Zzp Verpleegkundige

Hoorn MBO 32 uur Zorg V-013997
De zorg staat niet stil. De zorg bruist en zingt, die straalt en lacht. Liever werken in loondienst, solliciteer dan hier op de vacature!
Vacature Verpleegkundige Hoorn

Deze opdracht

Wat ga je allemaal doen?

Als Verpleegkundige MBO voer jij onder andere verpleegtechnische handelingen uit waarbij je zorg draagt aan de hand van een individueel zorgplan. Hierbij richt jij je eerst op de basiszorg wat bestaat uit de algemene dagelijkse levensverrichtingen. Daarnaast zal je als Verpleegkundige MBO je tevens bezighouden met het verzorgen van eventuele complexe zorg van de cliënt. Je signaleert veranderingen in de gezondheid van je cliënt en onderneemt naar aanleiding hiervan actie.

Hierbij help je tevens de cliënt om zijn of haar naasten te ondersteunen met de ziekte.

Geen een dag in de zorg is hetzelfde en dat is dan ook wat jou als verpleegkundige gemotiveerd maakt naast het echt iets kunt betekenen voor de hulpbehoevende medemens.

In het kort:

 • Aan de hand van een individueel zorgplan voer je onder andere verpleegtechnische handelingen uit.
 • Je signaleert veranderingen van je cliënt en onderneemt actie.
 • Je ondersteunt tevens naasten met de ziekte van de cliënt.

Over de opdrachtgever

Een korte introductie

Covebo Zorg zorgt voor jou. Wij helpen jou om het plezier in je werk terug te krijgen en helpen je bij jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van studies en cursussen. Covebo Zorg is open-minded, betrouwbaar en ondernemend. Werken vanuit de menselijke maat en ons Gewoon Goed Geregeld principe vormen daarbij de basis van onze werkwijzen. Het welzijn en welbevinden van de mens staat bij ons centraal. Wij zorgen er daarom voor dat zaken Gewoon Goed Geregeld zijn voor onze professionals, onze klanten én voor onze eigen medewerkers.

Naar aanleiding van jouw wensen, in overleg met Steven en Stephanie, gaan wij samen op zoek naar projecten die het beste daarbij aansluiten. Proost op een mooie samenwerking! 

Zzp Verpleegkundige Hoorn

Wat we jou bieden

Naast een hoop vrijheid

Als Verpleegkundige krijg je bij Covebo Zorg een mooie uitdagende baan.

 • Deze vacature is op basis van ZZP. Hierbij hoort uiteraard een goed tarief in overleg.
 • Snelle betaling! Je facturen worden binnen 7 dagen voldaan.
 • Correcte modelovereenkomsten voor de Wet DBA.
 • Wij schakelen snel bij afronding of einde van een project, zodat je niet lang zonder opdracht zit.
 • Geen administratieve rompslomp. Covebo Zorg ontzorgt jouw administratie. 

Wat we verwachten

Goed gereedschap is het halve werk

Als Verpleegkundige MBO lever je zorg op maat waarbij je onderdeel wordt van een team bestaande uit Helpende, Verzorgende IG en Verpleegkundigen waarbij je samen met het team zorg draagt aan een positieve woonomgeving. Hard werken? Ja, dat is het in deze tijd zeker in de zorg, maar daar deins jij niet voor terug. Binnen deze hectische, maar vooral leerzame, omstandigheden ben jij communicatief vaardig en een echte bruggenbouwer tussen collega’s en eventuele andere afdelingen. 

 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Verpleegkundige niveau 4.
 • Bevoegd en bekwaam in verpleegtechnische handelingen gezien je deze op dagelijkse basis zal gaan toepassen en daarbij BIG geregistreerd.
 • Beschikbaar voor 16 tot 32 uur en bereidt op wisseldiensten te werken, gezien de zorg jou hard nodig heeft in zowel dag-, avond-, als nachtdiensten.
 • Je kan goed in teamverband werken gezien je altijd in een team werkzaam bent, maar ook zelfstandig omdat je handelingen tevens zelfstandig uitvoert.
 • Initiatief nemen is jou niet vreemd. Jij ziet waar het werk ligt en vind het geen probleem dit op te pakken en/of te bespreken. 

Een opdracht via Covebo

De voordelen:

Wij vinden het belangrijk dat jij met vertrouwen op pad gaat. Dat betekent dat we veel persoonlijke aandacht hebben voor onze zzp’ers. Wij willen altijd meedenken en bieden graag een luisterend oor. Alles is voor elkaar!

Daarom werk je via Covebo:

 • Binnen 7 dagen wordt je volledige factuur betaald.
 • Diverse projecten, werk dat jij leuk vindt!
 • Persoonlijke begeleiding.
 • Werken met enthousiaste mensen om je heen.

Je hebt gereageerd, en dan?

Dit gaan we doen!
1
step icon
We nemen contact met je op!

Nadat je hebt gereageerd op een opdracht neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Als we na dit gesprek allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake op onze vestiging

Onder het genot van een lekker bakje koffie bespreken we jouw werkervaring en leren we elkaar kennen. Zien wij een match met de opdrachtgever? Dan stellen we je heel graag voor!

3
step icon
Bij de opdrachtgever langs

Is de opdrachtgever ook enthousiast? Dan mag je daar zo snel mogelijk op gesprek. Zorg dat je een fantastische indruk maakt en sleep die opdracht in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in:

Hi, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Stephanie Proost

Recruiter