Zzp Verzorgende IG

Enkhuizen MBO 28 uur Zorg V-020047
Wat moet ik vandaag nou weer aan? Dat probleem heb jij nooit. Liever werken in loondienst, solliciteer dan hier op de vacature!
Vacature Verzorgende IG Enkhuizen

Deze opdracht

Wat ga je allemaal doen?

Als Verzorgende IG bij deze opdrachtgever in de ouderenzorg bied je ADL verzorging aan jouw cliënten. Je komt terecht op een combinatie afdeling PG/somatiek. Jij bent hard nodig omdat zij zichzelf -tijdelijk of chronisch- niet kunnen redden. Door jouw ervaring en de daarmee opgedane kennis voel je aan wat de wensen en behoeften van zowel de cliënt, de familie en jouw collega's zijn. Je hoort de persoonlijke verhalen aan en leeft je in de persoonlijke situatie in. Hierbij stimuleer je de zelfredzaamheid van de cliënt.

Jouw kerntaken

 • Je biedt een luisterend oor voor jouw cliënten.
 • Je verricht verschillende verzorgende en verplegende werkzaamheden.
 • Je observeert, signaleert en rapporteert de veranderingen in de lichamelijke en geestelijke toestand.

Over de opdrachtgever

Een korte introductie

Covebo Zorg zorgt voor jou. Wij helpen jou om het plezier in je werk terug te krijgen en helpen je bij jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van studies en cursussen. Covebo Zorg is open-minded, betrouwbaar en ondernemend. Werken vanuit de menselijke maat en ons Gewoon Goed Geregeld principe vormen daarbij de basis van onze werkwijzen. Het welzijn en welbevinden van de mens staat bij ons centraal. Wij zorgen er daarom voor dat zaken Gewoon Goed Geregeld zijn voor onze professionals, onze klanten én voor onze eigen medewerkers.

Naar aanleiding van jouw wensen, in overleg met Steven en Sanne, gaan wij samen op zoek naar projecten die het beste daarbij aansluiten. 

Zzp Verzorgende IG Enkhuizen

Wat we jou bieden

Naast een hoop vrijheid

Wij vinden het belangrijk dat jij met vertrouwen op pad gaat. Dat betekent dat we veel persoonlijke aandacht hebben voor onze zzp’ers. Wij willen altijd meedenken en bieden graag een luisterend oor. Alles is voor elkaar!

Daarom werk je via Covebo:

 • Binnen 7 dagen wordt je volledige factuur betaald.
 • Diverse projecten, werk dat jij leuk vindt!
 • Persoonlijke begeleiding.
 • Werken met enthousiaste mensen om je heen.


Wat we verwachten

Goed gereedschap is het halve werk
 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Verzorgende IG.
 • Je bent bereid wisseldiensten te werken en bent beschikbaar voor minimaal 16 uur in de week.
 • Initiatief nemen is jou niet vreemd. Jij ziet waar het werk ligt en vind het geen probleem dit op te pakken en/of te bespreken.

Heb jij in het verleden als Verzorgende IG gewerkt, maar ben je niet meer bevoegd en bekwaam? Wij bekijken samen met jou welke opleidingsmogelijkheden we hebben zodat wij jou kunnen bijscholen tot Verzorgende IG.

Dit wordt je werkfamilie

De familie waar je heel graag komt!

Deze organisatie heeft persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Jij krijgt de kans om te werken met mooie mensen, waarbij jouw expertise als Verzorgende IG van enorme waarde is. Je krijgt de ruimte om je vak uit te oefenen en je te blijven ontwikkelen. De cliënten zitten vol verhalen. Kom jij verhalen halen bij onze opdrachtgever?

Een opdracht via Covebo

De voordelen:

Wij vinden het belangrijk dat jij met vertrouwen op pad gaat. Dat betekent dat we veel persoonlijke aandacht hebben voor onze zzp’ers. Wij willen altijd meedenken en bieden graag een luisterend oor. Alles is voor elkaar!

Daarom werk je via Covebo:

 • Binnen 7 dagen wordt je volledige factuur betaald.
 • Diverse projecten, werk dat jij leuk vindt!
 • Persoonlijke begeleiding.
 • Werken met enthousiaste mensen om je heen.

Je hebt gereageerd, en dan?

Dit gaan we doen!
1
step icon
We nemen contact met je op!

Nadat je hebt gereageerd op een opdracht neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Als we na dit gesprek allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake op onze vestiging

Onder het genot van een lekker bakje koffie bespreken we jouw werkervaring en leren we elkaar kennen. Zien wij een match met de opdrachtgever? Dan stellen we je heel graag voor!

3
step icon
Bij de opdrachtgever langs

Is de opdrachtgever ook enthousiast? Dan mag je daar zo snel mogelijk op gesprek. Zorg dat je een fantastische indruk maakt en sleep die opdracht in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in:

Hi, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Sanne Theeuwes

Recruiter