Zzp Wijkverpleegkundige

Zaandijk HBO 32 uur Zorg V-018679
Goede zorg voor cliënten begint met goede zorg voor medewerkers. Ben jij benieuwd wat goede zorg bij ons inhoud? Lees dan snel verder... Liever werken in loondienst, solliciteer dan hier op de vacature!
Vacature Wijkverpleegkundige Zaandijk

Deze opdracht

Wat ga je allemaal doen?

Je bent een Wijkverpleegkundige in hart en nieren, een aan- en doorpakker met een warm hart. Je komt bij allerlei verschillende mensen thuis die jouw hulp, verzorging en advies nodig hebben. Van een volgeplande dag raak je niet in paniek. Sterker nog, je gaat er helemaal voor. Daarnaast houd je je bezig met indiceren, contacten onderhouden met externe partijen en bouw jij je netwerk op, bijvoorbeeld met ziekenhuizen en/of huisartsen. In complexe en acute situaties weet je precies wat je te doen staat. Kwaliteit en deskundigheid staat centraal!

Je wilt graag meewerken aan de verbetering van de werkprocessen. Daarom neem je ook deel aan vergaderingen / projecten en houd jij je bezig met het coachen van het team. Je zal tevens regelmatig meewerken in de zorg.

In het kort:

 • Je schakelt tussen verschillende zorg- en welzijnsinstanties.
 • Je werkt regelmatig zelf mee in de zorg.
 • Je wilt graag meewerken aan de verbetering van de werkprocessen.

Over de opdrachtgever

Een korte introductie

Covebo Zorg zorgt voor jou. Wij helpen jou om het plezier in je werk terug te krijgen en helpen je bij jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van studies en cursussen. Covebo Zorg is open-minded, betrouwbaar en ondernemend. Werken vanuit de menselijke maat en ons Gewoon Goed Geregeld principe vormen daarbij de basis van onze werkwijzen. Het welzijn en welbevinden van de mens staat bij ons centraal. Wij zorgen er daarom voor dat zaken Gewoon Goed Geregeld zijn voor onze professionals, onze klanten én voor onze eigen medewerkers.

Naar aanleiding van jouw wensen, in overleg met Steven en Stephanie, gaan wij samen op zoek naar projecten die het beste daarbij aansluiten. Proost op een mooie samenwerking! 

Zzp Wijkverpleegkundige Zaandijk

Wat we jou bieden

Naast een hoop vrijheid

Als Wijkverpleegkundige krijg je bij Covebo Zorg een mooie uitdagende baan voor de duur van 4 maanden en voor 28-32 uur per week. Je krijgt een modelovereenkomst bij Covebo Zorg en zal bij onze opdrachtgever in de Zaanstreek gaan werken.

 • Deze vacature is op basis van ZZP. Hierbij hoort uiteraard een goed tarief in overleg.
 • Snelle betaling! Je facturen worden binnen 7 dagen voldaan.
 • Correcte modelovereenkomsten voor de Wet DBA.
 • Wij schakelen snel bij afronding of einde van een project, zodat je niet lang zonder opdracht zit.
 • Geen administratieve rompslomp. Covebo Zorg ontzorgt jouw administratie. 

Wat we verwachten

Goed gereedschap is het halve werk

Je bent een kei in je vak. Het maakt je blij om mensen thuis de beste zorg te bieden. Je weet van aanpakken, bent kritisch en durft beslissingen te nemen. Hard werken om de beste zorg te bieden is voor jou als Wijkverpleegkundige heel normaal. Je bent een doorzetter en wilt jezelf verder ontwikkelingen om de beste in je vak te blijven.

 • Je ben in het bezit van een afgeronde HBO-V opleiding en een BIG registratie.
 • Bevoegd en bekwaam in verpleegtechnische handelingen gezien je deze op dagelijkse basis zal gaan uitvoeren.
 • Je bent beschikbaar voor 28 tot 32 uur en in het bezit van een rijbewijs B.
 • Je kan goed in teamverband werken gezien je jouw team aanstuurt, maar ook zelfstandig omdat je handelingen tevens zelfstandig uitvoert evenals indiceren.
 • Je bent communicatief vaardig en een echte bruggenbouwer tussen collega’s en eventuele andere disciplines.  

Dit wordt je werkfamilie

De familie waar je heel graag komt!

Deze prachtige organisatie ziet mogelijkheden voor iedereen en draagt bij aan een zo goed mogelijk leven voor iedere cliënt.

Jouw mening telt en wordt ook gewaardeerd. Wil jij dat cliënten zowel mogelijk regie houden over hun eigen zorgproces en voor jezelf ook de regie voeren? Solliciteer dan direct!

Een opdracht via Covebo

De voordelen:

Wij vinden het belangrijk dat jij met vertrouwen op pad gaat. Dat betekent dat we veel persoonlijke aandacht hebben voor onze zzp’ers. Wij willen altijd meedenken en bieden graag een luisterend oor. Alles is voor elkaar!

Daarom werk je via Covebo:

 • Binnen 7 dagen wordt je volledige factuur betaald.
 • Diverse projecten, werk dat jij leuk vindt!
 • Persoonlijke begeleiding.
 • Werken met enthousiaste mensen om je heen.

Je hebt gereageerd, en dan?

Dit gaan we doen!
1
step icon
We nemen contact met je op!

Nadat je hebt gereageerd op een opdracht neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Als we na dit gesprek allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake op onze vestiging

Onder het genot van een lekker bakje koffie bespreken we jouw werkervaring en leren we elkaar kennen. Zien wij een match met de opdrachtgever? Dan stellen we je heel graag voor!

3
step icon
Bij de opdrachtgever langs

Is de opdrachtgever ook enthousiast? Dan mag je daar zo snel mogelijk op gesprek. Zorg dat je een fantastische indruk maakt en sleep die opdracht in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in:

Hi, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Stephanie Proost

Recruiter