Nieuws

The Making Of...

Het is vrijdag 2 februari, de draaidag is aangebroken! Even snel de mailbox bijwerken, wat laatste telefoontjes plegen en rond het middaguur vertrokken we naar de filmlocatie in Harderwijk. De collega’s druppelden één voor één binnen...

Hypotheek voor uitzendkrachten

Accent Covebo Group B.V en al haar dochterondernemingen zijn vanaf vandaag gecertificeerd en opgenomen in het register van de Stichting perspectiefverklaring. Uitzendkrachten die werkzaam zijn bij één van de ondernemingen van Accent Covebo kunnen daarom met ingang vanaf vandaag een perspectiefverklaring aanvragen.

Accent Covebo Group versterkt positie in bouw en techniek door overname Effect Personeelsdiensten

Accent Covebo Group, de van oorsprong Nijkerkse personeelsbemiddelaar, neemt het Nederlandse bedrijf Effect Personeelsdienten over dat gespecialiseerd is in het aan het werk zetten van vaklieden. Daardoor versterkt de groep opnieuw haar positie in de sectoren bouw en techniek, die momenteel als gevolg van de aantrekkende economie, permanent op zoek zijn naar talent, ook buiten de Nederlandse landsgrenzen.

Covebo Kids & Co bij de Nijmeegse Vierdaagse

Covebo Nijmegen was met Kids & Co aanwezig langs het parcours van de Nijmeegse Vierdaagse

Slechts 20 procent zzp-contracten goedgekeurd

Slechts 20 procent van zzp-contracten in Nederland wordt goedgekeurd door de Belastingdienst. Bij Covebo is dit 100 procent!

Wet DBA opnieuw uitgesteld

De handhaving van de veelbesproken Wet DBA is opnieuw uitgesteld tot in ieder geval 1 juli 2018.

Covebo sponsort shirts Expeditie Afrika 2016/2017

In maart vertrekt een groep leerlingen van het Corlaer College in Nijkerk naar Malawi om daar ontwikkelingswerk te doen. Covebo sponsort de shirts en mocht deze ontwerpen!

Video: uitleg Wet DBA voor zzp'ers

Wil jij weten hoe het precies zit met betrekking tot de nieuwe Wet DBA? In onze video leggen wij het je uit! Bekijk hem hier.

Ronald McDonald huis ontvangt cheque van Covebo

Ter ere van het 15 jarig jubileum van Covebo en van oprichters John van de Veen en Gert Bouw, werd door de medewerkers van Covebo geld ingezameld voor het Ronald McDonald Huis in Utrecht.

Krachten bundelen

Nijkerk, 29 juni 2015 – Het Nederlandse Covebo, een landelijke uitzendorganisatie met een sterke lokale focus, en Accent Jobs Nederland bundelen hun krachten om samen hun ambitie waar te maken om toe te treden tot de top 10 van spelers op de Nederlandse uitzendmarkt. Beide bedrijven blijven als zelfstandige ondernemingen op de uitzendmarkt aanwezig.