Nieuws

Eerste Covebo steen strip monteurs gecertificeerd!

Het goed isoleren van woningen is de komende jaren van essentieel belang. Eén van de manieren is het isoleren van de gevel aan de buitenkant. Daarom heeft Covebo besloten dit profiel op te nemen in haar Test -en Trainingscentrum voor de bouw.

Covebo nieuwe stadionnaamgever VVV-Venlo

Met ingang van vandaag gaat het stadion van VVV-Venlo verder als ‘Covebo Stadion - De Koel’.

Covebo: meer dan alleen uitzenden!

"Niet alleen het werk zelf, maar ook het contact met Lynn heeft ervoor gezorgd dat ik voor deze baan als operator heb gekozen. Leuk, open, duidelijk en vooral heel enthousiast. En daar word je zelf ook enthousiast van", vertelt operator Lucas.

Covebo bij RTL 4: Van Passie Naar Droombaan!

Ben jij benieuwd wat wij, als Covebo uitzendgroep, nou precies doen? Bekijk dan onderstaande fragment uit het RTL 4-programma ‘Van Passie naar Droombaan’.

Overname VNOM versterkt de positie van Covebo in de bouw en techniek

Fors uitbreiden in de techniek en bouw - dat is de koers die Covebo Group heeft ingezet. Dit is gelukt door de overname van technisch bemiddelingsbureau VNOM. Door de overname van VNOM heeft Covebo Group momenteel ruim 2.500 vaklieden aan het werk in de bouw en techniek.

Covebo is dr beej!

Na een jaar als vriend van VVV gesponsord te hebben gaan we als Covebo Uitzendgroep een intensieve sponsorrelatie aan met VVV-Venlo. In de zeer nabije toekomst zal dit leiden tot acties waar werkzoekenden, (uit)supporters en de club zelf beter van worden!

Van kantoorpand naar woonruimte

In korte tijd is een leegstaand kantoorpand aan de rand van Bunschoten-Spakenburg omgetoverd tot huisvestingslocatie voor 68 voornamelijk Poolse arbeidsmigranten.

2000e uitzendkracht Covebo Bouw & Techniek

Covebo Uitzendgroep heeft de 2000e medewerker in de branches bouw en techniek bemiddeld. Deze 2000e medewerker is metselaar Adrian uit Spanje. Adrian is onlangs in het zonnetje gezet door Covebo: hij ontving een reischeque.

Zomer BBQ Covebo Nijkerk

Vrijdagmiddag was het stil op de vestiging van Covebo Nijkerk. Je zag er (bijna) niemand, maar zette je een raam open dan kwam je een heerlijke geur tegemoet...

Covebo kinderen naar voetbal clinic in Utrecht

Een trainingsmiddag van één van de bekendste voetbalclubs ter wereld, die ook nog eens bekend staat om haar uitmuntende jeugdopleiding. Daar gaat je hart als jonge voetballer natuurlijk sneller van kloppen! Op woensdagmiddag 27 juni mochten via Covebo 30 kinderen meedoen aan de Lebara Valencia Football Clinic bij voetbalvereniging Elinkwijk in Utrecht...

The Making Of...

Het is vrijdag 2 februari, de draaidag is aangebroken! Even snel de mailbox bijwerken, wat laatste telefoontjes plegen en rond het middaguur vertrokken we naar de filmlocatie in Harderwijk. De collega’s druppelden één voor één binnen...

Hypotheek voor uitzendkrachten

Accent Covebo Group B.V en al haar dochterondernemingen zijn vanaf vandaag gecertificeerd en opgenomen in het register van de Stichting perspectiefverklaring. Uitzendkrachten die werkzaam zijn bij één van de ondernemingen van Accent Covebo kunnen daarom met ingang vanaf vandaag een perspectiefverklaring aanvragen.

Accent Covebo Group versterkt positie in bouw en techniek door overname Effect Personeelsdiensten

Accent Covebo Group, de van oorsprong Nijkerkse personeelsbemiddelaar, neemt het Nederlandse bedrijf Effect Personeelsdienten over dat gespecialiseerd is in het aan het werk zetten van vaklieden. Daardoor versterkt de groep opnieuw haar positie in de sectoren bouw en techniek, die momenteel als gevolg van de aantrekkende economie, permanent op zoek zijn naar talent, ook buiten de Nederlandse landsgrenzen.

Covebo Kids & Co bij de Nijmeegse Vierdaagse

Covebo Nijmegen was met Kids & Co aanwezig langs het parcours van de Nijmeegse Vierdaagse

Slechts 20 procent zzp-contracten goedgekeurd

Slechts 20 procent van zzp-contracten in Nederland wordt goedgekeurd door de Belastingdienst. Bij Covebo is dit 100 procent!

Wet DBA opnieuw uitgesteld

De handhaving van de veelbesproken Wet DBA is opnieuw uitgesteld tot in ieder geval 1 juli 2018.

Covebo sponsort shirts Expeditie Afrika 2016/2017

In maart vertrekt een groep leerlingen van het Corlaer College in Nijkerk naar Malawi om daar ontwikkelingswerk te doen. Covebo sponsort de shirts en mocht deze ontwerpen!

Video: uitleg Wet DBA voor zzp'ers

Wil jij weten hoe het precies zit met betrekking tot de nieuwe Wet DBA? In onze video leggen wij het je uit! Bekijk hem hier.

Ronald McDonald huis ontvangt cheque van Covebo

Ter ere van het 15 jarig jubileum van Covebo en van oprichters John van de Veen en Gert Bouw, werd door de medewerkers van Covebo geld ingezameld voor het Ronald McDonald Huis in Utrecht.

Krachten bundelen

Nijkerk, 29 juni 2015 – Het Nederlandse Covebo, een landelijke uitzendorganisatie met een sterke lokale focus, en Accent Jobs Nederland bundelen hun krachten om samen hun ambitie waar te maken om toe te treden tot de top 10 van spelers op de Nederlandse uitzendmarkt. Beide bedrijven blijven als zelfstandige ondernemingen op de uitzendmarkt aanwezig.