Facility Services, onderdeel van House of Covebo, is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN en FID hebben we dagelijks ruim 11.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling.

We bestaan inmiddels meer dan 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging.

Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd! Op deze manier werken wij aan onze missie: Ieders wereld van werk gewoon goed geregeld.

Terug Facilitair medewerker Nijkerk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Werken bij Covebo betekent collegialiteit en een informele werksfeer waardoor jij met plezier naar het werk gaat. Pak je verantwoordelijkheid, dan krijg je vrijheid. Wij gaan iedere dag tot het uiterste dat zorgt ervoor dat we al jaren succes na succes boeken en dat vieren we! Denk aan een gezellig teamuitje of legendarisch personeelsfeest. Naast dat wij zorgen dat alles Gewoon Goed Geregeld is, biedt Covebo jou:

 • Een bruto startsalaris vanaf € 2.400,00 per maand, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Een telefoon, laptop én werkbus van de zaak die klaarstaat op ons kantoor in Nijkerk
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om bij te kopen.
 • Pensioenregeling waarvan 2/3 deel wordt betaald en je eigen inbreng flexibel is. 
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een lunch.
 • Sporten met je collega’s.

Maar dit is nog niet alles. Benieuwd naar wat we jou nog meer te bieden hebben? Bekijk hier alle arbeidsvoorwaarden!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Jij kunt vooral jezelf zijn bij Covebo en dus ook bij EU Facility Services, maar we zien ook graag dat je initiatief neemt en beschikt over doorzettingsvermogen. In de rol van facilitair medewerker heb je een zeer afwisselende – internationale - baan waar je zelfstandig aan het werk gaat. Je bent continu in contact met verschillende afdelingen en collega’s en bouw je verder aan ieders wereld van werk gewoon goed geregeld. Je bent communicatief vaardig, bent stressbestendig en bent sterk in plannen en prioriteiten stellen. Voor deze rol zoeken we een echte aanpakker, die ‘zijn handen er niet voor omdraait’ om kleine technische zaken op te pakken. Verder:

 • Je beschikt over vmbo werk - en denkniveau
 • Je hebt affiniteit met techniek, of zoekt een mooie job, waar je je technische vaardigheden verder kunt ontwikkelen
 • Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B
 • Je bent woonachtig in omgeving Nijkerk, waar je klussen door het hele land verricht
 • Je bent fulltime beschikbaar
Terug Facilitair medewerker Nijkerk

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Klaudia Wieckowska

Naar solliciteren