Accountmanager

Son en Breugel MBO 40 uur Verkoop V-095786
Ben jij een commerciële topper en toe aan een nieuwe uitdaging? Werk jij graag zelfstandig en kun jij omgaan met deze vrijheid? Zet jij Covebo in de regio Eindhoven/Weert/Den Bosch op de kaart?
Accountmanager - Son en Breugel

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Zoek jij een uitdagende baan als accountmanager waarin je de vrijheid hebt om jouw opdrachten op jouw manier in te vullen? Heb jij sterke commerciële en communicatieve vaardigheden en ben je klaar om een uitdaging aan te gaan? Ben je ambitieus en is de rol van aankomend teammanager op jouw lijf geschreven? Bij Covebo in Eindhoven krijg jij de kans om jouw talenten toe te passen en te blijven ontwikkelen. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Kom dan ons team versterken en solliciteer nu!

Functie

Als accountmanager binnen Covebo Metaal- en Techniek in Eindhoven ligt er zoals we al kort hebben aangegeven een hele mooie en uitdagende kans op jou te wachten! Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ambitieuze collega, die de dienstverlening gaat uitbreiden. Je zal verantwoordelijk zijn voor het team assemblage. Bij Covebo in Eindhoven krijg jij de ruimte om je eigen plan te bedenken en de gestelde doelen te behalen, natuurlijk in teamverband. Jij werkt nauw samen met onze coördinator, recruiters en backoffice medewerkers om jouw klanten te ondersteunen in hun behoeften; de beste kandidaten aan het werk te zetten en nóg belangrijker, hen tevreden houden.

Als Accountmanager bij Covebo ben jij verantwoordelijk voor:

 • Binnenhalen van nieuwe klanten met een concreet plan en voer je doelgerichte verkoopgesprekken
 • Onderhouden van bestaande relaties en het optimaliseren en uitbouwen van de dienstverlening
 • Spreken van kandidaten om te zien waar hun ambities liggen en bij welke klant hij of zij het beste past
 • Aanspreekpunt voor interne en vaste wervingskantoren en het jaarlijks bezoeken van een bureau in het buitenland
 • Meedenken in marketing acties en verbetering van onze werkprocessen
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo is een succesvolle, jonge en gedreven organisatie, die vooruit wil. We zijn één van de meest opvallende bedrijven in onze sector door de sterke marketingacties en de constante aandacht voor vernieuwing. Succesvol! Want we behoren inmiddels tot de top 5-speler in Nederland.

Wij helpen onze klanten op het gebied van uitzenden, zzp-bemiddeling, werving & selectie en crossborder arbeidsbemiddeling. Vanuit 40 kantoren zijn wij inmiddels door geheel Nederland actief. We hebben dagelijks ongeveer 10.000 (internationale) medewerkers werken binnen de vakgebieden Productie & Logistiek en Bouw & Techniek.

Hoe groot we ook worden, we verliezen nooit onze persoonlijke, directe en informele cultuur. De mensen die bij ons werken zijn gedreven, een tikkeltje gek, ambitieus, gezellig en hartelijk. We werken graag samen en staan altijd voor elkaar klaar! Je krijgt de mogelijkheid om binnen een groot bedrijf te laten zien wat je waard bent en daarmee doorgroeikansen voor jezelf te creëren. The sky is the limit!

Accountmanager - Son en Breugel - 1

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Bij Covebo in Eindhoven krijg je de vrijheid om het beste uit jezelf en je werk te halen. Zo kun je zelf bepalen hoe je binnen je functie de verantwoordelijkheden invult. Heb je een training of cursus nodig om dit waar te maken? Dat kan! Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Al jaren boeken we succes na succes en deze vieren we graag. Denk aan een gaaf teamuitje of legendarisch personeelsfeest. Onze arbeidsvoorwaarden in het kort:

 • Bruto startsalaris vanaf € 3.000,00 tot € 3.600,00 per maand plus een aantrekkelijke bonusregeling
 • Een laptop en een leaseauto
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om bij te kopen
 • Pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door House of Covebo en je eigen inbreng flexibel is
 • Aandacht voor vitaliteit, bijvoorbeeld gezellig sporten met collega’s

Maar dit is nog niet alles. Benieuwd naar wat we jou nog meer te bieden hebben? Bekijk hier alle arbeidsvoorwaarden!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Leergierigheid, doorzettingsvermogen en positiviteit, zijn de cruciale kenmerken van onze succesvolle mensen! Jij kunt vooral jezelf zijn, maar we zien ook graag dat je ondernemend en overtuigend bent. Jij ziet geen beren op de weg, bent op je plek binnen een hectische omgeving en gaat graag met plezier naar je werk. Verder zoeken wij een collega met de volgende talenten:

 • Je hebt mbo/hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt al enige commerciële (buitendienst) werkervaring opgedaan. Bij voorkeur binnen de uitzendbranche, maar dit is zeker geen harde eis
 • Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je bent woonachtig binnen een straal van 40 km. rondom Eindhoven
Accountmanager - Son en Breugel - 2

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Het Covebo team in Eindhoven houdt van een lolletje, zij zijn een mix van mannen en vrouwen. Ze zijn recht door zee, sportief en competitief. Afspraak is bij hen afspraak en succes vieren we graag samen. Klinkt goed, toch?! En pas jij goed in een hectische omgeving, waar je je hoofd koel kan houden? Sluit dit helemaal aan bij jouw interesse? We ontmoeten je graag!

Dit gaan we doen!

1
Wij bellen je - icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
Gesprekken en test - icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
Inwerken - icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daphne de Bakker

Naar solliciteren