Vacature Online Marketeer EU

Over Covebo

Covebo Group is een uitzendorganisatie van en voor echte aanpakkers, met vestigingen door Nederland en Europa. Je komt te werken op het Support Center in Nijkerk, waar een ambitieus, jong team iedere dag klaarstaat voor ondersteuning van de vestigingen. Je kunt dan denken aan marketing, administratie en ICT. De cultuur is hands-on: samen de schouders eronder om gave resultaten neer te zetten. Het vieren van successen is iets wat deze organisatie als geen ander kan!

Voor ons Support Center in Nijkerk zijn wij op zoek naar een fulltime online marketeer die samen met de vestigingen in onder andere Roemenië, Hongarije en Litouwen toffe online wervingsacties bedenkt om topkandidaten te werven die gaan werken voor Covebo in Nederland!

Wat ga je doen?

Als online marketeer bij Covebo heb jij een belangrijke taak: kandidaten uit het buitenland enthousiasmeren! Je zorgt ervoor dat onze vacatures opvallen én laat met jouw campagnes zien hoe leuk werken voor Covebo is! Zo zorg jij ervoor dat werkzoekenden over de grens naar Nederland komen om te werken voor Covebo. Hoe? Dat is aan jou en de native speakers op onze vestigingen, want alle talen spreken en culturen kennen is best ingewikkeld ;-)!

Een toch een tipje van de sluier: waar jij je mee bezig gaat houden is het opzetten van betaalde campagnes voor onze vacatures op social media, jobboards, vacaturezoekmachines en reguliere zoekmachines. Jij bepaalt wat de beste mix van kanalen is voor elke campagne en doelgroep.
Daarnaast zorg je ervoor dat de diverse buitenlandse websites er spic en span bij staan en dat ze goed vindbaar zijn. Je zoekt continu naar mogelijkheden om te optimaliseren: kan de website beter, zijn er nieuwe kanalen die we moeten testen om meer instroom te genereren, moeten de campagnes worden aangepast?

Naast alle buitenlandse campagnes vinden wij het tof als je meedenkt en -werkt met alle andere marketingacties die op onze afdeling worden gemaakt.

Wie ben je?

Jij bent een digitale alleskunner! Ontwikkelingen op online gebied volg jij op de voet, je bent nieuwsgierig en constant op zoek naar ontwikkeling en verbetering. Daarnaast:
- heb je ervaring met SEA, Google Adwords, Google Analytics en social media;
- ben je een afgestudeerde HBO’er, in de richting van marketing, communicatie of commerciële opleiding;
- vind je het leuk om met het buitenland te schakelen en deins je niet terug voor eventuele cultuurverschillen die op je pad komen;
- ben je analytisch en probleemoplossend;
- spreek en schrijf jij minimaal een behoorlijk woordje Engels.

En heel belangrijk: je hebt humor en vindt het geweldig om met een team keihard te werken om topresultaten neer te zetten!

Wat bieden wij jou

Je kunt rekenen op een toffe werkplek binnen een informeel en snelgroeiend bedrijf dat ook graag familie bij gelegenheden betrekt. Ook krijg jij een telefoon, laptop en de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen. Verder heb je 26 vakantiedagen (en kun je dagen bijkopen!), 8% vakantiegeld, doen wij regelmatig aan teambuilding en bieden wij je een mooie bonusregeling aan het einde van het jaar! O ja, je lunchbox kun je thuis laten, want tijdens onze gezellige, gezamenlijke lunch is er genoeg eten en drinken!

En nu?

De werving voor deze vacature is uitbesteed aan ons zusje FYGI – Happy Recruiters. Wil je graag solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton en je komt op de juiste pagina terecht. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel of WhatsApp mij, Jennifer Lubbersen, op 06-11212089 of mail naar jennifer.lubbersen@fygi.nl. Nadat wij je cv hebben bekeken laten we binnen 2 werkdagen weten of we je willen uitnodigen voor een kennismaking.

Wij zoeken ook een Online Marketeer NL (https://bit.ly/2Fhyl9Y). Kun je geen keuze maken? Ook dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!