Accountmanager Venlo

Venlo MBO 40 uur Recruitment V-091370
Ben jij klantgericht, sociaal en communicatief vaardig? Wil jij je talent voor klantenbeheer benutten en jezelf verder ontwikkelen? Als jij klaar bent voor deze mooie stap, dan verwelkomen we je graag!
Vacature Accountmanager Venlo Venlo

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als accountmanager binnen Covebo Uitzendgroep in Venlo ligt er een hele mooie en uitdagende kans op jou te wachten! Wil jij werken bij een ambitieus, informeel en snelgroeiend bedrijf? Die gericht is op de bemiddeling van internationale medewerkers? Waar je de vrijheid krijgt om jouw baan op jouw manier in te vullen? Ben jij klantgericht, sociaal en communicatief vaardig? Wil jij je talent voor klantenbeheer benutten en jezelf verder ontwikkelen? Als jij klaar bent voor deze mooie stap, dan verwelkomen we je graag!

De functie

Als accountmanager/klantbeheerder bij Covebo in Venlo krijg je de vrijheid om jouw eigen rol vorm te geven. Je maakt deel uit van een hecht team dat elkaar ondersteunt waar nodig. Jouw verantwoordelijkheid ligt bij het beheren, onderhouden en uitbouwen van bestaande klantrelaties binnen de technische branche. Je bent regelmatig op locatie aanwezig en fungeert als eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Een nauwe samenwerking en goede communicatie met je interne collega's is essentieel om jouw klanten een uitstekende service te kunnen bieden. Je vindt het een uitdaging om de klant zowel zakelijk als persoonlijk goed te leren kennen.

Als accountmanager binnen Covebo in Venlo ben je verantwoordelijk voor:

 • Je beheert en onderhoudt de bestaande klantenrelaties en bouwt sterke werkrelaties op
 • Je fungeert als aanspreekpunt voor jouw klanten en zorgt samen met je collega’s voor een uitstekende service
 • Je identificeert proactief kansen voor upselling en cross-selling binnen bestaande klantenportfolio
 • Je werkt samen met je collega’s om klantverwachtingen daar waar mogelijk te overtreffen en eventuele problemen op te lossen

Door deze diverse taken speel je een essentiële rol in het behouden en versterken van klantrelaties en het stimuleren van de groei van onze vestiging. Je zult een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van Covebo Venlo.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo Group, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN, EU Facility Services en FID hebben we dagelijks ruim 9.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 725 interne collega’s.

We bestaan inmiddels 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd!

Terug Accountmanager Venlo Venlo

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Werken bij Covebo betekent collegialiteit en een informele werksfeer waardoor jij met plezier naar het werk gaat. Pak je verantwoordelijkheid, dan krijg je vrijheid. Wij gaan iedere dag tot het uiterste dat zorgt ervoor dat we al jaren succes na succes boeken en dat vieren we! Denk aan een gezellig teamuitje of legendarisch personeelsfeest. Naast dat wij zorgen dat alles Gewoon Goed Geregeld is, biedt Covebo jou:

 • Bruto salaris tussen € 2.500,00 en € 3.500,00 per maand, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Auto, telefoon en laptop en een bonusregeling.
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om bij te kopen.
 • Pensioenregeling waarvan 2/3 deel wordt betaald en je eigen inbreng flexibel is. 
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een lunch.
 • Sporten met je collega’s.

Maar dit is nog niet alles. Benieuwd naar wat we jou nog meer te bieden hebben? Bekijk hier alle arbeidsvoorwaarden!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Leergierigheid, doorzettingsvermogen en positiviteit, zijn de cruciale kenmerken van onze succesvolle mensen! Je kunt vooral jezelf zijn, maar we zien ook graag dat je ondernemend en overtuigend bent. Jij ziet geen beren op de weg en gaat graag met plezier naar je werk. Verder zoeken wij een collega met de volgende talenten:

 • Je hebt mbo/hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring opgedaan in een soortgelijke accountmanagers / commerciële rol, of is dit een logische stap in jouw carrière
 • Ervaring in de detachering of uitzendwereld is mooi meegenomen, maar dit is zeker geen must; wij leren je graag alles wat je moet weten
 • Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels
 • Ons werkgebied reikt van Nijmegen, via Venlo tot aan Roermond en Weert, ben je woonachtig in deze regio en wil je bij ons aan de slag, dan komen wij ook graag met jou in contact
Terug Accountmanager Venlo Venlo

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Covebo Venlo heeft een mooie mix van mannelijke en vrouwelijke collega’s. Dit team staat bekend om hun teamwork! Dit is dan ook direct hun kracht. Individueel zijn ze allemaal anders, maar vullen ze elkaar op bepaalde vlakken allemaal aan. Wat iedereen binnen de vestiging in Venlo gemeen heeft, is hun drive, leergierigheid en de wil om altijd succesvol te zijn in de dienstverlening naar hun internationale medewerkers en klanten. In dit team kun je lekker jezelf zijn en krijg je de vrijheid om je eigen succes te bepalen. Ze zien hun klanten als partners en weten als geen ander hoe ze in de behoefte van hun klanten moeten voorzien. Dit door hun persoonlijke aanpak en oprechte interesse voor hun relaties.

Wil je dit zelf ervaren? En herken jij jezelf in dit mooie profiel, wacht niet en kom direct met ons in contact.

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daphne de Bakker

Naar solliciteren