Accountmanager

Andelst MBO 40 uur Verkoop V-090223
We zoeken iemand die net zo commercieel is als dat 'ie servicegericht is, en die houdt van een beetje vrijheid en initiatief nemen. Dus, ben jij toe aan een mooie stap in je carrière? Solliciteer direct!
Vacature Accountmanager Andelst

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil jij werken bij een organisatie waar je niet alleen keihard werkt, maar ook keihard lacht? Dan is Covebo Nijmegen op zoek naar jou! Als Accountmanager kom je terecht in een team van hardwerkende en gezellige collega's. We zoeken iemand die net zo commercieel is als dat 'ie servicegericht is, en die houdt van een beetje vrijheid en initiatief nemen. Dus, ben jij toe aan een mooie stap in je carrière? Wil jij werken bij een organisatie waar je écht iets kunt betekenen? En ben jij niet vies van een gezonde dosis humor? Solliciteer dan nu en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons hechte team!

De functie

Bij Covebo Metaal en Techniek in Nijmegen, Andelst om precies te zijn, krijg jij de vrijheid om jouw eigen plan op te stellen en doelen te behalen, uiteraard samen met jouw collega's. Je werkt nauw samen met de teammanager, externe recruiters en backoffice medewerker om de beste kandidaten te vinden en te helpen aan die leuke baan.

Als Accountmanager binnen Covebo Metaal en Techniek in Nijmegen ben jij verantwoordelijk voor:

 • Het opbouwen en behouden van een mooi klantenbestand in de metaal- en technieksector
 • Het zelfstandig opstellen van een concreet plan en voer je doelgerichte verkoopgesprekken
 • Het onderhouden van contact met bestaande klanten om de dienstverlening te beheren, optimaliseren en uit te bouwen.
 • Het proactief onderhouden van contacten met lopende en nieuwe uitzendkrachten
 • Het zoeken van kandidaten en voer je intakegesprekken met onze kandidaten om te zien waar iemands ambities liggen en waar jij kunt helpen
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo is een succesvolle, jonge en gedreven organisatie, die vooruit wil. We zijn één van de meest opvallende bedrijven in onze sector door de sterke marketingacties en de constante aandacht voor vernieuwing. Succesvol! Want we behoren inmiddels tot de top 5-speler in Nederland.

Wij helpen onze klanten op het gebied van uitzenden, zzp-bemiddeling, werving & selectie en crossborder arbeidsbemiddeling. Vanuit 40 kantoren zijn wij inmiddels door geheel Nederland actief. We hebben dagelijks ongeveer 10.000 (internationale) medewerkers werken binnen de vakgebieden Productie & Logistiek en Bouw & Techniek.

Dagelijks hebben wij met deze labels ongeveer 3.500 vakmedewerkers werken op projecten door geheel Nederland. Dit zijn met name zzp’ers en nationale & internationale vakmedewerkers.

Hoe groot we ook worden, we verliezen nooit onze persoonlijke, directe en informele cultuur. De mensen die bij ons werken zijn gedreven, een tikkeltje gek, ambitieus, gezellig en hartelijk. We werken graag samen en staan altijd voor elkaar klaar! Je krijgt de mogelijkheid om binnen een groot bedrijf te laten zien wat je waard bent en daarmee doorgroeikansen voor jezelf te creëren. The sky is the limit!

Terug Accountmanager Andelst

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Werken bij Covebo in de rol van Accountmanager betekent collegialiteit en een informele werksfeer waardoor jij met plezier naar het werk gaat. Pak je verantwoordelijkheid, dan krijg je vrijheid. Wij gaan iedere dag tot het uiterste dat zorgt ervoor dat we al jaren succes na succes boeken en dat vieren we! Denk aan een gezellig teamuitje of legendarisch personeelsfeest. Naast dat wij zorgen dat alles Gewoon Goed Geregeld is, bieden wij jou jou:

 • Een goed bruto maandsalaris (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Een auto, laptop en telefoon van de zaak en een bonusregeling
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om bij te kopen
 • Pensioenregeling waarvan 2/3 deel wordt betaald en je eigen inbreng flexibel is
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een lunch
 • Sporten met je collega’s

Maar dit is nog niet alles. Benieuwd naar wat we jou nog meer te bieden hebben? Bekijk hier alle arbeidsvoorwaarden!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Leergierigheid, doorzettingsvermogen en positiviteit, zijn de cruciale kenmerken van onze succesvolle mensen! Jij kunt vooral jezelf zijn, maar we zien ook graag dat je ondernemend en overtuigend bent. Verder zoeken wij een collega met de volgende talenten:

 • Je hebt mbo/hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke rol, of is dit een logische stap in jouw carrière  
 • Je bent sociaal, je kunt makkelijk met iedereen overweg en weet van nature het vertrouwen van mensen te winnen
 • Je beheerst de Engelse taal gezien je met meerdere nationaliteiten werkt, geen Cambridge niveau 😉
 • Je bent fulltime beschikbaar en woonachtig in de omgeving van Nijmegen


Terug Accountmanager Andelst

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daphne de Bakker

Naar solliciteren