Onze profielen in de logistiek

Op zoek naar vakpersoneel in de logistiek?

U zoekt personeel in de logistiek, maar uw behoefte aan medewerkers wisselt sterk? Heeft u een flexibele partner nodig? Covebo is het antwoord!

Covebo is in staat om voor u een optimaal planningsproces te verzorgen. Vanwege het 24-uurs karakter van de logistieke wereld, zijn onze medewerkers op ieder moment van de dag beschikbaar.

Een groot deel van de uitzendkrachten die dagelijks via Covebo aan het werk zijn is werkzaam in de distributie, logistiek en foodproductie. Dit zorgt ervoor dat wij in staat zijn om sterk op- en af te schalen. Dagelijks opschalen tot wel 50 mensen is mogelijk. Covebo beschikt over een doorlopend aanbod van ervaren heftruckchauffeurs, reachtruckchauffeurs en truckchauffeurs. Daarnaast hebben wij ervaren orderpickers die in staat zijn om te werken met diverse orderpicksystemen.

Covebo is uw sparringpartner op het gebied van logistiek personeel. Wij kijken zorgvuldig naar dagplanningen en sturen dagelijks op klantspecifieke KPI’s. Bovendien zijn we in staat om te sturen op de kostprijs per colli. Onze kracht is dat wij meedenken op het gebied van logistieke processen.

Met andere woorden: Covebo Logistiek adviseert én ondersteunt bij kostenoptimalisatie!

Logistiek vakpersoneel van Covebo

  • Combitruckchauffeur
  • Reachtruckchauffeur
  • Orderpicker
  • Truckchauffeur