Zzp Verzorgende IG

Alkmaar MBO 32 uur Zorg V-018685
De zorg kan niet zorgen zonder jou! Wil jij weten hoe goed wij voor jou zorgen? Lees dan snel verder.. Liever werken in loondienst, solliciteer dan hier op de vacature!
Vacature Verzorgende IG Alkmaar

Deze opdracht

Wat ga je allemaal doen?

Als Verzorgende IG bij onze opdrachtgevers in de ouderenzorg bied je ADL verzorging aan jouw cliënten. Jij bent hard nodig omdat zij zichzelf -tijdelijk of chronisch- niet kunnen redden. Denk naast ondersteuning bij de dagelijkse handelingen bijvoorbeeld aan het wassen en aankleden van jouw cliënten. Hierbij voer je verpleegtechnische handelingen uit en ben je in staat actie te ondernemen bij afwijkingen. Als Verzorgende IG voel jij aan welke zorg jouw cliënten nodig hebben en levert zo de beste afgestemde zorg. Ook heb je contact met de familie en medische specialisten. Concluderend ben je dan ook een absolute onmisbare speler in de ouderenzorg!

Samenvattend ga jij als Verzorgende IG:

 • Jouw cliënt helpen met opstaan, wassen en aankleden.
 • Medicatie bestellen, controleren en toedienen.
 • Actief meedenken over de kwaliteit van de zorg en deze uiteindelijk ook bewaken.
Zzp Verzorgende IG Alkmaar

Over de opdrachtgever

Een korte introductie

Covebo Zorg zorgt voor jou. Wij helpen jou om het plezier in je werk terug te krijgen en helpen je bij jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van studies en cursussen. Covebo Zorg is open-minded, betrouwbaar en ondernemend. Werken vanuit de menselijke maat en ons Gewoon Goed Geregeld principe vormen daarbij de basis van onze werkwijzen. Het welzijn en welbevinden van de mens staat bij ons centraal. Wij zorgen er daarom voor dat zaken Gewoon Goed Geregeld zijn voor onze professionals, onze klanten én voor onze eigen medewerkers.

Naar aanleiding van jouw wensen, in overleg met Steven en Sanne, gaan wij samen op zoek naar projecten die het beste daarbij aansluiten. 

Wat we jou bieden

Naast een hoop vrijheid

Wij vinden het belangrijk dat jij met vertrouwen op pad gaat. Dat betekent dat we veel persoonlijke aandacht hebben voor onze zzp’ers. Wij willen altijd meedenken en bieden graag een luisterend oor. Alles is voor elkaar!

Daarom werk je via Covebo:

 • Binnen 7 dagen wordt je volledige factuur betaald.
 • Diverse projecten, werk dat jij leuk vindt!
 • Persoonlijke begeleiding.
 • Werken met enthousiaste mensen om je heen.


Wat we verwachten

Goed gereedschap is het halve werk

Jij bent in het bezit van een afgeronde opleiding Verzorgende IG. Ook heb jij al enige kennis en ervaring opgedaan in de zorg. Hierdoor weet je dat het wellicht best pittig kan zijn maar ben jij wel die échte aanpakker die wij zoeken en op wie wij kunnen vertrouwen. Door externe factoren of misschien wel door het gedrag van de cliënt duurt het bereiken van het doel soms wat langer. Het is jou dan ook niet onbekend dat geduld en doorzettingsvermogen dus enorm belangrijk zijn. Ook maak je makkelijk contact met zowel collega’s als cliënten, dit is handig als je op verschillende locaties gaat werken.


Daarnaast heb je..

 • Een diploma verzorgende-IG.
 • Volledige bevoegd- en bekwaamheid in verpleegtechnische handelingen.
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel met signalerend vermogen zodat zorg bewaakt blijft.
 • Geen moeite om zelfstandig te werken maar ook soms met creativiteit op onverwachte situaties in te spelen binnen een team.
 • Ben jij die betrokken, empathische professional die recht door zee is én met een sociale en gastvrije houding?

Dit wordt je werkfamilie

De familie waar je heel graag komt!
 • Je krijgt de kans om binnen Covebo Zorg op verschillende locaties en afdelingen te werken.
 • Kies dus zelf jouw locatie en type zorg en kom er achter waar jij harder van gaat rennen en waar je het allerbeste tot je recht komt.
 • Het is uiteraard ook mogelijk om je voor langere tijd te binden of zelfs voor vast, maar voldoet een project of organisatie niet aan jouw verwachtingen? Dan bespreken we dit graag en gaan we op zoek naar een project die beter aansluit, zodat jij elke dag met plezier naar je werk gaat!

Interesse?

Lijkt dit afwisselende werk jou geweldig om te doen of heb je vragen? Bel mij, Sanne op 06 11 58 48 37 of stuur je bericht via WhatsApp. Ik vertel jou heel graag meer.

Uiteraard kan direct solliciteren ook.

Een opdracht via Covebo

De voordelen:

Wij vinden het belangrijk dat jij met vertrouwen op pad gaat. Dat betekent dat we veel persoonlijke aandacht hebben voor onze zzp’ers. Wij willen altijd meedenken en bieden graag een luisterend oor. Alles is voor elkaar!

Daarom werk je via Covebo:

 • Binnen 7 dagen wordt je volledige factuur betaald.
 • Diverse projecten, werk dat jij leuk vindt!
 • Persoonlijke begeleiding.
 • Werken met enthousiaste mensen om je heen.

Je hebt gereageerd, en dan?

Dit gaan we doen!
1
step icon
We nemen contact met je op!

Nadat je hebt gereageerd op een opdracht neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Als we na dit gesprek allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake op onze vestiging

Onder het genot van een lekker bakje koffie bespreken we jouw werkervaring en leren we elkaar kennen. Zien wij een match met de opdrachtgever? Dan stellen we je heel graag voor!

3
step icon
Bij de opdrachtgever langs

Is de opdrachtgever ook enthousiast? Dan mag je daar zo snel mogelijk op gesprek. Zorg dat je een fantastische indruk maakt en sleep die opdracht in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in:

Hi, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Sanne Theeuwes

Recruiter