Nieuws

The Making Of...

Het is vrijdag 2 februari, de draaidag is aangebroken! Even snel de mailbox bijwerken, wat laatste telefoontjes plegen en rond het middaguur vertrokken we naar de filmlocatie in Harderwijk. De collega’s druppelden één voor één binnen...

Covebo deelt uit op Bijsterhuizen na succesvol eerste jaar

Covebo Nijmegen vierde haar eerste verjaardag en trakteerde de bedrijven op Bijsterhuizen op oliebollen!

Covebo zet in op recruitment met negende vestiging in Polen

Covebo heeft een nieuw kantoor geopend in Lublin in Polen. Met het openen van een nieuw kantoor in Lublin speelt Covebo in op de groeiende vraag naar arbeidsmigranten op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Hypotheek voor uitzendkrachten

Accent Covebo Group B.V en al haar dochterondernemingen zijn vanaf vandaag gecertificeerd en opgenomen in het register van de Stichting perspectiefverklaring. Uitzendkrachten die werkzaam zijn bij één van de ondernemingen van Accent Covebo kunnen daarom met ingang vanaf vandaag een perspectiefverklaring aanvragen.

Accent Covebo Group versterkt positie in bouw en techniek door overname Effect Personeelsdiensten

Accent Covebo Group, de van oorsprong Nijkerkse personeelsbemiddelaar, neemt het Nederlandse bedrijf Effect Personeelsdienten over dat gespecialiseerd is in het aan het werk zetten van vaklieden. Daardoor versterkt de groep opnieuw haar positie in de sectoren bouw en techniek, die momenteel als gevolg van de aantrekkende economie, permanent op zoek zijn naar talent, ook buiten de Nederlandse landsgrenzen.

Covebo Kids & Co bij de Nijmeegse Vierdaagse

Covebo Nijmegen was met Kids & Co aanwezig langs het parcours van de Nijmeegse Vierdaagse

Slechts 20 procent zzp-contracten goedgekeurd

Slechts 20 procent van zzp-contracten in Nederland wordt goedgekeurd door de Belastingdienst. Bij Covebo is dit 100 procent!

Wet DBA opnieuw uitgesteld

De handhaving van de veelbesproken Wet DBA is opnieuw uitgesteld tot in ieder geval 1 juli 2018.

Wij groeien harder dan de markt!

Afgelopen week maakte de ABU de cijfers van de afgelopen periode bekend. De uitzendmarkt blijft groeien: het aantal uitzenduren ligt 8% hoger dan in dezelfde periode in 2016. Een mooie ontwikkeling, die we bij Accent en Covebo nóg sterker terug zien komen in de cijfers...

Covebo sponsort shirts Expeditie Afrika 2016/2017

In maart vertrekt een groep leerlingen van het Corlaer College in Nijkerk naar Malawi om daar ontwikkelingswerk te doen. Covebo sponsort de shirts en mocht deze ontwerpen!

Video: Uitleg Wet DBA voor werken met zzp'ers

Werken met zzp'ers volgens de Wet DBA. Hoe zit het precies, waar moet u zich aan houden en welke oplossingen biedt Covebo? Bekijk onze video!

Ronald McDonald huis ontvangt cheque van Covebo

Ter ere van het 15 jarig jubileum van Covebo en van oprichters John van de Veen en Gert Bouw, werd door de medewerkers van Covebo geld ingezameld voor het Ronald McDonald Huis in Utrecht.

House of HR neemt TimePartner over

Brussel, 10 oktober 2016 – House of HR kondigde vandaag het definitieve akkoord aan over de overname van TimePartner, een gespecialiseerde Duits staffings- en recruitmentbedrijf. TimePartner, met het hoofdkantoor in Hamburg, beschikt in Duitsland over een uitgebreid kantorennetwerk met 120 kantoren.

Accent Covebo Group neemt PRAN over

Nijkerk, 31 augustus 2016 - In een steeds krapper wordende arbeidsmarkt, waarbij de druk op specifieke doelgroepen als technisch personeel en jongeren steeds groter wordt, heeft Accent Covebo Group een mooie stap gezet. Wervingsorganisatie PRAN, een bedrijf met veel ervaring in de werving van personeel buiten de Nederlandse grenzen, wordt onderdeel van Accent Covebo Group!

Krachten bundelen

Nijkerk, 29 juni 2015 – Het Nederlandse Covebo, een landelijke uitzendorganisatie met een sterke lokale focus, en Accent Jobs Nederland bundelen hun krachten om samen hun ambitie waar te maken om toe te treden tot de top 10 van spelers op de Nederlandse uitzendmarkt. Beide bedrijven blijven als zelfstandige ondernemingen op de uitzendmarkt aanwezig.