Zzp Ervaren kozijnenmonteur Utrecht

Utrecht Geen diploma vereist 40 uur Bouw V-088702
Als ZZP Monteur Kunststof Kozijnen maak je deel uit van ons team en ben je verantwoordelijk voor het verwijderen en monteren van kunststof kozijnen bij particuliere klanten.
Vacature Ervaren kozijnenmonteur Utrecht Utrecht

Deze opdracht

Wat ga je allemaal doen?

Als ZZP Monteur Kunststof Kozijnen maak je deel uit van ons team en ben je verantwoordelijk voor het verwijderen en monteren van kunststof kozijnen bij particuliere klanten. Je werkt nauwkeurig en efficiënt om een hoogwaardige afwerking te garanderen en de tevredenheid van onze klanten te waarborgen. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar voor aanverwante werkzaamheden binnen ons vakgebied.

Over de opdrachtgever

Een korte introductie

Wij zijn een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het verwijderen en monteren van kunststof kozijnen, met een sterke focus op de particuliere sector. Onze missie is om hoogwaardige service te bieden en onze klanten te voorzien van duurzame oplossingen voor hun woningen.

Wat we jou bieden

Naast een hoop vrijheid

Wekelijkse betaling

Wij maken de facturen

Wat we verwachten

Goed gereedschap is het halve werk

zzp

VCA

Vervoer en gereedschap.

minimaal 2 jaar ervaring

Een opdracht via Covebo

De voordelen:

Wij vinden het belangrijk dat jij met vertrouwen op pad gaat. Dat betekent dat we veel persoonlijke aandacht hebben voor onze zzp’ers. Wij willen altijd meedenken en bieden graag een luisterend oor. Alles is voor elkaar!

Daarom werk je via Covebo:

  • Binnen 7 dagen wordt je volledige factuur betaald.
  • Diverse projecten, werk dat jij leuk vindt!
  • Persoonlijke begeleiding.
  • Werken met enthousiaste mensen om je heen.

Je hebt gereageerd, en dan?

Dit gaan we doen!
1
step icon
We nemen contact met je op!

Nadat je hebt gereageerd op een opdracht neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Als we na dit gesprek allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake op onze vestiging

Onder het genot van een lekker bakje koffie bespreken we jouw werkervaring en leren we elkaar kennen. Zien wij een match met de opdrachtgever? Dan stellen we je heel graag voor!

3
step icon
Bij de opdrachtgever langs

Is de opdrachtgever ook enthousiast? Dan mag je daar zo snel mogelijk op gesprek. Zorg dat je een fantastische indruk maakt en sleep die opdracht in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in:

Hi, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Stefan Queysen

Naar solliciteren