Zzp Onderhoudsschilder Zwolle

Zwolle Geen diploma vereist 38 uur Bouw V-066929
Word een meester van de kwast en geef vorm aan ruimtes met jouw verfijnde techniek. Laat van je horen en reageer op onze vacature!
Vacature Onderhoudsschilder Zwolle Zwolle

Deze opdracht

Wat ga je allemaal doen?

Als onderhoudsschilder bij het bedrijf ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van hoogwaardig schilderwerk aan diverse objecten in de omgeving Amsterdam. Je zult betrokken zijn bij zowel grote projecten als kleinere opdrachten. Jouw taken omvatten onder andere het voorbereiden van oppervlakken, het aanbrengen van verf en coatings, het repareren van houtrot en het waarborgen van een nette en professionele afwerking. Je zult nauw samenwerken met collega-schilders en andere vakmensen om gezamenlijk de gestelde doelen te bereiken.

Over de opdrachtgever

Een korte introductie

Voor een gerenommeerd schildersbedrijf in regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren ZZP-onderhoudsschilder. Dit bedrijf staat bekend om zijn uitstekende reputatie en klantgerichtheid. Zij streven ernaar om altijd de hoogste kwaliteit te leveren en hebben een sterke focus op duurzaamheid. Bij hen ben je verzekerd van een professionele en ondersteunende werkomgeving waarin vakmanschap en teamwork centraal staan.

Terug Onderhoudsschilder Zwolle Zwolle

Wat we jou bieden

Naast een hoop vrijheid
  • Uitstekende ZZP-tarieven.
  • Langdurige en wisselende projecten.
  • Wekelijkse uitbetaling en reverse billing.
  • VCA Verlopen? Deze kun je via ons halen!
  • Recht op ZZP-kortingen

Wat we verwachten

Goed gereedschap is het halve werk

Als schilder beschik je over kennis en ervaring in het voorbehandelen van ondergronden. Met relevante werkervaring als schilder ben je in staat om zelfstandig schilderwerk af te leveren. Ook heb je ervaring met het uitvoeren van (kleine) houtrotreparaties. Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal (B1), dit is belangrijk in verband met werken op hoogte. Daarnaast ben je in bezit van eigen vervoer, gereedschap en Vca-Certificaat.

Terug Onderhoudsschilder Zwolle Zwolle

Een opdracht via Covebo

De voordelen:

Wij vinden het belangrijk dat jij met vertrouwen op pad gaat. Dat betekent dat we veel persoonlijke aandacht hebben voor onze zzp’ers. Wij willen altijd meedenken en bieden graag een luisterend oor. Alles is voor elkaar!

Daarom werk je via Covebo:

  • Binnen 7 dagen wordt je volledige factuur betaald.
  • Diverse projecten, werk dat jij leuk vindt!
  • Persoonlijke begeleiding.
  • Werken met enthousiaste mensen om je heen.

Je hebt gereageerd, en dan?

Dit gaan we doen!
1
step icon
We nemen contact met je op!

Nadat je hebt gereageerd op een opdracht neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Als we na dit gesprek allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake op onze vestiging

Onder het genot van een lekker bakje koffie bespreken we jouw werkervaring en leren we elkaar kennen. Zien wij een match met de opdrachtgever? Dan stellen we je heel graag voor!

3
step icon
Bij de opdrachtgever langs

Is de opdrachtgever ook enthousiast? Dan mag je daar zo snel mogelijk op gesprek. Zorg dat je een fantastische indruk maakt en sleep die opdracht in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in:

Hi, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daniel Racz

Naar solliciteren