Zzp Verzorgende IG

Bergen MBO 32 uur Zorg V-014221
Goede zorg leveren we samen! Liever werken in loondienst, solliciteer dan hier op de vacature!
Vacature Verzorgende IG Bergen

Deze opdracht

Wat ga je allemaal doen?

Als Verzorgende IG bij onze opdrachtgever in omgeving Bergen/ Alkmaar houdt jij je dagelijks bezig met de begeleiding en verzorging en verpleging van cliënten. Samen met je collega's lever je met plezier en aandacht de beste zorg. Het is voor jou vanzelfsprekend dat je alleen persoonlijke zorg kunt leveren wanneer je een goede band hebt met jouw cliënten en hun naasten. Daarnaast verricht je dagelijks verzorgende, verpleegtechnische en begeleidende handelingen bij de cliënten, zodat de zelfredzaamheid van de cliënt wordt bevorderd.

Jij, als Verzorgende IG, helpt het ene moment een cliënt met de ADL en het andere moment voer je verpleegtechnische handelingen uit.

Naast dit alles overleg je in jouw functie als Verzorgende IG met de verpleegkundige over het zorgplan van jouw cliënten en pas je deze aan waar nodig.

En verder..

 • Je houdt de zorgleefplan bij en werkt deze bij waar nodig.
 • Wil je zowel op een PG als Somatische afdeling werken.
 • Ben je tevens verantwoordelijk voor medicatie uitdelen en toedienen.

Over de opdrachtgever

Een korte introductie

Covebo Zorg zorgt voor jou. Wij helpen jou om het plezier in je werk terug te krijgen en helpen je bij jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van studies en cursussen. Covebo Zorg is open-minded, betrouwbaar en ondernemend. Werken vanuit de menselijke maat en ons Gewoon Goed Geregeld principe vormen daarbij de basis van onze werkwijzen. Het welzijn en welbevinden van de mens staat bij ons centraal. Wij zorgen er daarom voor dat zaken Gewoon Goed Geregeld zijn voor onze professionals, onze klanten én voor onze eigen medewerkers.

Naar aanleiding van jouw wensen, in overleg met Steven en Stephanie, gaan wij samen op zoek naar projecten die het beste daarbij aansluiten. Proost op een mooie samenwerking! 

Zzp Verzorgende IG Bergen

Wat we jou bieden

Naast een hoop vrijheid

Als Verzorgende IG krijg je bij Covebo Zorg een mooie uitdagende baan. Je krijgt een modelovereenkomst bij Covebo Zorg en zal bij onze opdrachtgever in Alkmaar gaan werken.

·        Deze vacature is op basis van ZZP. Hierbij hoort uiteraard een goed tarief in overleg.

·        Snelle betaling! Je facturen worden binnen 7 dagen voldaan.

·        Correcte modelovereenkomsten voor de Wet DBA.

·        Wij schakelen snel bij afronding of einde van een project, zodat je niet lang zonder opdracht zit.

·        Geen administratieve rompslomp. Covebo Zorg ontzorgt jouw administratie. 

Wat we verwachten

Goed gereedschap is het halve werk

Als verzorgende IG lever je zorg op maat waarbij je onderdeel wordt van een team bestaande uit Helpende, Verzorgende IG en Verpleegkundigen waarbij je samen met het team zorgdraagt aan een positieve woonomgeving. Hard werken? Ja, dat is het in deze tijd zeker in de zorg, maar daar deins jij niet voor terug. hebt ervaring en affiniteit met cliënten met een psychogeriatrische en/of somatische zorgvraag.

 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Verzorgende IG.
 • Bevoegd en bekwaam in verpleegtechnische handelingen gezien je deze op dagelijkse basis zal gaan toepassen.
 • Beschikbaar voor 24 tot 32 uur en bereidt om wisseldiensten te werken, gezien de zorg jou hard nodig heeft in zowel dag-, avond-, als nachtdiensten.
 • Je kan goed in teamverband werken gezien je altijd in een team werkzaam bent, maar ook zelfstandig omdat je handelingen tevens zelfstandig uitvoert.
 • Initiatief nemen is jou niet vreemd. Jij ziet waar het werk ligt en vindt het geen probleem dit op te pakken en/of te bespreken. 

Dit wordt je werkfamilie

De familie waar je heel graag komt!

In een parkachtige omgeving in Bergen vind je deze mooie organisatie. De locatie biedt aan 180 bewoners een levendig thuis met een mooie tuin, gezamenlijke huiskamers, veel voorzieningen en een prachtig restaurant. Onze opdrachtgever biedt zorg aan zowel mensen met een lichamelijke zorgvraag als met dementie. Daarnaast bieden ze revalidatie op maat.

Een opdracht via Covebo

De voordelen:

Wij vinden het belangrijk dat jij met vertrouwen op pad gaat. Dat betekent dat we veel persoonlijke aandacht hebben voor onze zzp’ers. Wij willen altijd meedenken en bieden graag een luisterend oor. Alles is voor elkaar!

Daarom werk je via Covebo:

 • Binnen 7 dagen wordt je volledige factuur betaald.
 • Diverse projecten, werk dat jij leuk vindt!
 • Persoonlijke begeleiding.
 • Werken met enthousiaste mensen om je heen.

Je hebt gereageerd, en dan?

Dit gaan we doen!
1
step icon
We nemen contact met je op!

Nadat je hebt gereageerd op een opdracht neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Als we na dit gesprek allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake op onze vestiging

Onder het genot van een lekker bakje koffie bespreken we jouw werkervaring en leren we elkaar kennen. Zien wij een match met de opdrachtgever? Dan stellen we je heel graag voor!

3
step icon
Bij de opdrachtgever langs

Is de opdrachtgever ook enthousiast? Dan mag je daar zo snel mogelijk op gesprek. Zorg dat je een fantastische indruk maakt en sleep die opdracht in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in:

Hi, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Kimberly de Roo

Recruiter