Coördinator Pools sprekend

Venlo MBO 40 uur Recruitment V-091249
Spreek jij Engels en wil jij als coördinator ons superteam in Venlo versterken? Houd jij van uitdagingen en wil jij de volgende stap in je carrière zetten? Dan hoef je niet verder te zoeken!
Vacature Coördinator Pools sprekend Venlo

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als coördinator sta je namelijk aan de basis van onze dienstverlening! In deze rol bied je in eerste instantie ondersteuning aan onze ervaren collega's. Je start bij ons met een uitgebreid inwerktraject. Van Covebo en collega's krijg je alle training en ondersteuning die je nodig hebt om je avontuur als coördinator te beginnen!

Jouw verantwoordelijkheden als coördinator bestaan onder andere uit:

 • Eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers bij onze Inhouse klant;
 • Onderhouden van goede relaties met onze wervingskantoren;
 • Begeleiden van alle medewerkers bij uiteenlopende zaken;
 • Uitvoeren van administratieve handelingen die nodig zijn voor het gehele proces;
 • Coördineren & controleren huisvesting & vervoer voor onze medewerkers;

Als coördinator voel je je verantwoordelijk voor onze medewerkers en vind je het fijn om alles te regelen. Met jouw warme, energieke en creatieve persoonlijkheid weet je dat open communicatie de sleutel tot succes is en zo bouw je actief aan een sterke relatie tussen Covebo en de medewerkers. Door jouw persoonlijke contact zorg je ervoor dat zij zich ook echt thuis voelen!

Ben jij net zo enthousiast als dat wij zijn over de vacature Coördinator in Venlo? Solliciteer dan snel!

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: VNOM, Effect personeelsdiensten, Fygi en Eurojob hebben we dagelijks ruim 9.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitmentorganisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 725 interne collega’s.

We bestaan inmiddels 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging.

Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd! Op deze manier werken wij aan onze missie: Ieders wereld van werk gewoon goed geregeld.

Terug Coördinator Pools sprekend Venlo

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Werken bij Covebo betekent collegialiteit en een informele werksfeer waardoor jij met plezier naar het werk gaat. Pak je verantwoordelijkheid, dan krijg je vrijheid. Wij gaan iedere dag tot het uiterste dat zorgt ervoor dat we al jaren succes na succes boeken en dat vieren we! Denk aan een gezellig teamuitje of legendarisch personeelsfeest. Naast dat wij zorgen dat alles Gewoon Goed Geregeld is, biedt Covebo jou:

 • Bruto salaris tussen € 2.400,00 en € 2.700,00 per maand, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Telefoon, laptop, leaseauto en een bonusregeling.
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om bij te kopen.
 • Pensioenregeling waarvan 2/3 deel wordt betaald en je eigen inbreng flexibel is. 
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een lunch.
 • Sporten met je collega’s.

Maar dit is nog niet alles. Benieuwd naar wat we jou nog meer te bieden hebben? Bekijk hier alle arbeidsvoorwaarden!

 

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Bij Covebo zijn leergierigheid, doorzettingsvermogen en positiviteit cruciaal voor succes. Als jij ondernemend, overtuigend en vooral jezelf bent, pas je goed bij ons. Wij zien geen beren op de weg en gaan graag met plezier naar ons werk. Wij zoeken een collega met de volgende talenten:

 • Enthousiasme om nieuwe dingen te leren;
 • Goede beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Een proactieve en flexibele werkhouding;
 • Je woont in de omgeving van Venlo (tot 30 km);
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
Terug Coördinator Pools sprekend Venlo

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Klaudia Wieckowska

Naar solliciteren