Onderdeel van

Covebo Uitzendgroep is onderdeel van...

In 2015 heeft Covebo haar krachten gebundeld met Accent Jobs, een uitzend/selectiebedrijf met een breed aanbod van gespecialiseerde HR diensten. Samen zijn Covebo en Accent Jobs onderdeel van The House of HR, een grote, ambitieuze speler in Europa op het gebied van HR dienstverlening.

3G Payroll

Gewoon Goed Geregeld is sinds jaar en dag de pay-off van het moederbedrijf Covebo Uitzendgroep. Omdat de vraag naar payroll bij bestaande klanten groter werd is vanuit de Gewoon Goed Geregeld gedacht de dochteronderneming 3G Payroll ontstaan. Hierdoor is de dienstverlening helemaal compleet!

Inmiddels heeft 3G Payroll een sterkte marktpositie verworven door ondernemerschap, regionale aanwezigheid, enthousiasme en gedrevenheid. Hier kwam direct een nieuwe ambitie bij: dé HR-autoriteit zijn voor het mkb, waarbij persoonlijkheid, professionaliteit en praktisch werken hoog in het vaandel staan.

Accent Jobs

Accent Jobs combineert de flexibiliteit van het uitzenden met de professionaliteit van een werving- en selectiebureau. Er wordt gewerkt volgens de “first cure, then pay” formule. Dit betekent dat de inspanningen gratis zijn en u uitsluitend betaalt voor de gewerkte uren van de uitzendmedewerker. Voor elke klant en elke opdracht een geschikte uitzendmedewerker; dat is waar zij naar streven! Hebben ze de geschikte medewerker gevonden? Dan doen zij niet moeilijk als u de medewerker in vaste dienst wilt nemen. Sterker nog het wordt toegejuicht, banen met optie-vast is onze core business!

Meer over Accent Jobs, bekijk www.accentjobs.nl.

The House of HR

The House of HR is het moederbedrijf van de Accent Covebo Group (Covebo Uitzendgroep en Accent Jobs Nederland). Zij is een grote, snelgroeiende multinational en gespecialiseerd op het gebied van recruitment en engineering consultancy. Als multinational herdefinieert zij continu de wereld van human resources management op basis van de behoeften en kansen die zich voordoen, zonder dat zij zich laat beperken door geografische en disciplinaire grenzen. Samen met de succesvolle uitzendbedrijven zorgt zij dat het talent en de droom van mensen verbonden wordt aan een baan.

Door ieder z’n expertise en het zelfstandig ondernemerschap biedt The House of HR een breed scala aan HR-oplossingen:

  • tijdelijk werk met de focus op vast werk (Accent Jobs & Zaquensis);
  • uitzenden van gekwalificeerde ingenieurs (Absylen & Continu);
  • internationaal uitzendpersoneel (Covebo);payrolling (Accent Payroll);
  • detacheren van technische medewerkers (Logi-technic);training,
  • HR advies en professional staffing (Peak6)

De kantoren zijn gevestigd in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Polen, Portugal, Zwitserland en Roemenië – met concrete uitbreidingsplannen in heel Europa.