Vestigingsmanager Roermond

Roermond HBO 40 uur Recruitment V-091239
Ben jij de enthousiaste, hands- on ondernemer die bruist van de energie en daadkracht om als vestigingsmanager aan de slag te gaan?
Vacature Vestigingsmanager Roermond Roermond

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Voor onze vestiging in Roermond zijn wij actief op zoek naar dé enthousiaste, hands- on ondernemer die bruist van de energie en daadkracht om deze goedlopende Productie & Logistiek vestiging verder uit te bouwen.

Als vestigingsmanager in Roermond ben je verantwoordelijk voor het commerciële resultaat van jouw vestiging. Je bent dé aangewezen coach om het team te motiveren, enthousiasmeren en inspireren en bent een voorbeeld voor je collega's. Vanuit jouw ondernemersgeest ben je succesvol in het beheren en op een professionele manier uitbouwen van grote klanten. Jij hebt een wereldse kijk op het leven en een duidelijke visie op de uitzendbranche. Je bent eindverantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en bewaken van het tactisch jaarplan en marktbewerkingsplan op vestigingsniveau waarbij de uitoefening van de commerciële en operationele activiteiten een belangrijk onderdeel zijn. In deze rol stuur je een team aan en rapporteert aan de directie. 

Je bent in de operatie sterk en neemt in de commercie het voortouw. Deze rol vraagt om een hands-on mentaliteit die het als een uitdaging ziet om doelen te realiseren. Je bent cijfermatig sterk en beheert de winst- en verliesrekeningen, marketing, werving, facilitaire zaken, personeelsbeleid en alle overige processen. Dit team ondersteun je waar nodig, geef je vertrouwen en laat je groeien in (persoonlijke) ontwikkeling.

Jij kunt vooral jezelf zijn bij Covebo, maar we zien ook graag dat je ondernemend en overtuigend bent. Jij ziet geen beren op de weg en gaat graag met plezier naar je werk. Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid en successen worden gevierd. Uiteraard herken jij jezelf ook in onderstaande competenties;

 • Klantgerichtheid
 • Verkoopgerichtheid
 • Samenwerken
 • Resultaatgerichtheid
 • Aanpassingsvermogen
 • Situationeel leidinggeven

Daarnaast draagt de vestigingsmanager het Covebo DNA van Productie & Logistiek uit op de vestiging en vertolkt nadrukkelijk de rol van cultuurbewaker. Kortom, een zeer uitdagende en veelzijdige functie binnen goedlopende vestiging.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: VNOM, Effect personeelsdiensten, Fygi, FID en Eurojob hebben we dagelijks ruim 9.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitmentorganisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 725 interne collega’s.

We bestaan inmiddels 21 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging.

Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen.

Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd!

Op deze manier werken wij aan onze missie: Ieders wereld van werk gewoon goed geregeld!

Hoe groot we ook worden, we verliezen nooit onze persoonlijke, directe en informele cultuur. De mensen die bij ons werken zijn gedreven, een tikkeltje gek, ambitieus, gezellig en hartelijk. We werken graag samen en staan altijd voor elkaar klaar! Je krijgt de mogelijkheid om binnen een groot bedrijf te laten zien wat je waard bent en daarmee doorgroeikansen voor jezelf te creëren. The sky is the limit!

Terug Vestigingsmanager Roermond Roermond

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Bruto salaris tussen € 3.600,00 en € 4.500,00 per maand, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Telefoon en laptop van de zaak.
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om bij te kopen.
 • Pensioenregeling waarvan 2/3 deel wordt betaald en je eigen inbreng flexibel is. 
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een lunch.
 • Sporten met je collega’s.

Maar dit is nog niet alles. Benieuwd naar wat we jou nog meer te bieden hebben? Bekijk hier alle arbeidsvoorwaarden!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Assessments zijn een onderdeel van de selectieprocedure.

 • Voor de functie is HBO werk- en denkniveau en meerjarige gerichte werkervaring vereist. Ervaring in de uitzendbranche is een must.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Dit omdat je werkt met internationale medewerkers, door middel van een assessment kijken we naar het niveau van je Engelse taal
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Een enthousiaste persoonlijkheid en jij weet mensen positief te beïnvloeden
 • Een flexibele instelling
 • Heel veel ondernemersgeest en drive om deze rol zeer succesvol te maken
Terug Vestigingsmanager Roermond Roermond

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Kai Bosma

Naar solliciteren