Accountmanager Veenendaal

Veenendaal MBO 40 uur Verkoop V-094934
Wil jij werken bij een ambitieus, informeel en snelgroeiend bedrijf, waar je de vrijheid krijgt? Wil je je talent voor klantenbeheer benutten en jezelf verder ontwikkelen? Als jij klaar bent voor deze nieuwe stap, dan verwelkomen we je graag!
Accountmanager Veenendaal - Veenendaal

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als Accountmanager binnen Covebo Automotive in Veenendaal ligt er een hele mooie en uitdagende kans op jou te wachten! Wil jij werken bij een ambitieus, informeel en snelgroeiend bedrijf, waar je de vrijheid krijgt om jouw opdracht op jouw manier in te vullen? Ben jij klantgericht, sociaal en communicatief vaardig? Wil je je talent voor klantenbeheer benutten en jezelf verder ontwikkelen? Als jij klaar bent voor een mooie en uitdagende functie, dan verwelkomen we je graag!

De functie

Als accountmanager/ klantbeheerder bij Covebo in Veenendaal krijg je de vrijheid om jouw eigen rol vorm te geven. Je maakt deel uit van een hecht team dat elkaar ondersteunt waar nodig. Jouw verantwoordelijkheid ligt bij het proactief beheren en onderhouden van bestaande klantrelaties binnen de automotive branche en voldoet aan de klantvraag. Je bent regelmatig op locatie aanwezig en fungeert als het eerste en belangrijkste aanspreekpunt voor zowel klanten als medewerkers die via ons aan het werk zijn. Een nauwe samenwerking en goede communicatie met je interne collega's zijn essentieel om een uitstekende service te kunnen bieden.

Als Accountmanager binnen Covebo in Veenendaal ben jij verantwoordelijk voor:

 • Het beheren en onderhouden van bestaande klantrelaties
 • Je fungeert als het aanspreekpunt voor klanten en medewerkers en zorgen voor uitstekende service
 • Je identificeert proactief kansen voor upselling en cross-selling binnen bestaande klantportfolio
 • Je werkt samen met interne collega’s om klantverwachtingen te overtreffen en te voorzien aan de klantvraag
 • Je onderhoudt de contacten met onze medewerkers en regelt de administratieve werkzaamheden; van indiensttreding, tot vervoer en huisvesting.

Door deze diverse taken speel je een essentiële rol in het behouden en versterken van klantrelaties en het stimuleren van de groei van onze vestiging. Je zult een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van Covebo Automotive.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo Group, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN, EU Facility Services en FID hebben we dagelijks ruim 9.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 725 interne collega’s.

We bestaan inmiddels 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd!

Accountmanager Veenendaal - Veenendaal - 1

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Bij Covebo in Veenendaal krijg je de vrijheid om het beste uit jezelf en je werk te halen. Zo kun je zelf bepalen hoe je binnen je functie de verantwoordelijkheden invult. Heb je een training of cursus nodig om dit waar te maken? Dat kan! Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Al jaren boeken we succes na succes en deze vieren we graag. Denk aan een gaaf teamuitje of legendarisch personeelsfeest.

Onze arbeidsvoorwaarden in het kort:

 • Bruto startsalaris vanaf € 2.500,00 tot € 2.800,00 per maand plus een aantrekkelijke bonusregeling
 • Een laptop en een leaseauto
 • Binnen de vestiging Veenendaal draaien we een pilot; vrijheid in verlof (onbeperkt aantal verlofdagen dus!)
 • Pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door House of Covebo en je eigen inbreng flexibel is
 • Aandacht voor vitaliteit, bijvoorbeeld gezellig sporten met collega’s

Maar dit is nog niet alles. Benieuwd naar wat we jou nog meer te bieden hebben? Bekijk hier alle arbeidsvoorwaarden!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Leergierigheid, doorzettingsvermogen en positiviteit, zijn de cruciale kenmerken van onze succesvolle mensen! Je kunt vooral jezelf zijn, maar we zien ook graag dat je ondernemend en overtuigend bent. Jij ziet geen beren op de weg en gaat graag met plezier naar je werk. Verder zoeken wij een collega met de volgende talenten:

 • Je hebt mbo/hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring opgedaan in een soortgelijke accountmanagers / commerciële rol, of is dit een logische stap in jouw carrière
 • Ervaring in de detachering of uitzendwereld zou mooi zijn, maar dit is zeker geen must; wij leren je graag alles wat je moet weten
 • Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels
 • Je bent creatief en denkt graag mee in onze processen
 • Je bent woonachtig binnen een straal van 40 km. rondom Veenendaal
Accountmanager Veenendaal - Veenendaal - 2

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Het Covebo Automotive team in Veenendaal is een gedreven en gemotiveerd team van 20 en 30'ers. We houden van hard werken, maar een lolletje is minstens net zo belangrijk! Ook feestjes vallen aardig in de smaak. Hoewel we allemaal verschillend zijn, willen we op vrijdagmiddag allemaal hetzelfde: 'Na een week vol inzet willen we altijd afsluiten met een borrel in onze nieuwe bar! Doe je met ons mee om het te vieren?

Dit gaan we doen!

1
Wij bellen je - icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
Gesprekken en test - icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
Inwerken - icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daphne de Bakker

Naar solliciteren