Welkom bij Covebo Apeldoorn

Sinds 2001 is Covebo gespecialiseerd in het uitzenden, detacheren, werven en selecteren van personeel. Sinds 2022 doen wij dit bij Covebo Apeldoorn speciaal voor bedrijven in de stedendriehoek. Wij bij Covebo Apeldoorn begrijpen hoe essentieel technisch personeel is voor het succes van veel bedrijven. Of het nu gaat om lassers, operators, machinebouwers, monteurs, CNC draaiers/frezers, assemblagemedewerkers of andere technische posities, wij hebben de expertise en het netwerk om de juiste match te maken tussen werkgevers en talentvolle kandidaten.

Neem contact met ons op 

 

 

Gewoon Goed Geregeld

Het tekort aan vakkrachten in Nederland is een bekend probleem, ook voor ons is het een hele opgave geschikte kandidaten te vinden met de juiste kwaliteiten. Dankzij ons grote netwerk, onze eigen internationale wervingskantoren door heel Europa en onze enorme database, vinden en selecteren wij de juiste kandidaten. Wij bemiddelen in zowel Nederlands- als Engelssprekend personeel in de techniek.

Wat ons onderscheidt is onze persoonlijke benadering en ons streven naar de perfecte match. We geloven sterk in het opbouwen van duurzame relaties met zowel onze klanten als onze kandidaten. Door goed te luisteren naar de wensen en verwachtingen van beide partijen, streven we ernaar om de perfecte match te creëren die zowel voldoet aan de behoeften van het bedrijf als de ambities van de kandidaat.

We doen wat we zeggen en regelen graag alles tot in de puntjes. Zo zorgen wij ervoor dat Ieders Wereld van Werk, Gewoon Goed Geregeld is!

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de perfecte match? Vul het contactformulier in of bel naar 055 206 99 00 en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Wij reageren binnen 24 uur!


"(Verplicht)" geeft vereiste velden aan

Voornaam & Achternaam(Verplicht)

 

 

    Gerhard Bronkhorst
     T: +31 657 36 47 36

    Denny Broekhuis
     T: +31 615 35 56 76

    Laura Pruim
     T: +31 621 47 53 42