Coördinator Pools sprekend

Leerdam MBO 40 uur Recruitment V-091340
Spreek jij Engels en wil jij de spin in het web zijn en een belangrijke rol vervullen voor de uitzendkrachten van Covebo?
Vacature Coördinator Pools sprekend Leerdam

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Beheers je de Engelse taal en ben je op zoek naar een uitdagende positie als coördinator in de regio Leerdam? Heb je graag veel zelfstandigheid in je werk, ben je sociaal sterk en kun je goed met mensen omgaan? Dan is de functie van coördinator Pools sprekend in Leerdam echt iets voor jou!

In de rol van coördinator ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze uitzendkrachten uit de hele EU. Bovendien zul je regelmatig aanwezig zijn op de werkvloer bij de uitzendkrachten.

Enkele taken binnen jouw verantwoordelijkheden als coördinator zijn:

 • Fungeren als het primaire aanspreekpunt voor uitzendkrachten en klanten;
 • Begeleiden en rondleiden van kandidaten en medewerkers;
 • Plannen van medewerkers en hen informeren, samen met je collega's;
 • Actief meedenken bij het vinden van oplossingen voor wijzigingen in de planning;
 • Onderhouden van contacten met bestaande klanten, met de focus op het beheren, optimaliseren en uitbreiden van de dienstverlening;
 • Zorgen dat zowel medewerkers als klanten tevreden zijn;
 • Coördineren en controleren van huisvesting en vervoer voor uitzendkrachten.

De rol is uitgebreid, maar samengevat regel jij alles voor jouw medewerkers, vanaf hun aankomst in Nederland, het transport, de huisvesting, tot ze hun weg hebben gevonden bij onze opdrachtgevers. Jij bent het gezicht en het aanspreekpunt voor de medewerkers, waar ze terechtkunnen met vragen over hun contract, planning of andere zaken. Door jouw persoonlijke contact zorg je ervoor dat ze zich echt thuis voelen!

Als je net zo enthousiast bent als wij over de vacature coördinator Pools sprekend in Leerdam, solliciteer dan snel!

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: VNOM, Effect personeelsdiensten, Fygi en Eurojob hebben we dagelijks ruim 9.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitmentorganisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 725 interne collega’s.

We bestaan inmiddels 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging.

Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd! Op deze manier werken wij aan onze missie: Ieders wereld van werk gewoon goed geregeld!

Terug Coördinator Pools sprekend Leerdam

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Werken bij Covebo betekent collegialiteit en een informele werksfeer waardoor jij met plezier naar het werk gaat. Pak je verantwoordelijkheid, dan krijg je vrijheid. Wij gaan iedere dag tot het uiterste dat zorgt ervoor dat we al jaren succes na succes boeken en dat vieren we! Denk aan een gezellig teamuitje of legendarisch personeelsfeest. Naast dat wij zorgen dat alles Gewoon Goed Geregeld is, biedt Covebo jou:

 • Bruto salaris tussen € 2.400,00 en € 2.600,00 per maand, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Telefoon, laptop, leaseauto en een bonusregeling.
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om bij te kopen.
 • Pensioenregeling waarvan 2/3 deel wordt betaald en je eigen inbreng flexibel is. 
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een lunch.
 • Sporten met je collega’s.

Maar dit is nog niet alles. Benieuwd naar wat we jou nog meer te bieden hebben? Bekijk hier alle arbeidsvoorwaarden!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Bij Covebo zijn leergierigheid, doorzettingsvermogen en positiviteit cruciaal voor succes. Als jij ondernemend, overtuigend en vooral jezelf bent, pas je goed bij ons. Wij zien geen beren op de weg en gaan graag met plezier naar ons werk. Wij zoeken een collega met de volgende talenten:

 • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je beschikt over een commerciële instelling, bent niet bang om de telefoon aan te nemen en bouwt graag relaties en contacten op;
 • Je hebt een proactieve en flexibele werkhouding;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Leerdam;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
Terug Coördinator Pools sprekend Leerdam

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Klaudia Wieckowska

Naar solliciteren