AFAS consultant

Nijkerk HBO 40 uur Digitalisering en ICT V-097291
Werk zelfstandig aan het optimaliseren van ons AFAS-systeem, bouw innovatieve workflows, en leid automatiseringsprojecten. Klinkt dit als jouw ideale baan?
AFAS consultant - Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Houdt jij als AFAS consultant van uitdagende projecten en complexiteit? Bij House of Covebo in Nijkerk krijg je de kans om je AFAS-expertise te benutten en verder te ontwikkelen én bij te dragen aan onze succesverhalen. Werk zelfstandig aan het optimaliseren van ons AFAS-systeem, bouw innovatieve workflows, en leid automatiseringsprojecten. Klinkt dit als jouw ideale baan? Lees verder om te ontdekken hoe je onderdeel kunt worden van onze dynamische en groeiende organisatie!

De functie

Als AFAS Consultant bij House of Covebo speel je een cruciale rol in het beheren, optimaliseren en uitbreiden van ons AFAS-systeem (Profit/Insite/Outsite). Inrichtingen kunnen voor jou niet complex genoeg zijn en je houdt van uitdagende opdrachten. Je vindt het leuk om te adviseren, zelfstandig projecten uit te voeren en op te leveren. Je informeert en begeleidt je collega’s bij het gebruik van de AFAS-omgeving. Dit is dan ook een geweldige kans om je AFAS expertise in te zetten en bij te dragen aan het succes van onze organisatie door middel van (proces)verbeteringen. Wij maken graag kennis met jou!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

House of Covebo, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN, EU Facility Services, FID, VIT en Logi-technic hebben we dagelijks ruim 11.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitmentorganisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje, Roemenië en Hongarije. In totaal hebben we circa 1.000 interne collega’s.

We bestaan inmiddels 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging.

House of Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd! Op deze manier werken wij aan onze missie: Ieders wereld van werk gewoon goed geregeld.

AFAS consultant - Nijkerk - 1

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Bij House of Covebo in Nijkerk krijg je de vrijheid om het beste uit jezelf en je werk te halen. Zo kun je zelf bepalen hoe je binnen je functie de verantwoordelijkheden invult. Heb je een training of cursus nodig om dit waar te maken? Dat kan! Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Al jaren boeken we succes na succes en deze vieren we graag. Denk aan een gaaf teamuitje of legendarisch personeelsfeest. Onze arbeidsvoorwaarden in het kort:

  • Bruto startsalaris vanaf € 3.250,00 tot € 4.500,00 per maand
  • Een laptop en een leaseauto
  • 26 vrije dagen op fulltime basis maar dit kunnen er meer worden (door bijv. een diversiteitsdag)
  • Pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door House of Covebo en je eigen inbreng flexibel is
  • Aandacht voor vitaliteit, bijvoorbeeld gezellig sporten met collega’s

Maar dit is nog niet alles. Benieuwd naar wat we jou nog meer te bieden hebben? Bekijk hier alle arbeidsvoorwaarden!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Jij kunt vooral jezelf zijn bij House of Covebo, maar we zien ook graag dat je ondernemend en dienstverlenend bent. Jij ziet geen beren op de weg en gaat graag met plezier naar je werk. Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid en successen worden gevierd. 

  • Je hebt minimaal een afgeronde relevante hbo-opleiding
  • Je hebt ervaring met het optimaliseren en inrichten van de software van AFAS
  • Je kan zelfstandig werken, maar bent een echte teamspeler die altijd klaar staat voor collega’s
  • Je bent communicatief sterk
  • Je bent ambitieus, houdt van afwisseling en wil jezelf blijven ontwikkelen
AFAS consultant - Nijkerk - 2

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Dit alles ga je doen binnen een organisatie die groeiend en vooruitstrevend is. Met jouw komst wordt onze afdeling versterkt en kunnen we een nog mooiere professionaliseringsslag maken. Je komt te werken op de HR afdeling in een subteam van drie personen, bestaande uit Maureen, Henriëtte en Nelianne. De lijntjes zijn kort en informeel. Je wordt uitgedaagd om je mening te geven en krijgt volop de vrijheid om je eigen invulling te geven aan deze functie.

Dit gaan we doen!

1
Wij bellen je - icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
Gesprekken en test - icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
Inwerken - icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daphne de Bakker

Naar solliciteren