Backoffice medewerker

Heerenveen MBO 24 uur Recruitment V-095988
Ben jij een echte regelaar, administratief sterk en kun jij het overzicht bewaren? En wil jij je verder ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Backoffice medewerker - Heerenveen

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Heb jij als backoffice medewerker al flink wat administratieve meters gemaakt en ben je toe aan en mooie vervolgstap? Covebo in Heerenveen is op zoek naar een ambitieuze topper die zelfstandig de backoffice op orde houdt én verbeteringen doorvoert. Ben jij een echte regelaar, kun jij het overzicht bewaren en faciliteer jij alles binnen het team? Ben jij graag van betekenis voor je collega’s, klanten en onze medewerkers? En wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van compliance en wet- en regelgeving? Dan is ons ambitieuze en hardwerkende team op zoek naar jou! Hiervoor ontvang je een uitstekend salaris, goede pensioenregeling en uitzicht op een vast contract. Maar er is meer…..

De functie

In de uitdagende rol van backoffice medewerker pak jij samen de afwisselende werkzaamheden op administratief gebied voor onze medewerkers en klanten op. Wij bieden je een allround administratieve functie, waar je het leuk vindt om anderen te ontzorgen. Met jouw kennis en ervaring zorg je voor structuur en weet je precies wat er gedaan moet worden. Kortom, jij bent de collega die de lijntjes uitzet, overal van op de hoogte is en graag een ander helpt. Jij komt helemaal tot je recht in een echte ‘regelfunctie’ doordat je structuur weet aan te brengen en overzicht bewaart.

Zelfstandig ga jij aan de slag met het stellen van prioriteiten van de taken en werkzaamheden, want werk ligt er! Zoals je weet is het voeren van een goede administratie binnen de uitzendbranche erg belangrijk en hier komt meer bij kijken dan je denkt. Van klant- en medewerkers dossiers, het koppelen van de juiste CAO, het verwerken van de gewerkte uren en verloning, debiteurenbeheer, contracten, ziekteverzuim en fasebeheer.

Deze afwisselende functie neemt de volgende taken met zich mee:

 • Samen met de vestigingsmanager draag jij bij aan het volledig op orde hebben van de backoffice en houdt je bezig met de uitvoering.
 •  Je neemt initiatieven om bestaande processen te optimaliseren, je zet de lijnen uit, zorgt voor overzicht en structuur.
 • Meewerken aan interne en externe audits
 • Je gaat op zoek naar de juiste manieren om werkstromen te optimaliseren, zoals het efficiënt verlonen en factureren van onze medewerkers, het automatiseren van routinematige handelingen, tot het ontwikkelen van brede backoffice-taken zoals het bedenken van controlemechanismen en proactieve communicatie met andere afdelingen.
 • De komende jaren gaan we ons nog meer richten op digitalisering, een mooie kans en uitdaging om jouw kennis (op het gebied van nieuwe digitale systemen) en ervaring verder uit te breiden.

Er is volop ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Denk hierbij aan het volgen van trainingen, eventuele uitbreiding van het backofficeteam en meer. Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan. Ben jij onze ideale collega? 

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo Group, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN, EU Facility Services en FID hebben we dagelijks ruim 9.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 725 interne collega’s. 

We bestaan inmiddels 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd!

 

Backoffice medewerker - Heerenveen - 1

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Bij Covebo in Heerenveen krijg je de vrijheid om het beste uit jezelf en je werk te halen. Zo kun je zelf bepalen hoe je binnen je functie de verantwoordelijkheden invult. Heb je een training of cursus nodig om dit waar te maken? Dat kan! Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Al jaren boeken we succes na succes en deze vieren we graag. Denk aan een gaaf teamuitje of legendarisch personeelsfeest. Onze arbeidsvoorwaarden in het kort:

 • Bruto startsalaris vanaf € 2.800,00 tot € 3.400,00 per maand obv. 40 uur, plus een aantrekkelijke bonusregeling
 • Een laptop van de zaak
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om bij te kopen
 • Pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door House of Covebo en je eigen inbreng flexibel is
 • Aandacht voor vitaliteit, bijvoorbeeld gezellig sporten met collega’s

Maar dit is nog niet alles. Benieuwd naar wat we jou nog meer te bieden hebben? Bekijk hier alle arbeidsvoorwaarden!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Jij kunt vooral jezelf zijn bij Covebo, maar we zien ook graag dat je proactief, secuur en dienstverlenend bent. Jij ziet geen beren op de weg en gaat graag met plezier naar je werk. Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid en successen worden gezamenlijk gevierd! Verder herken jij je in onderstaande:

 • Je hebt minimaal mbo+/hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt werkervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur binnen de uitzendbranche
 • Je beheerst de Nederlandse (perfect) en Engelse taal in woord en geschrift (geen Cambridge niveau 🙂)
 • Je bent 24-40 uur per week beschikbaar (bij voorkeur zeker op de maandag en dinsdag)
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Heerenveen (straal van 30 kilometer), waar je bereid bent om tijdens de inwerkperiode ook naar Nijkerk te reizen
Backoffice medewerker - Heerenveen - 2

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Het Covebo team in Heerenveen houdt van een lolletje, hebben een klein hecht team waarin wij erg open naar elkaar zijn. De opbouw en groei gaat hard en zoeken daarom een collega die het als een uitdaging ziet om samen die groei verdere stabiliteit te geven. We zoek iemand voor de lange termijn die graag iets met ons wil opbouwen en uitbouwen. Klinkt goed, toch?! Sluit dit helemaal aan bij jouw interesse? We ontmoeten je graag!

Dit gaan we doen!

1
Wij bellen je - icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
Gesprekken en test - icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
Inwerken - icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daphne de Bakker

Naar solliciteren