Vacature Online Marketeer NL

Over Covebo

Covebo Group is een uitzendorganisatie van en voor echte aanpakkers, met vestigingen door Nederland en Europa. Je komt te werken op het Support Center in Nijkerk, waar een ambitieus, jong team iedere dag klaarstaat voor ondersteuning van de vestigingen. Je kunt dan denken aan marketing, administratie en ICT. De cultuur is hands-on: samen de schouders eronder om gave resultaten neer te zetten. Het vieren van successen is iets wat deze organisatie als geen ander kan!

Voor ons Support Center in Nijkerk zijn wij op zoek naar een fulltime online marketeer! In samenwerking met je collega’s bedenk je toffe campagnes voor de branding van Covebo in Nederland. Daarnaast zet je onder andere onze ambachtsschool op de kaart, bedenk je campagnes voor het vinden van goede huisvesting en zorg jij dat nieuwe klanten ons weten te vinden. 

Wat ga je doen?

Als online marketeer bij Covebo heb jij een belangrijke taak: zorgen dat Covebo en alle extra’s die wij bieden meer bekendheid krijgen. Vacatures zijn belangrijk, maar vergeet de super service die wij hebben niet! Gewoon Goed Geregeld gaat niet vanzelf. Hoe? Dat is aan jou ;-)

Oké, tipje van de sluier: waar jij je mee bezig gaat houden is het opzetten van betaalde campagnes op social media en reguliere zoekmachines. En misschien nog andere kanalen? Belangrijk is dat jij bepaalt wat de beste mix van kanalen is voor elke campagne en doelgroep. Naast alle campagnes vinden wij het tof als je meedenkt- en werkt met andere marketingacties.

Wie ben je?

Jij bent een digitale alleskunner! Ontwikkelingen op online gebied volg jij op de voet, je bent nieuwsgierig en constant op zoek naar ontwikkeling en verbetering. Daarnaast:
- heb je ervaring met SEA, Google Adwords, Google Analytics en social media;
- ben je een afgestudeerde HBO’er, in de richting van marketing, communicatie of je hebt een commerciële opleiding gevolgd;
- denk je out-of-the-box en durf je nieuwe dingen op te pakken en te testen;
- ben je analytisch en denk je in oplossingen in plaats van problemen.

En heel belangrijk: je hebt humor en vindt het geweldig om met een team keihard te werken om topresultaten neer te zetten!

Wat bieden wij jou

Je kunt rekenen op een toffe werkplek binnen een informeel en snelgroeiend bedrijf dat ook graag familie bij gelegenheden betrekt. Ook krijg jij een telefoon, laptop en de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen. Verder heb je 26 vakantiedagen (en kun je dagen bijkopen!), 8% vakantiegeld, doen wij regelmatig aan teambuilding en bieden wij je een mooie bonusregeling aan het einde van het jaar! O ja, je lunchbox kun je thuis laten, want tijdens onze gezellige, gezamenlijke lunch is er genoeg eten en drinken!

En nu?

De werving voor deze vacature is uitbesteed aan ons zusje FYGI – Happy Recruiters. Wil je graag solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton en je komt op de juiste pagina terecht. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel of WhatsApp mij, Jennifer Lubbersen, op 06-11212089 of mail naar jennifer.lubbersen@fygi.nl. Nadat wij je cv hebben bekeken laten we binnen 2 werkdagen weten of we je willen uitnodigen voor een kennismaking.

Wij zoeken ook een Online Marketeer EU (https://bit.ly/2ABP1Wx). Kun je geen keuze maken? Ook dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!