Lassers

U bent op zoek naar een ervaren lasser? Covebo helpt u graag verder! Met Covebo beschikt u over een flexpool van ervaren en gecertificeerde tig en mig/mag lassers. Heeft u specifiekere wensen? Dankzij ons grote netwerk in Nederland en in het buitenland kunnen wij ook voorzien in uw vraag naar zeer specialistische lassers voor zeldzame materialen of methodes.

Wat mag u van onze lassers verwachten?

De werkzaamheden van onze TIG lassers bestaan voornamelijk uit het verwerken, verbinden, samenstellen en aflassen van hooggelegeerd staal (RVS, roestvast staal) en aluminium) zowel plaat als pijp). Daarnaast kunnen onze krachten zonder problemen laag gelegeerd staal met dunne plaatdiktes lassen.

Een mig/mag lasser van Covebo houdt zich meest bezig met het verwerken, verbinden, samenstellen en aflassen van diverse metalen. Het werken vanaf tekening vormt hierbij geen enkel probleem.

Covebo eist niveau 2 als minimaal niveau van de lassers. Wij verwachten van onze mig/mag en tig-lassers dat zij streven naar de hoogst haalbare kwaliteit, dat ze beschikken over een hoge dosis verantwoordelijkheidsgevoel en instaan voor een gedegen product- en materiaalkennis. Covebo beschikt over de vereiste certificeringen op het gebied van veiligheid en onze lassers zijn bovendien altijd op de hoogte van de geldende veiligheidseisen. Kortom, de lassers van Covebo zijn de ervaren en zelfstandige vakmannen waarnaar u op zoek bent!

Profiel

  • Een afgeronde opleiding richting metaal (metaaltechniek of gelijkwaardig)
  • In het bezit van VCA veiligheidscertificaat
  • Aantoonbare ervaring met de gevraagde lasmethodes
  • Zelfstandig tekening lezen en opdrachten afwerken
  • In het bezit van geldige lascertificaten (vastgesteld door Covebo)
  • In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
  • Eventueel bereid tot het werken in ploegendienst

Neem contact met ons op

Neem direct contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!