Zzp Allround Lasser

Rotterdam Geen diploma vereist 40 uur Metaal V-072663
Ben jij een ervaren allround lasser en op zoek naar een nieuwe opdracht? Liever werken in loondienst, solliciteer dan hier op de vacature!
Vacature Allround Lasser Rotterdam

Deze opdracht

Wat ga je allemaal doen?

Als lasser ben je een allround inzetbaar en houd jij je bezig met het lassen en samenstellen van diverse producten. Samen met je collega’s bouw je aan de groei van het bedrijf. Dat zorgt ervoor dat je jezelf continu kan blijven ontwikkelen en uitdagen. Aan de hand van tekeningen realiseer je het eindproduct voor de klant. Dat betekent dat je je bezig houdt met o.a.:

 • Je hebt ervaring met MIG en MAG lassen;
 • Je hebt ervaring met het samenstellen van constructies (o.a. zagen, boren, vijlen, slijpen);
 • Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan;
 • Ervaring met TIG werkzaamheden is een pre, maar geen vereiste;
 • Je kunt zelfstandig een technische werktekening lezen.

Jouw baan is in dagdiensten. Je komt te werken op een vaste locatie en de werktijden zijn van 7:00-16:00 uur (maandag t/m vrijdag).

Spreekt deze functie je aan maar twijfel je aan je ervaring of kennis van de functie? Neem dan toch even contact met mij op, ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden!

Over de opdrachtgever

Een korte introductie

Dit familiaire bedrijf zit gevestigd in Rotterdam en zijn al jarenlang actief in diverse branches. Denk hierbij aan machinebouw, scheepsbouw, constructiebouw, interieurbouw en ook de installatietechniek. Binnen het bedrijf heb je diverse afdelingen, waaronder een assemblage afdeling en een las- en samenstelafdeling. Er wordt staal, RVS en aluminium gelast. Het bedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in dit vak en staan elke dag klaar voor hun klanten.

Je komt te werken in een leuk en hecht team waar collega's altijd voor elkaar klaar staan.

Elke dag is anders en jij bent dagelijks bezig met het lassen en samenstellen van de mooiste systemen en machines. Je hebt een eigen werkplek en werkt met goed gekeurd gereedschap.

Terug Allround Lasser Rotterdam

Wat we jou bieden

Naast een hoop vrijheid

Wij vinden het belangrijk dat jij met vertrouwen op pad gaat. Dat betekent dat we veel persoonlijke aandacht hebben voor onze ZZP'ers. Wij willen altijd meedenken en bieden graag een luisterend oor. Alles is voor elkaar!

Daarom werk je via Covebo:

 • Binnen 7 dagen wordt je volledige factuur betaald;
 • Diverse én langdurige projecten, werk dat jij leuk vindt;
 • Persoonlijke begeleiding;
 • Werken met enthousiaste mensen om je heen.

Wat we verwachten

Goed gereedschap is het halve werk

Van een lasser wordt er verwacht dat jij zelfstandig aan het werk kan. Om dit zonder problemen te kunnen doen breng je natuurlijk de nodige technische kennis en werkervaring mee en voldoe jij aan de volgende punten:

 • Je hebt affiniteit in de metaal & techniek;
 • Je bent beschikbaar voor 40 uur per week;
 • Je hebt een rijbewijs B;
 • Je spreekt en beheerst de Nederlandse taal of Engelse taal;
 • VCA certificaat is een pré.

Heb je wel een rijbewijs maar geen vervoer? Regelen wij! Is je VCA verlopen? Covebo staat voor je klaar en wij regelen dit voor je.

Of twijfel je over je ervaring? Dan kan je gratis naar ons test & trainingscentrum waar we je zullen testen op je kennis.

Terug Allround Lasser Rotterdam

Een opdracht via Covebo

De voordelen:

Wij vinden het belangrijk dat jij met vertrouwen op pad gaat. Dat betekent dat we veel persoonlijke aandacht hebben voor onze zzp’ers. Wij willen altijd meedenken en bieden graag een luisterend oor. Alles is voor elkaar!

Daarom werk je via Covebo:

 • Binnen 7 dagen wordt je volledige factuur betaald.
 • Diverse projecten, werk dat jij leuk vindt!
 • Persoonlijke begeleiding.
 • Werken met enthousiaste mensen om je heen.

Je hebt gereageerd, en dan?

Dit gaan we doen!
1
step icon
We nemen contact met je op!

Nadat je hebt gereageerd op een opdracht neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Als we na dit gesprek allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake op onze vestiging

Onder het genot van een lekker bakje koffie bespreken we jouw werkervaring en leren we elkaar kennen. Zien wij een match met de opdrachtgever? Dan stellen we je heel graag voor!

3
step icon
Bij de opdrachtgever langs

Is de opdrachtgever ook enthousiast? Dan mag je daar zo snel mogelijk op gesprek. Zorg dat je een fantastische indruk maakt en sleep die opdracht in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in:

Hi, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Patricia Kanters

Naar solliciteren