1 min6 juli 2018

Zomer BBQ Covebo Nijkerk

Vrijdagmiddag was het stil op de vestiging van Covebo Nijkerk. Je zag er (bijna) niemand, maar zette je een raam open dan kwam je een heerlijke geur tegemoet...Team Nijkerk was vol in de voorbereidingen voor de jaarlijkse Zomer BBQ! Barbecues, picknicktafels, stokbroden, vlees en salades: aan het einde van de middag stond de parkeerplaats er vol mee. Toen rond de klok van 16.00 uur de ene na de andere Covebo auto de parkeerplaats op kwam rijden kon de jaarlijks terugkerende barbecue beginnen!

Uitzendkrachten bedankt!

Wervingscoördinator André van ’t Veld vertelt: “Wij organiseren niet alleen een kerstborrel, maar ook een zomerbarbecue. Zo willen we onze uitzendkrachten een extra bedankje geven. Aan het einde van de avond krijgen ze ook een zomercadeau mee naar huis.”

Hapje en drankje

En dat is niet het enige wat vestiging Nijkerk organiseert. "Elke 1e vrijdag van de maand nodigen we onze uitzendkrachten uit voor een hapje en een drankje. Dat stamt nog uit de tijd dat de uitzendkrachten op vrijdag de urenbriefjes naar kantoor brachten. Deze traditie hebben we, ondanks dat dat de urenbriefjes verleden tijd zijn, in ere gehouden.”

Hieronder een kleine sfeerimpressie van de gezellige barbecue.

Covebo-BBQ-2018

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Covebo wil zekerheid bieden in krappe arbeidsmarkt

3 min20 december 2023

Het minimumuurloon komt eraan. Wat betekent dit voor u als klant van Covebo?

2 min16 oktober 2023

Maak kennis met onze nieuwe afdeling uit Almere; Covebo Office!

2 min22 maart 2023