Zzp Wijkverpleegkundige

Almere HBO 28 uur Zorg V-020048
In de wijk zijn mensen altijd blij om je te zien! Liever werken in loondienst, solliciteer dan hier op de vacature!
Vacature Wijkverpleegkundige Almere

Deze opdracht

Wat ga je allemaal doen?

Met de juiste zorg in de wijk kunnen mensen langer zelfstandig wonen. Samen met het team van de wijkverpleging zet jij je in om dit mogelijk te maken. Je bent het visite kaartje van de wijk.

Jij biedt optimale zorg in de wijk, met persoonlijke aandacht voor en interesse in elke cliënt. Jij ondersteunt, coördineert en coacht en je onderhoudt contacten met de verschillende externe partijen en collega's. Jij bent een verbinder én het gezicht van de wijk!

 

Jouw kerntaken

 • Je stemt met de cliënt de zorgbehoefte af.
 • Je ondersteunt het team bij het opstellen en uitvoeren van het Zorgleefplan.
 • Je bent in de lead bij het indiceren en organiseren van de zorg in jou wijk.
 • Je verricht verpleegtechnische handelingen waar nodig.
 • Je bent de schakel tussen cliënt, teamcollega’s en verschillende externe partijen, zoals huisartsen, transferbureau, casemanagers dementie en collega’s van andere zorginstellingen. 

Over de opdrachtgever

Een korte introductie

Covebo Zorg zorgt voor jou. Wij helpen jou om het plezier in je werk terug te krijgen en helpen je bij jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van studies en cursussen. Covebo Zorg is open-minded, betrouwbaar en ondernemend. Werken vanuit de menselijke maat en ons Gewoon Goed Geregeld principe vormen daarbij de basis van onze werkwijzen. Het welzijn en welbevinden van de mens staat bij ons centraal. Wij zorgen er daarom voor dat zaken Gewoon Goed Geregeld zijn voor onze professionals, onze klanten én voor onze eigen medewerkers.

Naar aanleiding van jouw wensen, in overleg met Steven en Sanne, gaan wij samen op zoek naar projecten die het beste daarbij aansluiten. 

Zzp Wijkverpleegkundige Almere

Wat we jou bieden

Naast een hoop vrijheid

Wij vinden het belangrijk dat jij met vertrouwen op pad gaat. Dat betekent dat we veel persoonlijke aandacht hebben voor onze zzp’ers. Wij willen altijd meedenken en bieden graag een luisterend oor. Alles is voor elkaar!

Daarom werk je via Covebo:

 • Binnen 7 dagen wordt je volledige factuur betaald.
 • Diverse projecten, werk dat jij leuk vindt!
 • Persoonlijke begeleiding.
 • Werken met enthousiaste mensen om je heen.


Wat we verwachten

Goed gereedschap is het halve werk
 • Je beschikt over een HBO V-diploma en een geldige BIG-registratie.
 • Je vindt het coachen van jouw teamgenoten belangrijk en je bent in staat om collega’s te betrekken en te stimuleren.
 • Je durft met jouw proactieve houding initiatieven te nemen.
 • Je bent reflectief en houdt van pionieren binnen een organisatie met ambities.
 •  Initiatief nemen is jou niet vreemd. Jij ziet waar het werk ligt en vind het geen probleem dit op te pakken en/of te bespreken. 


Heb jij in het verleden als Wijkverpleegkundige gewerkt, maar ben je niet meer bevoegd en bekwaam? Wij bekijken samen met jou welke opleidingsmogelijkheden we hebben zodat wij jou kunnen bijscholen.

Dit wordt je werkfamilie

De familie waar je heel graag komt!

Deze organisatie heeft persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Jij krijgt de kans om te werken met mooie mensen, waarbij jouw expertise als Wijkverpleegkundige van enorme waarde is. Je krijgt de ruimte om je vak uit te oefenen en je te blijven ontwikkelen. De cliënten zitten vol verhalen. Kom jij verhalen halen bij onze opdrachtgever in Almere?

Een opdracht via Covebo

De voordelen:

Wij vinden het belangrijk dat jij met vertrouwen op pad gaat. Dat betekent dat we veel persoonlijke aandacht hebben voor onze zzp’ers. Wij willen altijd meedenken en bieden graag een luisterend oor. Alles is voor elkaar!

Daarom werk je via Covebo:

 • Binnen 7 dagen wordt je volledige factuur betaald.
 • Diverse projecten, werk dat jij leuk vindt!
 • Persoonlijke begeleiding.
 • Werken met enthousiaste mensen om je heen.

Je hebt gereageerd, en dan?

Dit gaan we doen!
1
step icon
We nemen contact met je op!

Nadat je hebt gereageerd op een opdracht neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Als we na dit gesprek allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake op onze vestiging

Onder het genot van een lekker bakje koffie bespreken we jouw werkervaring en leren we elkaar kennen. Zien wij een match met de opdrachtgever? Dan stellen we je heel graag voor!

3
step icon
Bij de opdrachtgever langs

Is de opdrachtgever ook enthousiast? Dan mag je daar zo snel mogelijk op gesprek. Zorg dat je een fantastische indruk maakt en sleep die opdracht in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in:

Hi, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Sanne Theeuwes

Recruiter