Covebo kinderen naar voetbal clinic in Utrecht

Een trainingsmiddag van één van de bekendste voetbalclubs ter wereld, die ook nog eens bekend staat om haar uitmuntende jeugdopleiding. Daar gaat je hart als jonge voetballer natuurlijk sneller van kloppen! Op woensdagmiddag 27 juni mochten via Covebo 30 kinderen meedoen aan de Lebara Valencia Football Clinic bij voetbalvereniging Elinkwijk in Utrecht en dat was een groot succes. Er werd zelfs een voetbalreis naar Valencia vergeven…

Covebo werkt al enige tijd samen met Lebara, onder andere voor het verstrekken van telefoonkaarten aan arbeidsmigranten die in Nederland komen werken. Via de contactpersoon van Lebara werd er aan Covebo een aantal plaatsen ter beschikking gesteld op de Football Clinic van Valencia.

Bij aanvang ontvingen de kinderen een officieel Valencia tenue en bidon, waardoor de middag natuurlijk al niet meer stuk kon. Om 14:00 startte de training met het clublied van Valencia, waarna er per leeftijdsgroep verschillende trainingsonderdelen werden afgewerkt. Tussendoor werden er penalty’s geschoten, waarmee de kinderen prijzen konden winnen.

Tijdens de training werd er beoordeeld welke speler het meest talentvol was. Deze voetballer kon een verzorgd weekend naar Valencia winnen, inclusief twee trainingen op het complex van Valencia, het bijwonen van een wedstrijd én een meet & greet met de spelers. Daar deed iedereen natuurlijk zijn stinkende best voor. De gelukkige winnaar, Jasper Lubbersen, is een bekende: hij is een vriend van de zoon van Irma en Henco Bunte en was zodoende via Covebo aanwezig bij de trainingsmiddag. Hij werd door de trainers uitgeroepen tot meest talentvolle speler en mag dus in 2019 mee naar Valencia!

Al met al een geweldige, zonnige, voetbalmiddag. Ontzettend goed georganiseerd door Lebara en Valencia FC!